"ben sana karışmıyorum, sende bana karışma diyor" neden? çünkü kendisi bir dakika bile çocukları tutmadığı için karışılacak bir şey yapamıyorsun. sen yemek yaparken o telefonla ilgileniyor, sen sofra kurarken o telefonla ilgileniyor, sen çamaşır katlarken o telefonla ilgileniyor, sen çocuk bakarken o telefonla ilgileniyor ve dahası.. bir gün arkadaşınla buluşabiliyor musun? bir gün rahatla uzanıp çocuklara bakmadan film izleyip, telefonunla vakit geçirebiliyor musun? yok. bütün bunların üstüne en ufak güzel söz, ilgi görüyor musun? o da yok. o sen tüm bunları yaparken arkadaşlarıyla vakit geçirip, evde uzanıp telefon kurcalıyor.
sözüm sadece sana değil, çevremde de var. bir meslek sahibi olmadan, üniversitede tek yaşamadan, bu hayatta sevgilisi olmadan arkadaşlarıyla vakit geçirmeden, tatile gitmeden, gün yüzü görmeden evlenip iki üç çocuk sahibi olanlara kızıyorum. yanlış anlamayın. üzüldüğüm için kızıyorum. küçücük yaşta, bir şey bilmeyen. cahil. kadını küçük görmeyi, azarlamayı, hizmet edilmeyi güzel bir şey gibi gören adamlarla evlenip. çocuk olunca bütün hayatı çocuk bakmak olan kadınlara üzüldüğüm için kızıyorum.
boşan demek istiyorum sana. ama senin için zor olacağını biliyorum. ben aynı durumda olsam, huzursuz olduğum ortamda zorlanacağımı bilsem de durmam. belki uzaktan konuşmak kolay.. bilemiyorum. 22 yaşında iki çocuk sahibisin, evliliğinizin en güzel olması gereken yıllarında da hayatın hep çocuk bakmakla geçmiş. adam zaten karım çocuklara bakıyor, yemek yapıyor, evi çekip çeviriyor kafasına girerek seni de annesi bellemiş zira başka adam olsa, 2 çocukla bile cinsellik isteyen kadını asla reddetmez..
ne diyelim,umarım mutlu huzurlu olacağın bir hayatın olur.