• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisi hiç yok

İyiydi hal hatır sorardı yardımcı olurdu iş yapma yanımda otur ben seni görmek istiyorum falan. Derdi cnm ama şuan hıc biri yok yani yanından gitsem gözüne görünmezsem beni belki de hiç farketmez
Birsuru nedeni olabilir cnm.. sen neden arıyorsun ama en iyisini sen bilirsin tabi..onu sen tanıyorsun .. dediğim gbi bircok nedeni olabilir sonradan böyle ilgisizlesmesinin.. sen kendin değerini bil.. yoksa kimse bilmez

Rahat bıraksam bsy sormasam hal ve hareketleri düzelir mi ??
Denenekten zarar gelmez bence. Trip atar gibi yapmayın surat falan da asmayın. Kendi haline bırakın ve siz o sırada kendinize odaklanın. Film izleyin, kitap okuyun, bakım yapın, dışarı çıkın. Madem özgürlük istiyor özgür bırakın bir süre. Belki bu sefer peşinizden koşan o olur.

Denenekten zarar gelmez bence. Trip atar gibi yapmayın surat falan da asmayın. Kendi haline bırakın ve siz o sırada kendinize odaklanın. Film izleyin, kitap okuyun, bakım yapın, dışarı çıkın. Madem özgürlük istiyor özgür bırakın bir süre. Belki bu sefer peşinizden koşan o olur.

Umarım işe yarar tşk ederim bırakayım biraz bir süre hiç karsmiycam. Umarım düzelir

Back