Merhaba hanimlar. Dün telefonum çocuğumun elindeydi , youtube dan bir yemekle ilgili bir şeye bakmak için eşimin telefonunu aldım. Bir ay annemde kaldım başka şehirde, bir hafta olmuştu geleli ama kurcalamak aklıma gelmemişti. Dün arama bölümüne girdim bi baktım aradıklarının içinde "tiktok kizlari" ,"mia khalifa" yazdigini görünce şok geçirdim. Eşim bir kaç ay önce umreye gitmişti.5 vakit namazını kılan biri. Direkt götürüp gösterdim ilk önce suçu başkasına attı. Senin telefonunu alıp başka yere götürüp bakacak hali yok sen aratmışsın işte dedim. Umreye gittin sen dedim nasıl bakabildin. Hepsi aklıma geldi çok pişman oldum dedi. Sen uzun süre kaldın çok zorlandım baktım dedi. Bağırıp cagirmadim kavga çıkarmadım ama moralim acayip bozuldu. Eşimin o tarz kadınlara kızlara bakmaktan zevk alacağı aklıma gelmemişti. Hazmedemedim. Bas edemiyorum bu duyguyla.Daha önce de dışarıda kadınlara baktığını görmüştüm kaç kez konuşmuştum beni ne kadar yaraladigini ne kadar üzüldüğümü defalarca anlattım. Daha önce kavga cikariyordum son yıllarda içimden kavga etmek gelmiyor ama kendi kendimi çok yıpratıyorum . Dünden beri kendi kendime sanki gidip yatmış mı veya jonusmus mu çok önemli değil diye teselli vermeye çalışsam da aklıma geliyor. Mesela o film yıldızını diyorum demek ki senelerdir beğeniyor ki aklında kalıp aratmis. O kadında ne hoşuna gitti de onun ismini yazdın dedim. Bi şey hoşuma gitmedi diyor. Ağladı dün akşam çok pişmanım gerçekten yüzüne bakacak halim kalmadı çocuklarımın yüzüne bakmaktan utanıyorum bana şans ver kendimi toparlicam bi daha tekrari olmucak dedi. Onu öyle üzgün görmeye kıyamadım. Çocuklarımın babası sevdiğim eşim öyle ağlasın istemedim ama hazmedemiyorum da aşırı kıskancım maalesef. Siz olsanız ne düşünürsünüz şimdi işi gücü bıraktım iş yapacak halim kalmadı üzülmekten. Yemek hazırladık özenle, bi kaşık bile yiyemedim bırakıp gelip yattım kendimi kilitledim odaya ne çocuklar ne eşim gelsin istemedim moralim çok bozuk.