- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
-
- Konu Sahibi limonlupasta06
Neden her olani diger kisiye anlatma ihtiyaci duydunuz? Yani olan biten ne varya bi eltinize bi esinize bi kaynananiza anlatmissiniz. Ve tüm sorunlar buradan çıkmış.
Boşuna demiyorlar söz gümüşse sukût altın. Her olan biteni birilerine anlatmayin bundan sonra. Sonra hep suçlu siz çıkarsiniz
"Benimle param için evleniyor" dediğini aktardığınızda ne dediler?
Eski sevgilileri yeni nişanlıya anlatmak ilk yaptığınız hata olmuş. Laf arasında geçmesine gerek yoktu başka şekillerde de ifade edebilirdiniz anlatmak istediğinizi.
Bunun dışında da onunla konuştuğunuzu buna, bununla konuştuğunuzu şuna anlatmışsınız sürekli. Kusura bakmayın, haklıyken haksız konuma düşmek değil bu. Ağzınızda bakla ıslanmamış resmen.
Çok detaylı anlatmadım zaten ondan çok önceydi. Niyetimde seni sevdi ki senle demekti. Vay demez olaydım.
Herhalde adamı iyice ezmek, küçük düşürmek için...Eltiniz biraz garipmiş ne diye nişanlısının ailesinden birine anlatıyor ki kötü olduklarını hic mi Arkadaşı vs yok
Herhalde adamı iyice ezmek, küçük düşürmek için...
arkadaş herkeste bi laf taşıma telaşı bu ne, hepiniz bir hoşsunuz
Lafı ben mi taşıdım yani ???
Ne alakası var? Arkadaşı olan insanlar eşlerinin ailelerinden birini yakın göremezler mi? Ya da onu iyi tanıyan birine derdini açmak daha mantıklı değil mi? Eşimle bir sorun yaşasam görümcemle dertleşirim ben her zaman. Kendi ablamla ya da arkadaşımla konuşup onları üzmektense görümcemle konuşup sorunu çözmeyi tercih ederim.Eltiniz biraz garipmiş ne diye nişanlısının ailesinden birine anlatıyor ki kötü olduklarını hic mi Arkadaşı vs yok
Konuya o açıdan yaklaşmak bariz hata olmuş. Onun yerine "x seni çokseviyor, ben şimdiye kadar onun gözlerinin bu kadar parladığını bu kadar mutlu olduğunu görmedim"türevi bir şey söylenebilirdi.Çok detaylı anlatmadım zaten ondan çok önceydi. Niyetimde seni sevdi ki senle demekti. Vay demez olaydım.