• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisi hiç yok

Ona gösterdiğin bütün ilgiyi bir anda çek. Her zaman onun için yaptığın şeyleri yapma onun sana davrandığı gibi davran. Bende aynı ilgisizliği ara ara görüyorum ve benim de canımı çok sıkıyordu bu durum. Ben ona olan bütün ilgimi çekince bu sefer o bana yanaşıyor kaçan kovalanıyor gerçekten. Mesela o köşe koltukta oturur telefonla oyna ben yanına sokulurum hep dizine yatarım ne bileyim geceleri asla öpmeden sarılmadan uyumam sabah işe giderken illaki kapıdan güler yüzle öperek uğurlarım aynı şekilde işten gelincede öyle karşılarım. Ara ara ilgisiz olur.

Bende bu ilgisizliği hissettiğim anda Bende bütün ilgimi çekerim o telefona mı bakıyor Bende bakarım herzaman onun yanına oturursam bu sefer onun uzağına oturur dizine falan yatmak yerine diğer koltuğa uzanırım yatarken öpmem falan sonra o bu ilgisizliği görünce bana yanaşır neden uzağa oturdun niye dizime yatmadın yüzün niye gülmüyor bişey mi oldu diye benle ilgilenmeye başlar güldürmeye çalışır falan. Sende bir dene istersen. Birde ilişki için hiç ona istemiyorsun az birlikte oluyoruz deme. Bekle o bir yerden sonra sana gelecek zaten o zaman ilişki sırasında söyle birdaha arayı bu kadar açmayalım diye. Yada yapabilirsen bi kaç kez sen onu reddet ama üst üste reddetme. Ben daha yapamadım onu malesef 🤣

"ben sana karışmıyorum, sende bana karışma diyor" neden? çünkü kendisi bir dakika bile çocukları tutmadığı için karışılacak bir şey yapamıyorsun. sen yemek yaparken o telefonla ilgileniyor, sen sofra kurarken o telefonla ilgileniyor, sen çamaşır katlarken o telefonla ilgileniyor, sen çocuk bakarken o telefonla ilgileniyor ve dahası.. bir gün arkadaşınla buluşabiliyor musun? bir gün rahatla uzanıp çocuklara bakmadan film izleyip, telefonunla vakit geçirebiliyor musun? yok. bütün bunların üstüne en ufak güzel söz, ilgi görüyor musun? o da yok. o sen tüm bunları yaparken arkadaşlarıyla vakit geçirip, evde uzanıp telefon kurcalıyor.

sözüm sadece sana değil, çevremde de var. bir meslek sahibi olmadan, üniversitede tek yaşamadan, bu hayatta sevgilisi olmadan arkadaşlarıyla vakit geçirmeden, tatile gitmeden, gün yüzü görmeden evlenip iki üç çocuk sahibi olanlara kızıyorum. yanlış anlamayın. üzüldüğüm için kızıyorum. küçücük yaşta, bir şey bilmeyen. cahil. kadını küçük görmeyi, azarlamayı, hizmet edilmeyi güzel bir şey gibi gören adamlarla evlenip. çocuk olunca bütün hayatı çocuk bakmak olan kadınlara üzüldüğüm için kızıyorum.

boşan demek istiyorum sana. ama senin için zor olacağını biliyorum. ben aynı durumda olsam, huzursuz olduğum ortamda zorlanacağımı bilsem de durmam. belki uzaktan konuşmak kolay.. bilemiyorum. 22 yaşında iki çocuk sahibisin, evliliğinizin en güzel olması gereken yıllarında da hayatın hep çocuk bakmakla geçmiş. adam zaten karım çocuklara bakıyor, yemek yapıyor, evi çekip çeviriyor kafasına girerek seni de annesi bellemiş zira başka adam olsa, 2 çocukla bile cinsellik isteyen kadını asla reddetmez..

ne diyelim,umarım mutlu huzurlu olacağın bir hayatın olur.

İki çocukla nerede Nasıl hayat kuracak? Tek çocukla bazen iki ayağım bir pabuca giriyor. Çocuk zırıltsından aylar var ki bir film izleyemedim. Bu kadının 10 senesi en az felç. Çocuğa iki kişi bakarız, sorumluluğu paylaşırız diye yapıyorsun adam buhar. Onsuz hayat kurmak sevgilikte olur. Geçmiş artık o günler.

