- 7 Nisan 2021
- 118
- 17
- 13
- Konu Sahibi 1prnses 1prens annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 senedir miii ablacım tas olsa catlarAdam nerdeyse telefonun icadından beri,iletisimi kesmis senle.6 yıllık evliyim hayır değildi. 4 senedir böyle
4 senedir miii ablacım tas olsa catlarAdam nerdeyse telefonun icadından beri,iletisimi kesmis senle.
Neden evlisin ki hala?
Elinde telefon olması, ilgisizliği, cinsellik yaşamaması...özgürüm demesi...Bilmiyorum ki bnde
4 senedir böyle olan adama neden 2.cocuk peki?Evet çok güzel söylüyorsn ama yani napmm gerekiyor ki düzelir diye bekledim sabrettim herseyine halende ediyorum nereye gitcem ki iki çocukla bir 1yasinda biri 4bucuk yani bilmiyorum
Elinde telefon olması, ilgisizliği, cinsellik yaşamaması...özgürüm demesi...
Aldatan erkek aldatıyorum demez biliyorum ama bir gün bence karşına al konuş. "Ben seni zorla başına silah tutarak tutmuyorum bu evde. Elinde telefon govden burada ama aklın her kimle konuşuyorsan orada. Eğer varsa biri hayatında, bana bu onursuzluk daha fazla yaşatma, güzel güzel bitirelim. Herkes özgür. Ben sana silah dayamiyorum. Ama bu özgürlük evlilik sorumluluklarının feragat etmeni gerektirmiyor. İş yerinde de ben özgürüm diye işini yapmamazlik edemiyorsun, değil mi? Anladığım kadarıyla senin hayatında biri var. Ve ben bu şekilde sevgisiz ilgisiz yaşamak istemiyorum. Vücudu burada, gönlü başka biriyle olan bir kişiyle ömrümü geçirmek istemiyorum. Bu şekilde daha fazla devam edemem ben. Hayatında biri varsa bu evliliği surdurmenin de bir anlamı yok" de, bakalım ne diyecek. O da bitsin derse zaten o da bitirmeyi istiyordur da bu teklifin senden gelmesini bekliyordur demektir.
4 senedir böyle olan adama neden 2.cocuk peki?
Nereye gitcem ki derken?Anamızın karnından kocayla dogmuyoruz sonucta,geldiğimiz yere geri döneriz en kötü.
Yani aynı evde yüzünüze bakmayan adamla yasamak daha mı kolay?
Bilemem. Belki de öyle. Senin anlaman için herseyi yapıyor gibi. Sanki bu evliliği bitiren ben olmayım der gibi teklifi senden bekliyor. Oysa bu evliliği o çoktan bitirmiş gibi. Sadece uzatmaları oynuyorsunuz. Bildiğim tek şey eşinin hayatında biri var gibi.Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz benden mi bekliyor ilk adımı ben mi atayım yani
Bilemem. Belki de öyle. Senin anlaman için herseyi yapıyor gibi. Sanki bu evliliği bitiren ben olmayım der gibi teklifi senden bekliyor. Oysa bu evliliği o çoktan bitirmiş gibi. Sadece uzatmaları oynuyorsunuz. Bildiğim tek şey eşinin hayatında biri var gibi.
Yürümeyen bir evliliğe, ilgisiz bir adama iki çocuk neden? Çocuklar sende kalsın, bosanalim de bak nasıl panik oluyor.Evet çok güzel söylüyorsn ama yani napmm gerekiyor ki düzelir diye bekledim sabrettim herseyine halende ediyorum nereye gitcem ki iki çocukla bir 1yasinda biri 4bucuk yani bilmiyorum
Öyle bir dünya var mı ya? Buna izin veren sizsiniz. Hepimizin eşle ufak tefek problemleri var ama bu cümleleri kursa adamı kovarım evdenEvt öyle diyor bana karışma sen diyor ben sana karışmıyorum diyor kimle konuşuyorsun diyorum napcan ben senin kimle konuştuğunu soruyom mu diyor her aksm tlfnla konuşuyor bide başka yerde
Yürümeyen bir evliliğe, ilgisiz bir adama iki çocuk neden? Çocuklar sende kalsın, bosanalim de bak nasıl panik oluyor.
Öyle bir dünya var mı ya? Buna izin veren sizsiniz. Hepimizin eşle ufak tefek problemleri var ama bu cümleleri kursa adamı kovarım evden
Bilemiyorm sizin niyetiniz ilgisini nasıl kazanırım daha cok sanırım.Önceden az çok ilgisi vardı ama bu aralar yani dahada artı anam babam istemiyor kal kaldığın yerde buraya gelip napcan diyor evinde otur dediler napcam peki
Bilemiyorm sizin niyetiniz ilgisini nasıl kazanırım daha cok sanırım.
Ben su fotografta olsam,alır cocuklarımı giderdim.
Yada en kötü babaya biz kalıyoruz,sen gidiyorsun bu evden derdim.
Babaları olarak,gereken desteği saglamak zorunda.
Bak birgun bu evlilik bitecekse iki çocukla sen gitme o evden, o gitsin.Evet bunu dedim hayır ben seni seviyorum öyle şeyler söyleyip durma dedj
Bak birgun bu evlilik bitecekse iki çocukla sen gitme o evden, o gitsin.
İkincisi seni seviyorsa bu lafla olmaz. Sevgi emek ister. Herkes herkese seni seviyorum der.
Yani 4 senedir konusmayan adamın ilgisini ceksen nolur ablacım.Para konusunda herşeyi alır çocukları olsn ben olayım ama işte sorumsuz biri ilgisiz biri evt nasıl ilgisini çekerim nasıl beni görmesini sağl
İlgisini çekmek için birsey yapma. Onun için birsey yapma. Kendin için birsey yap yapacaksan. Hayatını yaşa. Ve sana tavsiyem gizli gizli para biriktir kötü günler için. Bu adam koşulları ayarlayinca gidecek gibi. Çocukların büyümesini bekliyor olabilir.Para konusunda herşeyi alır çocukları olsn ben olayım ama işte sorumsuz biri ilgisiz biri evt nasıl ilgisini çekerim nasıl beni görmesini sağlarım
Yani 4 senedir konusmayan adamın ilgisini ceksen nolur ablacım.
Kedi kostümü giy falan dememizi beklemiyorsundur umarım.
Hadi onu da giydin 1-2 gün cekersin en fazla ilgisini yani.
İlgisini cekmek değil de,seni ciddiye alması icin ugrasmalısın.
Adam seni ciddiye almıyor.