Eşimin iş güzarlığı ve çıldırmam !!

eltinizle o kadar gereksiz bir konusma yapmissiniz kii
esinize kizmayin
sizde kimseyle bu kadar samimi olmayin
siz haksizsiniz nedne kayninizin eski sevgilisinin konusunu aciyorsunuz
cok gereksiz

Eski çıktıklarından bahsetmeden de parası için evlenmediğini anlatabilirdiniz. Keşke o konulara hiç girmeseydiniz.
Olan olmuş bundan sonrası için geçmişten ders çıkararak devam edin.

dogrusunu soylemek gerekirsen siz hatalisiniz, esinize bosuna kizmayin. eminim sizde esinizin eski sevgililerinde bahs edilmesini istemezsiniz. bun7 gercekten masumanemi soylediniz? cunku cocuk bile bilir boyle biseyi nisanliya, ese ,sevgiliye anlatilmayacagini!!!

Valla kayınvalidem şok geçirdi. Anlatmamın nedeni birazda yanlış anlamaya müsait bir durum. en azından kayınvalidem bilsin dedim. ama kayınvalidem kaynıma söyliycek biri değil. Zaten ama duymasın dedi. Zaten bende söylemedim.
İşte tam da bu sebepten iyi ki söylemişsiniz kv de bence. Laf öyle bir döner dolaşır ki yarın kv gözünde de suçlu olurdunuz. Ben olsam anlatırdım. Bence doğruyu yapmışsınız.

Eski sevgilileri yeni nişanlıya anlatmak ilk yaptığınız hata olmuş. Laf arasında geçmesine gerek yoktu başka şekillerde de ifade edebilirdiniz anlatmak istediğinizi.
Bunun dışında da onunla konuştuğunuzu buna, bununla konuştuğunuzu şuna anlatmışsınız sürekli. Kusura bakmayın, haklıyken haksız konuma düşmek değil bu. Ağzınızda bakla ıslanmamış resmen.

İyi de benle param için mi evlenecek diyen elti adayı.
Bence asıl onun yaptığı yanlış.

Nişanlımla sorun yaşasam son arayacağım kişi eltim olur.
Hiç mi arkadaşın yok dertleşip, yorum alabileceğin?

Şahsen ben de doğrucuyum.
Eğer kaynımı tanıyorsam, ciddi anlamda inanıyorsam iyi niyetine.

Öyle şey mi olur para da gözü olsa senden evvel karşısına durumu iyi kişiler çıkmıştı onlarla olurdu seviyor seni derim yani.
Gücüne gidecek madem bunun sorgulamasını yapmasın.

Eltin samimi olunacak tip değil konu sahibi.

Yerinde olsam az ve öz muhattap olurum.

Konu ne olursa olsun eltim gelip bana eşimin eski sevgililerini anlatsa bende lafın önüne arkasına değil bu kısmına takılırdım. Ama ailedeki herkes bir tuhaf, herkes birilerine laf yetiştirme derdinde. Sanırım burdaki 2 hatadan 1 i sizin diğeri eşinizin.. Siz gereksiz yere kaynınızın eski sevgili detaylarına girmişsiniz, eşiniz ise sizin ne demek istediğinizi anlamadan dinlemeden kaynınıza iletmiş. Tamamen saçma bi durum oluşmuş :KK14:

Gerçekten iyi niyetli bir yorum yapmış olabilirsiniz bilemiyorum ama çok gereksiz ve talihsiz bir konuşma geçmiş aranızda. Ben kesinlikle eltime eşinin eskilerinden bahsetmezdim. Kız sizin niyetinizi bilemez, kırılmakta haklı bence. Biraz sakin olun, mesafeli davranın ve bu aralar fazla konuşmayın. Nikaha da gidin. Görevinizi yapar gelirsiniz gerilime ne gerek var?

arkadaşım eltin tam bir dingoymuş açıkçası. Çünkü hem nişanlısı hakkında ileri geri konuşuyo seni de buınaltıyo sonra da kız meselesi açılınca nişanlısını sıkıştırıyo, bu elti hiç düşünmüyo mu limonlupastaya sorsalar niye böyle dedin diye o da kalksa dese "param için mi evleniyo dedi, bende kaynımı korumak istedim para bi tek sende yok demek istedim ondan söyledim" dese.. Nolcak ozman:KK51: eşinde ciddi işgüzarmış he :KK69:

Çok sinirlendim. Hem eşime hem eltime. Eşim hangi akla hizmet arasın der yaa. Benim böyle bir beklentim yok. Benden uzak olsunlar. Kıza sinirlendim beni düşürdüğü konuma bak yaa. Valla nevrim döndü. sinirden anlattım işte. Ama eşimde haksız.
sizde kaynınıza kız beni arayıp para için mi onunla evlendiğini sordu niye demediniz

Benim de eşim için kalkıpta birisi bana çıktığı kızları saysa ben de kızarım
Kusura bakma ama ayıp etmişsin. Muhabbet sınırını aşmışsın sana ne ki insanların ikili ilişkilerinden neden geçmişi karıştırıyorsun ki?
Bir de üstüne kalkıp hala muhabbeti kaynına kocana kv ne anlatıyorsun daha çok olayı dillendiriyorsun.

arkadaşım eltin tam bir dingoymuş açıkçası. Çünkü hem nişanlısı hakkında ileri geri konuşuyo seni de buınaltıyo sonra da kız meselesi açılınca nişanlısını sıkıştırıyo, bu elti hiç düşünmüyo mu limonlupastaya sorsalar niye böyle dedin diye o da kalksa dese "param için mi evleniyo dedi, bende kaynımı korumak istedim para bi tek sende yok demek istedim ondan söyledim" dese.. Nolcak ozman:KK51: eşinde ciddi işgüzarmış he :KK69:

Aynen öyle.

Dersem olay çıkar. Benden bulmasın dedim kendi kendime. Ayrılırlar falan sebep olmak istemedim.
istemedin de tatlım al senin başına kaldı hepsi ben sana bir şey söyleyeyim haksız olanları ortaya çıkarmadıkça günah keçisi hep insanın kendisi oluyor ateş topunu sana mı attılar sen hiç tutmadan onlara sonuçta sen yakmadın dimi neden sen yanasın

istemedin de tatlım al senin başına kaldı hepsi ben sana bir şey söyleyeyim haksız olanları ortaya çıkarmadıkça günah keçisi hep insanın kendisi oluyor ateş topunu sana mı attılar sen hiç tutmadan onlara sonuçta sen yakmadın dimi neden sen yanasın

Öyle de söylesem belki de ayrılırlar. Zira nişan hazırlıklarından tut düğüne kadar para pul, altın mevzuu hiç bitmedi. Kaynım kaldırıcak biri değil. Çok büyük sorun olur. Ne hali varsa görsün diyorum. Ancak kayınvalideme anlattım o biliyor işin gerçeğini. Ben kilometrelerce mesafi koydum artık. Zaten bi daha zor görürüz birbirimizi.

X