Eşimin herşeyden tiksinmesi ve beni kendine benzetmesi

İnşallah merak eder de tadar. Size de geçmiş olsun.

Yiyebildiği yemeklerden de siz tiksindirin bence. Sebze kızartıyorsanız bu sebze de bizim önümüze gelene kadar kaç kişinin önünden geçiyordur kim bilir deyin, makarna yaparken bunun içindeki buğdayı toplayan tarım işçisi kıçını kaşımıyordur inşallah deyin. Yiyebildiklerini de yiyemesin, iyice dibe vurunca mecburen düzelir.

Sadece yemek konusunda mi bu sekilde dusunuyor? Hazir yemek yapanlar icin belki burunu karistirdi elini hamura soktu diye dusunuyorsa, disarida hic bir yere dokunmamasi lazim veya bir sonraki asama bu olabilir. Disarida farkinda olmadan veya mecburiyetten bir cok yere dokunuyoruz, trabzan, asansor, taksi kapisi, gibi. Belki oncesinde burnunu karistiran, terini eliyle silen, tuvaletten cikip elini yikamamis biri tutmus olabilir. Fakat normalde hic birimiz gunluk hayatta bunlari aklimiza getirmeyiz. Esinizi psikiyatrik destek almaya ikna edin.

Ahahahaha güldüm çok sagol

Umarım destek alır. O seviyeye gelmedi. Ama dışardan sonra direk üstünü çıkarıp duşa girer. Özellikle hastaneden sonra.

Seviyordun evlendim. Yemek konusu dışında çok iyi bir koca ve baba. Her anlamda. Yemek konusu öyle büyümüş. 5 kardeş 5 i de böyle anne de yemek konusunda hassas.

Annesinin pişirdiğinden bu haldeyiz zaten o bir seçenek değil zaten ay bir süs ya abartma diyorum ama mimiklerine de sahip çıkamam ki

Bence kendini çok seviyorlar kaynana ogul
Öyle yetiştirilmiş. Pekmezi bile kaynanam yapar. Bir ara arı da yetistiriyordu. Bal için Aslında şöyle soyleyeyim meyveden sebzeye etten tavuğa sütten peynire kendisinin yetistirilebilecegi herşeyin en dogaliyla büyütmüş çocuklarını o yüzden diğer tatlar yapay ve kötü geliyor onlara.

Umarım düzelir. Evet çabalıyor ama alışkanlık kolay kolay birakilamiyor. Bir de herşeyin dogalina alıştıkları için bu tatlar kötü geliyor
Keşke hepimiz sağlıklı, organik falan beslensek de modern zaman dediğimiz ortamda ne yazık ki mümkün değil; tamamen sağlıklı beslenmeye kalksak hem pahalı hem de her şeyi her yerde bulmak zor. Ben de seçici biriyimdir, yani yemek ayırmak değil de dikkat ederim düzgün beslenmeye, saçma şeyler yememeye, insan zorlanıyor, hele dışarıda yemek yerken falan bazen salmak boşvermek gerekiyor.

Bence de salmak gerekiyor. Ölümlü dünya annen hep sağlıklı ve sağ olmayacak sadece annene bel bağlama diyorum ama cozecez inşallah kardeşim bayramda gelecek psikolog kendisi ciddi bir konuşma yapmasını ve yönlendirmesini isteyecem.

Esiniz hasta. Dumduz ruh hastasi. Hasta olan bir insani sevebilirsiniz ams onu oldugu gibi kabullenip duzelmeme izni tanimamalisiniz. Ne bilim bu derece gunluk hayati sıkıntılı bir adamdan cocuk yapmamaliydiniz mesela, bir çözümünü bulmadan. Cocugu da bu sacmaligin icine suruklemissiniz. Yetmemis onu duzeltmek icin mücadele etmek yerine siz de uyum saglamissiniz. Bu kosullar altinda psikoloğun nasil faydası olabilir ki

Umursamiyorum diye bir sey olamaz. O bu haldeyken cocugunuzu iyilestirebileceginizi sanmiyorum. Cocugunuz büyüdükçe daha cok anlayip gozlemleyip ornek alacak babayi. Babanin yaptigi yanlis sen dogrusunu yap demek akla yatkin mi? Bence degil

Eşiniz gerçekten hasta. Bir de bu kadar Türk kültürü içinde yetişip de yemeğe iğrenç falan diyebilmek de çok saçma. Hepimiz yemek nimettir, bulamayan var diye baskılara maruz kalmadık mı ya nasıl rahat rahat ağız yüz hareketi yapabiliyorlar anlamadım. Ben olsam çocuk bu kadar etkilense resti çekerim, sen ne yersen ye nu çocuk yerken bir gram mimik yapar yorumda bulunursan kapıya koyarım derdim.
Benim eşim de biz ilk sevgili olduk, onu yemem bunu ağzıma sokmam. En sevdiği yemek kofte patates olan adam mı olur ya sinir olmuştum. Bir gün yemeğe çağırdım mis gibi karnıyarık pilav cacik yapmışım. Ben patlıcan yemem, sarımsak yemem, babam da yemezdi bilmem ne. Dedim başlatma babanın şarap çanağına ha. Bir azar cektim. 9 senedir beraberiz lahana dışında her şeyi afiyetle yiyor.

Böyle biri ile hayat ne kadar zor, eşiniz tedavi olmalı herşey pis diyerek hayat mı geçer. Temizlik takıntısı buda işte. Oğlunuzu da psikiyatri görecek ve çocukların olduğu yemek yediği ortamlara katılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…