- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Beynine aşılanmış sanki konuşmalari tavirlari normal bir anne sevgisi degil. Ben hiç annemi göremeyecek miyim , beni ailemden koparamazsin , herkesten vazgecerim annemden vazgecmem diyor ki bunlari yapmasini isteyen de yok ama kendi öyle algiliyor.Annesi şimdi yalandan oğlum sen mutlu ol yeter beni aramayın sormayın diye acıtasyon yapacak, oğlu da yok olur mu öyle şey ben abim gibi olmam diyecek kabak size patlayacak., suçlu siz olacaksınız onlara göre. Varsın kabak size patlasın siz haklı olduğunuzu biliyorsunuz ya önemli olan o.
Sizi sevseydi kaybetmekten korkardı, o sizi hep cepte görüp baskı kurarak sizi yola getireceğini sandı ama planı elinde patladı. Şimdi ailesiyle bile konuşmadan yatmış ya aslında üzgün ama kendine bile itiraf edemiyor bence. Zamanla annesine olan bağlılığı kalmaz ama sizinle barıştığı anda da hep eski annesine bağımlı haline döner. Onun derdi evliyken annemi arka plana atmayayım abim gibi olmayayım düşüncesinin getirdiği psikolojik bozukluk gibi duruyor. Bu adam düzelmez, en iyisi gerçekten boşanıp kurtulmak. Boşandığınız anda annesine eskisi gibi bağlı olmaz ama evlense başkasıyla evlendiği anda yine annesine düşkün hale gelir.
Ailesiyle konuşmayın iletişimi koparın, eşiniz ararsa konuşmak isterse de kesin kararınızı verdiğinizi söyleyin. Barışmaz gibi duruyorsunuz ama yine de insan bazen karşısındakinin tavrına göre de şekilleniyor, hiç yalvarmaz gibi gözüken biri olsa da çok ısrar eder de değişeceğini söylerse terapiste gitmek ve ailesinden uzağa taşınmak şartını sunun bakalım ne diyecek. Zaten bu şartlara kem küm ederse boşanmak en doğru karar olur.
Görumcem ile konustuktan sonra burda yazilanlarla uyandim evet iletisimi kesmek daha dogru ben de iletisim kurmamaya karar verdim. Esimle de konuşmayi düşünmüyorum dönmek istemiyorum çünki. Benim için bu evlilik bitti.