Hayır tüm sülalesini tanıyorum zaten, kimler köye geldi diye sordum laf açılsın konuşalım biraz 4 gündür birbirimizi görmüyoruz diye konu açmak istemiştim kıskançlıktan değil ama ters tepti işte
Aranızdaki küslük devam ediyor mu? Hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tüm sülalesini tanıyorum zaten, kimler köye geldi diye sordum laf açılsın konuşalım biraz 4 gündür birbirimizi görmüyoruz diye konu açmak istemiştim kıskançlıktan değil ama ters tepti işte
Çalışıyorum şuan eve gitmedim henüzAranızdaki küslük devam ediyor mu? Hala
Bizde de cenaze 1 hafta sürüyor. Cenaze sorgulanmaya kapalı bi konu.Hahahah yaa güldürdünüz vallahi öcülerden tabi ki korkmuyorum korkma sebebimi iki üç satır yukarıda bir arkadaşa söyledim, irite edici değilim cenazeye gider namaz kılınır evine dönersin 4-5 gün neyi bekliyorsun ki. Neyse düşüncenize saygım var fakat siz de saygılı konuşun bana irite edici diyemezsiniz
Eskiden bir cenaze varsa 40 gün tv radyo bile acilmazmişCenaze bahane tatil şahane olmuş. Cenzaeyi umursayan adam daha duası bile okunmamış ölünün ardından gidilen yerde denizde cıpcıp yüzmez yani. Hiç kendinize suç aramayın.
Sizde bir kusur yok. Üzerinize düşeni yapmışsınız. Aile olmayı bilmeyen sadece ben ben diye dolaşan birinden ne kalp almasını beklersin ne de sana koca olmasını. O kadar aciliysa denizde ne işi var? Cenaze bahane deniz şahane. Allah böyle her kim varsa bildiği gibi yapsın. Bilmezler ki kimsenin ahi kimsede kalmıyor. Allah yarına bırakıyor yanına bırakmıyor.Evet bende onun öncelikli ailesi değil miyim? Buna zaten peki dediğimi ve uğurladığımız belirttim ? Siz konunun devamını okumadınız sanırım ?
Boşverin ben daha hiç kimseye bir şey söylemiyorumEvde tek kalmaktan korkabilir insanlar bende evde tek başıma saatlerce durabilirim ama malesef tek başıma uyuyamıyorum. Eşim bi yere gittiğinde kayınvalidem geliyor ya da arkadaşlarımdan biri geliyor. Tek başıma hep bir artı bir yerlerde yaşadım şuan 3 artı 1 evdeyim güvenli bir mahalle ama malesef bende evde tek başıma uyuyamıyorum ve etrafımda böyle çok insan var. Bu kadar şaşırıp yadırganacak bir konu değil bence.
Arkadaşlar kiralar uçmuş gitmiş öyle hadi ben burdan çıkayımda başka yerde oturayım zamanı bitti artık herkes farkındadır diye düşünüyorum. Ev değiştir diyenlerin hayat şartlarından haberi yok sanırım.