Yuva bozanın yuvası olurmu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sabır versin size dayanma gücü versin. Çok taviz vermişsiniz. Çocuklar için bu tip şeylere katlanmayın lütfen ya. Öyle babaları olacağına babasız olmak daha iyidir. Ayrıca yazım hatasına takılan arkadaşlar, burda herkes üniversite mezunu değil, anlamadığınız şeyi sorarsınız olur biter.
Agzina saglik. Topik sahibi neyin derdinde millet neyin derdinde.

:confused:
Allah sabır versin size dayanma gücü versin. Çok taviz vermişsiniz. Çocuklar için bu tip şeylere katlanmayın lütfen ya. Öyle babaları olacağına babasız olmak daha iyidir. Ayrıca yazım hatasına takılan arkadaşlar, burda herkes üniversite mezunu değil, anlamadığınız şeyi sorarsınız olur biter.
Ama konu sahibi profilinde lisans mezunuyum yazmış

Agzina saglik. Topik sahibi neyin derdinde millet neyin derdinde.

Öyle ya herkes üstün zekalı, profosor olacak diye bi kural yok. Arkadaşın biri üniversite lafıma takılmış. O mecazendi. Yani herkes eğitimli değil. Belki ilkokul mezunu, belki bu kadar öğrendi, belki bi rahatsızlığı var. Ama şimdi Türkçe yazmanın ne rahatsızlığı var derler :)) Evet yazımda birsürü yanlış var 5 dk da anlayacağım şeyi 10 dk da anladım ama anladım yani. Buna neden takılır ki insan burda. Bu sitenin amacı ne yada ?

Valla helal olsun kadın derdini anlatıyor arkadaşlar imlalara takmış beğenmeyen okumaz anlamayan yorum yapmaz.

Yazıya takılmadım.
Düzgün yazmadığı için anlamakta zorluk çekip, yardımcı olamam diye öyle yorum yazdım.
Yoksa derdim kimseyi küçümsemek değil zaten.

Belki de konuda fakedir. Ama burda benim söylemek istediğim neden hemen insanlar birşeyler için aşağılanıyor. Konu amacından saptı zaten şuan.
Ya aslında hem kendim için hem de bu konuya yazan diğer arkadaşlar adına düşüncemi söyleyim aşağılama yapılmadı.
Abartı derecede bozuk bir türkçe olduğu için herkes konudan çok oraya odaklandı vışdanli ne demek mesela:)

Hanımlar,
üyelere hemen fake diyorsunuz, madem fake o zaman dalga geçmek yerine şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz ama yok onu da yapmıyorsunuz.
Üye banlandı çünkü içeriği silmiş, muhtemelen Türkçe'siyle dalga geçtiğiniz için sildi, kadın yurtdışında yaşıyor, Türkiye'de yaşayanlar bile yazım hataları yaparken, yurtdışında yaşayan hata yapmış çok mu?

Kusura bakmayın ama dalga geçilecek konu kriterinizde kalmadı, size herkes makaralık.

Ya aslında hem kendim için hem de bu konuya yazan diğer arkadaşlar adına düşüncemi söyleyim aşağılama yapılmadı.
Abartı derecede bozuk bir türkçe olduğu için herkes konudan çok oraya odaklandı vışdanli ne demek mesela:)

Hayır benim anlatmak istediğim aşağılayarak dalga geçerek soruluyor. Tabiki düzgün yazsa daha iyi olur. İnanın şu konuda size en az 15 tane kelime hatası yazabilirim. Ama güzelce uyarı yapanlara sözüm yok bazı arkadaşlar alay etmişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X