Herkese merhaba o kadar çaresiz bir noktaya geldim ki artık sizlerden fikir almak istiyorum. Ben 29 yaşında bir kadınım. Eşim babasının teyzesi vefat ettiği için, Annesi,babası ve kendisi köyüne cenazeye gitti. Ben babasının teyzesi sen gitmesen de olur burada ailesini ziyaret eder baş sağlığına gideriz dedim, ben senden izin almıyorum gidicem dedi. Peki dedim uğurladım. Gideli 4 gün olmuştu sabahtan akşama kadar sahillerde annesi babası ile denizlere giriyorlar ( köy evlerine deniz 15 dakika) orada ki kuzenleriyle annesi onları çekerek denizde videolar atıyorlar aile grubuna. Yine bir şey demiyorum evde de tek kalmaktan korkuyorum. Her neyse gelmeden bir gün önce cenaze kuranı yapılacağını söyledi telefonla konuşurken kimler var orada tanımadığım biri var mı? Dedim ve bana ne saçmalıyosun sen kuran cenaze yerinde ne sorguluyorsun dedi telefonu yüzüme kapattı. Bende bir daha aramalarına mesajlarına dönmedim. Ertesi gün gece eve döndü, bende dışarıdaydım eve girdim uyuduğunu gördüm. Beş dakika sonra odaya geldi niye seslenmedin dedi cevap vermedim arkasını döndü gitti bir daha ne bir şey söyledi ne konuşmaya çalıştı. Kalbimi kıran uzak mesafede telefonu yüzüme kapatıp bana bağırmasıydı ben eve geldiğinde yanıma gelir sarılmasını bekledim. Sizce ben mi yanlış yapıyorum? Her türlü eleştiriye açığım geldiğinden beri asla konuşmadı. ( 1.5 yıllık evliyiz)
Son düzenleme: