- Konu Sahibi Kalbimikiyeayrildi2
konu sahibi nakavtkonu neden silinmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibi nakavtkonu neden silinmiş
Mükemmel türkçesi yüzünden :)konu neden silinmiş
Agzina saglik. Topik sahibi neyin derdinde millet neyin derdinde.Allah sabır versin size dayanma gücü versin. Çok taviz vermişsiniz. Çocuklar için bu tip şeylere katlanmayın lütfen ya. Öyle babaları olacağına babasız olmak daha iyidir. Ayrıca yazım hatasına takılan arkadaşlar, burda herkes üniversite mezunu değil, anlamadığınız şeyi sorarsınız olur biter.
Site kuralıdır bu.Agzina saglik. Topik sahibi neyin derdinde millet neyin derdinde.
fake olsa simezdi dertsiz olsa silmezdiMükemmel türkçesi yüzünden :)
Ama konu sahibi profilinde lisans mezunuyum yazmışAllah sabır versin size dayanma gücü versin. Çok taviz vermişsiniz. Çocuklar için bu tip şeylere katlanmayın lütfen ya. Öyle babaları olacağına babasız olmak daha iyidir. Ayrıca yazım hatasına takılan arkadaşlar, burda herkes üniversite mezunu değil, anlamadığınız şeyi sorarsınız olur biter.
Agzina saglik. Topik sahibi neyin derdinde millet neyin derdinde.
matti durumumuz var bir deçok özür dilerim ama "matte" den sonra okuyamadım. matte ne diye de beynimi baya yordum meğer madde olacakmış.
Ama konu sahibi profilinde lisans mezunuyum yazmış
Valla helal olsun kadın derdini anlatıyor arkadaşlar imlalara takmış beğenmeyen okumaz anlamayan yorum yapmaz.
Herkes bir sanki. Herkes ayni egitimi aliyor sanki. Off neyse burda polemik yaratmayayim ne ise yarayacak sanki.Türkçem gayet iyi. Mesela konu sahibi demiş ki disleksi hastası olabilirim belki diye... Altındaki sebebi bilmeden de insanları aşağılamak sizin ayıbınız.
Ya aslında hem kendim için hem de bu konuya yazan diğer arkadaşlar adına düşüncemi söyleyim aşağılama yapılmadı.Belki de konuda fakedir. Ama burda benim söylemek istediğim neden hemen insanlar birşeyler için aşağılanıyor. Konu amacından saptı zaten şuan.
Oldugu kadar iste. Anlasiliyor mu gayet de anlasiliyor.Site kuralıdır bu.
Ya aslında hem kendim için hem de bu konuya yazan diğer arkadaşlar adına düşüncemi söyleyim aşağılama yapılmadı.
Abartı derecede bozuk bir türkçe olduğu için herkes konudan çok oraya odaklandı vışdanli ne demek mesela:)