Konu sahibi çocuklar kaç yaşında, maddi durumunuz var mı, mesleğin var mı, ailen yakında mı yaşıyor ve yardımcı olur mu?
Ilk defa mantikli konusan, yol gosteren, net olan bir uye yorumu goruyorum

Bazı erkekler evlenip çoluk çocuğa karışınca hayattan zevk alamaz hale geliyorlar aynı orantıda eşlerede hayatı zehir ediyorlar
Hatanız maalesef 2 çocuk sahibi olup aileniz için saçınızı süpürge etmek..
Bu tipler genelde çocuğu zevk için yapar evde kadın çocuk baksın fedakarlık yapsın çamaşırımı yıkasın hizmetimi görsün evi beklesin,bende orda burda takılıp çapkınlık yapayım((tabi para,tip ve imkan varsa)onlar yoksa sosyal medyada falan birileriyle egomu tatmin edeyim mantığıyla yaşarlar.. Hep söylüyorum ne olursa olsun evlenip hemen çocuk yapmayın her erkek çocuk sahibi olmayı haketmiyor maaleaef..
Biz hanımlar önce kendimizi düşünmeliyiz,önce ben diyebilmeliyiz
Eş ailesinin bana uygulamış olduğu psikolojik baskıyı(2.çocuğu doğurmam konusunda) hemen her konumda paylaşmışımdır.yaş 38 eşimde onlara uydu geçenlerde ya biz neden 2.yi yapmıyoruz neyi bekliyoruz ben çocuk istiyorum falan demeye başladı
Dedimki kusura bakma ben (1 kızım var 16 yaşında)2 çocukla sana ve ailene saçımı süpürge edecek insan değilim...senle ve ailenle yeterince uğraştım yıllardır artık kızım büyüdü ...gezip tozup kendim için yaşayacağım illa çocuk istiyorsan boşanalım kendi yoluma bakayım ..gencim sağlıklıyım tam bir kadınım kendimi size heba edemem...tabi biraz abarttım özellikle
Eminim 2 çocuğum olsa benimkide bana yaşatırdı senin yaşadıklarını..
Fazla fedakarlık vefasızlık getirir maalesef..seninki de bu durum yani
Yapabileceğin birşey varmı diye soruyor san fazlada yok aslında..Adamı böyle kabul et yada ver 2 çocuğu kucağına git birkaçgün kafa dinle biryerlerde..değerini anlar belki en azından 2 çocupa bakamaz
Yada sorumluluklarını yerine getirme..kendine izin ver .. o çocukları tek başına yapmadın nihayetinde pazar güneri bırak eşine git kendine vakit ayır..yemek yapma temizliğe elini sürme eşinle ilgilenme ne hali varsa görsün değersizlik ne demekmiş anlasın

Ona gösterdiğin bütün ilgiyi bir anda çek. Her zaman onun için yaptığın şeyleri yapma onun sana davrandığı gibi davran. Bende aynı ilgisizliği ara ara görüyorum ve benim de canımı çok sıkıyordu bu durum. Ben ona olan bütün ilgimi çekince bu sefer o bana yanaşıyor kaçan kovalanıyor gerçekten. Mesela o köşe koltukta oturur telefonla oyna ben yanına sokulurum hep dizine yatarım ne bileyim geceleri asla öpmeden sarılmadan uyumam sabah işe giderken illaki kapıdan güler yüzle öperek uğurlarım aynı şekilde işten gelincede öyle karşılarım. Ara ara ilgisiz olur.

Bende bu ilgisizliği hissettiğim anda Bende bütün ilgimi çekerim o telefona mı bakıyor Bende bakarım herzaman onun yanına oturursam bu sefer onun uzağına oturur dizine falan yatmak yerine diğer koltuğa uzanırım yatarken öpmem falan sonra o bu ilgisizliği görünce bana yanaşır neden uzağa oturdun niye dizime yatmadın yüzün niye gülmüyor bişey mi oldu diye benle ilgilenmeye başlar güldürmeye çalışır falan. Sende bir dene istersen. Birde ilişki için hiç ona istemiyorsun az birlikte oluyoruz deme. Bekle o bir yerden sonra sana gelecek zaten o zaman ilişki sırasında söyle birdaha arayı bu kadar açmayalım diye. Yada yapabilirsen bi kaç kez sen onu reddet ama üst üste reddetme. Ben daha yapamadım onu malesef 🤣

Aynn bnde anladiginiz gibi ypyordum ilgim öyleydi aynn öyle yapicam ilgimi cekiycm yok asla ilişkiyi niye az oldu niye şey oldu diye asla söylemiyorum ztn ama adam cok soğuk ztn bsy konuşamıyorsn ki bağırır çağırır diye

Ben ona çok ilgi gösteriyom çok üstüne düşünüyorum ama oo beni görmüyor beni rahat bırak diye baska odalara kaçıyor evt o istemeden değiştirmem ama ona karşı bendd ilgimi azaltmak uzak durmk istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum
Bu koşullarda ilgi nasıl azalmıyor? Ben de onu merak ettim

Bazı erkekler evlenip çoluk çocuğa karışınca hayattan zevk alamaz hale geliyorlar aynı orantıda eşlerede hayatı zehir ediyorlar
Hatanız maalesef 2 çocuk sahibi olup aileniz için saçınızı süpürge etmek..
Bu tipler genelde çocuğu zevk için yapar evde kadın çocuk baksın fedakarlık yapsın çamaşırımı yıkasın hizmetimi görsün evi beklesin,bende orda burda takılıp çapkınlık yapayım((tabi para,tip ve imkan varsa)onlar yoksa sosyal medyada falan birileriyle egomu tatmin edeyim mantığıyla yaşarlar.. Hep söylüyorum ne olursa olsun evlenip hemen çocuk yapmayın her erkek çocuk sahibi olmayı haketmiyor maaleaef..
Biz hanımlar önce kendimizi düşünmeliyiz,önce ben diyebilmeliyiz
Eş ailesinin bana uygulamış olduğu psikolojik baskıyı(2.çocuğu doğurmam konusunda) hemen her konumda paylaşmışımdır.yaş 38 eşimde onlara uydu geçenlerde ya biz neden 2.yi yapmıyoruz neyi bekliyoruz ben çocuk istiyorum falan demeye başladı
Dedimki kusura bakma ben (1 kızım var 16 yaşında)2 çocukla sana ve ailene saçımı süpürge edecek insan değilim...senle ve ailenle yeterince uğraştım yıllardır artık kızım büyüdü ...gezip tozup kendim için yaşayacağım illa çocuk istiyorsan boşanalım kendi yoluma bakayım ..gencim sağlıklıyım tam bir kadınım kendimi size heba edemem...tabi biraz abarttım özellikle
Eminim 2 çocuğum olsa benimkide bana yaşatırdı senin yaşadıklarını..
Fazla fedakarlık vefasızlık getirir maalesef..seninki de bu durum yani
Yapabileceğin birşey varmı diye soruyor san fazlada yok aslında..Adamı böyle kabul et yada ver 2 çocuğu kucağına git birkaçgün kafa dinle biryerlerde..değerini anlar belki en azından 2 çocupa bakamaz
Yada sorumluluklarını yerine getirme..kendine izin ver .. o çocukları tek başına yapmadın nihayetinde pazar güneri bırak eşine git kendine vakit ayır..yemek yapma temizliğe elini sürme eşinle ilgilenme ne hali varsa görsün değersizlik ne demekmiş anlasın

Gliba dediğiniz gibi oluyor belkide ben ondan yaşça küçügum belkide benj o yüzden kayleye almıyor bilmiyorum yani bakmaz ki Çocuklara evde ben varken bakmıyor ben yokken hiç bakmaz sorumsuz biri çok bekar hayatına özeniyor herhalde özgür bırak rahat bırak beni sıkma bunaltma daraltma benn sana karışmıyorum sende bana karışma falann filan

Evt benim olduğum yerde konuşmuyor başka yerde konuşuyor başka odalarda ben uyunca ooo uyuyor yada ben uyumazsam ooo gelip ben uyucam diyip yatak odasna geçiyor tlfn hic bırakmıyor wc bile onla giriyor
Şifrelidir bir de kesin telefonu.

Aldattığı kesin, en azından sanaldan aldatıyor haberiniz olsun. Gerçi adam bu kadar umursamaz olduğuna göre öyle bir durumda boşanamazsınız zaten o da buna güveniyor.

Back