- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.577
-
- Konu Sahibi isilaydmrc
Üniversitede prof falan olabilir adam. Şaşırmam. Çok var böyle olaylar. Adamı,karısından boşatıp nikah bastıran mı dersin. Neler neler.Alışmış hanım kızımız ondan
Para para parabelki yanına asistan olarak alır diye de düşünmüş olabilir. Ama adam okutmansa o da yaş.
Yok yok var bayağı varYok be üniversite hocası bu kadar vizyonsuz değildir
Valla onu beşi bilmem metreslik bir sanar olsaydı malum şahıs bu işin picassosu, mozartı filan olurduAdam da zengin hepsinin üstüne yapardı
ben adam boşanmış konu sahibiyle evlenmiş gayet normal bir konu sandım başlıktan.Hayır birde yaptığımı mmeşrulaştıroyorum demiş. Konu başlığı "eşimin ikinci karısıyım" olabilir ama asla meşrulaştırma yok.
Emin olma o kadar. Neler var nelerr.Yok be üniversite hocası bu kadar vizyonsuz değildir
Bu da şansını deniyor belkiÜniversitede prof falan olabilir adam. Şaşırmam. Çok var böyle olaylar. Adamı,karısından boşatıp nikah bastıran mı dersin. Neler neler.
Of ne kadar masumuz. Bende öyle sandımdı baştaben adam boşanmış konu sahibiyle evlenmiş gayet normal bir konu sandım başlıktan.
Bence üniversite çevresinde olan cafelerin kodaman işletmecilerinden biridirYok yok var bayağı var
Mesele para olsa bu şekilde kazanır o parayı diye düşünürüm benÇok zengin değilse bile iki evin maddi yükünü çekiyor birde sona doğru konu Şahin’i metresliğiyle övünmeye başlayıp kocanızı metresler alır diye korktunuza başladı hiç bir yerinde duygusal bişi göremedim
Bakma böyle ağlandığına. Yüksek lisansı yapıp,kendini kadroya attığı vakit aşk acısı falan kalmaz. Geçer.Bu da şansını deniyor belki
Bugün haberlerde vardı ya adamın biri yer altına doğru girmiş kabloları çalmaya oraya sıkışmış çıkarkenAhshhshd hd ulan böyle duyar görmedi bu site yemin ediyorum
Konu sahibi yok ki sorayımKimsede sormamış fosil bey ilkleri olarak senle ne yaşamış ? Acaba evli ve bakirmiymiş adam
Hahahaha bulup izlemem lazım bu haberi acayip caps olurBugün haberlerde vardı ya adamın biri yer altına doğru girmiş kabloları çalmaya oraya sıkışmış çıkarkeninsanlar polisi, ambulansı falan aramış ama yardım etmiyorlar başka. Bildiğin kafa, kol yukarıda kalan yerler deliğin içinde adam Allah’ınız yok mu sizin yardım etmiyorsunuz şu, bu diyerek beddua ediyor Hırsızların falan da yüzü yok artık her şey çok normal dedim izlerken bir de duyar kasıp üstüne insanlara Allah rızası için yardım diyor orda…
Nereye gidiyoruz belli değil
O da olabilir tosbağa amca oradan keklemistir .Bence üniversite çevresinde olan cafelerin kodaman işletmecilerinden biridir
Konu sahibi nikahı önemsediğine göre kendince dini boyutu yüzünden tek kişiden kazanmayı tercih etmiştir olabilirMesele para olsa bu şekilde kazanır o parayı diye düşünürüm ben
Çünkü değer yargılarını ezmiş geçmiş zaten
Mesele sadece para olamaz bence
Bizim için yüzde yüz garantili beddualar öğrenmeye gittiKonu sahibi yok ki sorayım
Beddualar küfürler yazık gerçekten ben neymişim be cidden güm Türkiye beni taşlamalı
sizin vajinanizdan (Vajinamın davası size kalmadı