- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
- Konu Sahibi 1prnses 1prens annesi
-
4 yildir boyle nasil idare ettiniz 1 ay falan olsa insan delirir.esimle suan ufak bi sorunumuz var 2 haftadir cok konusmuyoruz ben kafayi yiyorum uzuntuden.siz 4 yildir boylesiniz nasil dayandiniz.ben olsam ya duzeltirdim yada bosanirdim.hayatinda biri olmasin sakin
Aslında bir şey demeyi bırak bağırıp çağırıp hesap sormalık hareketler ama onlarda hiçbir işe yaramıyor bunlar. Beyinleri de düşünce yapıları da bizden farklı. Bunu da kabul etmeliyiz. Onlar karşılarında dik duran kadın istemezler istedikleri gibi ezmek için ama beğendikleri insanlar da hep dik duran, kendine ait alanları olan bağımsız kadınlardır. Dik durmak dik başlı olmak , tartışmak değildir. Kendine güvenmek, değerinin farkında olmak aynı evin içinde bile olsa bağımsız olmak.. Geçici bir süreç düşünme kendin için bunu yap değiş ve geliş. Karşılık almak önemli değil ama sana iyi geleceği kesinEvet çok güzel yazmışsın tşk ederim bunları deniycm bende onun gibi onu görmezden gelicem kendime bakicam ona karısmiycam bsy demiycm.
Mesleginiz maddi geliriniz var mi?aileniz destek cikarsa birakin yazik size.4 yildir bu evliligi cekiyorsunuz4yil vardı ama bu kadar aşırı değildi şuan dahada artı ilgisizlik
Aslında bir şey demeyi bırak bağırıp çağırıp hesap sormalık hareketler ama onlarda hiçbir işe yaramıyor bunlar. Beyinleri de düşünce yapıları da bizden farklı. Bunu da kabul etmeliyiz. Onlar karşılarında dik duran kadın istemezler istedikleri gibi ezmek için ama beğendikleri insanlar da hep dik duran, kendine ait alanları olan bağımsız kadınlardır. Dik durmak dik başlı olmak , tartışmak değildir. Kendine güvenmek, değerinin farkında olmak aynı evin içinde bile olsa bağımsız olmak.. Geçici bir süreç düşünme kendin için bunu yap değiş ve geliş. Karşılık almak önemli değil ama sana iyi geleceği kesin
Mesleginiz maddi geliriniz var mi?aileniz destek cikarsa birakin yazik size.4 yildir bu evliligi cekiyorsunuz
bu kadar bağımsızlık meraklısıyla yemeğini kendi hazırlasın, çamaşırını kendi yıkasın, ütüsünü kendi yapsın.
hazır vermeyin hiçbir şeyi önüne.
Kendin başına bsy yapamaz ama özgürlük olunca bana karışmam dokunma uzak dur der
Benim merak ettiğim birşey var konu sahibi,eşim asgari ücret aliyor yazmışsınız,peki para yönetiminde bir değişiklik var mı son zamanlarda? Evin ve çocuğun sorumluluklarını yerine getirmeye yada saçma sapan harcamalar yapmak gibi
tamam işte özgür insan her işini kendi yapar.
yapmayın bir şey.
başının çaresine baksın.
Yok para konusu aynı harcamalar değişik bsy olmadı aynı çocuklar la ilgisi de yok bakmaz ilgilenmez 1dk bile tutmaz ki
Yani bunu düşünmek te istemezsiniz biliyorum ama acaba başka biri mi var şüphelendiğiniz bir durum oldumu? Onun dışında sizde ona aynısını yapabilirsiniz ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu anlasinKızlar eşim hiç ilgisi yok bana karış soğuk görmezden geliyor sürekli elinde bir tlfn oynuyor konuşuyor ama beni gördüğü yok naparsam yapayım beni sıkma bunaltma ben özgürlüğume düşkün biriyim diyor ama bnde ilgi alaka istiyorum ayıptır söylemesi cinsel ilişki diye bsy kalmadı ben isteyince aklını fikrini onla bozdun diyor kızlar npsam yaranamiyorum npcm bilmiyorum lutfn bna akil fikir verin
Ya bu herifler bir de üreyip çocukla ilgilenmezler Allah'ım sabır ver !
Ya bu herifler bir de üreyip çocukla ilgilenmezler Allah'ım sabır ver !
Yani bunu düşünmek te istemezsiniz biliyorum ama acaba başka biri mi var şüphelendiğiniz bir durum oldumu? Onun dışında sizde ona aynısını yapabilirsiniz ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu anlasin
Var bu işte bir halt...Sürekli tlfn elinde onunla zman geçiriyor beni görmüyor duymuyor öyle sanıyorum tlfn elinden bı dk düşmüyor her yere onunla gidiyor
Telefonunu kontrol etme şansınız yokmu mesajlarına aramalarına baksanız emin olursunuz en azındanSürekli tlfn elinde onunla zman geçiriyor beni görmüyor duymuyor öyle sanıyorum tlfn elinden bı dk düşmüyor her yere onunla gidiyor
Adam 4 senedir böyleyse neden onu baba yaparlar onu da sorgulamak lazim bence. Anladigim kadariyla erken yasta evlenilmis. Adam "özgürlügünü" istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?