Eşimin hamilelik sendromu

Tek degilmişimmmm.. ne yaptiysam kendi kendime yaptim aslinda. Ameliyat olur hic yatmazdim hasta olur naz yapmazdim. Agrilara hep dayanikli oldum. Elim kesilse umrumda olmaz.
Esimin koluna kizartma yagi sicrasa aboo dunyayi ayaga kaldirir.

Bende bu durumdan sikaytciyim ama yapida olmayinca olmuyor galibaaa..

Aslında aşırı ilginç bi olay değil mi yaa?? İnsan beyni gerçekten çok acayip. Bir erkeğin beyninin, karısının hamile olduğunu öğrendikten sonra istemsizce onu hamile triplerine sokması..

Ben baslarda bana oyle geliyor sandim ama hicte oyle degilmiş... gercekten yaşiyorum bu durumu. Umarimda gecicidr. Yoksa halim nicedir

Benimki de tedavi asamasinda cok stresliydi. Bende cok sakindim... arkadslarina soylesem gulerler sanirimm
aileden biri konussun cnm
bak senin esin hamile ne guzel baba oluyosun vs
gerekiyosa dizine yatir saclarini oksayarak sen soyle, iyiki yanimdasin baba olacaksin vs gaz ver belki denemissindir bilmiyorum ama fikir amacli yazdim cnm

Valla ben de öyleyim... Kendimiz etmişiz ay benim herif numunelik sanıyordum icim rahatladı

Ben baslarda bana oyle geliyor sandim ama hicte oyle degilmiş... gercekten yaşiyorum bu durumu. Umarimda gecicidr. Yoksa halim nicedir
Sen haklısın yani ben olsam çoktan patlamıştım sanırım. Senin haklılığına sözüm yok sadece beynin ilginçliğine takıldım ben konudan bağımsız.

Duygusallığı bu tepkilerini açıklıyor. Bilinç altı farklı bir şey insana ne tepki verdirir belli değil. Mesela psikolojik gebelik diye bir şey de var. Biraz daha durun bakalım. Devam ederse hamile olan benim adamım hadi kaldır koca kıçını da bana karpuz ve dondurma al da gel de

Gerçekten çok abartmis acaba dikkat çekmek mi istiyor yani hiç tepki vermeyin gönül koyun biraz toparlanmali erkek sonuçta Allah yardımcınız olsun bı psikologa mi gitseniz acaba sizin hamile olduğunuzu kabul etmesi gerekiyor ilk defa duydum böyle birşey

Adam bunca yerse kg alir tabi canim. Zaten gobegim cikmis mi diye soruyomus

Valla ben normalde pek hoslanmam prenses hamilelikten ama sen yap. Sana farz olmus bacim. Adam resmen rol calmis. Belin agrisin, miden bulansin, biseyler aser, tabagi alip mutfaga gotureme mesela. Basin donsun,karnin agrisin sana masaj yapsin. Bu adam boyle devam ederse sen dogururca senin yerine lohusa sendromuna da girer benden soylemesi.

Hamilelik ile ilgili bir kitap okumuştum ve bunun erkeklerin alışma sürecinde yaşandığını yazıyordu
Geçer yakında bence

aileden biri konussun cnm
bak senin esin hamile ne guzel baba oluyosun vs
gerekiyosa dizine yatir saclarini oksayarak sen soyle, iyiki yanimdasin baba olacaksin vs gaz ver belki denemissindir bilmiyorum ama fikir amacli yazdim cnm

Yok kimseye bisey demedim canim. Cunku esimin benden daha istekli oldugunu bana nasil davranmasi gerektigini bildigini butun cevrem bilir ama gelin gorun ki oyle olmadii

Hayir yani birde gorseniz boyle iyice minnos oldum ben bagiramiyorum trip atamiyorum küsemiyorum gayet sakinim. Bizimki hamile gibi masallah benden daha strestli sinirli. Gecen gun ustume gelme pink dedi ne yaptim diyorum ortada hicbisey yokk saka gibi...

Ona baby shower yapacam kendine gelir belki

Benim hallerim var bak her yerim şiş şiş

Ayyy su an kahkaha atmamak için kendini zor tutuyorum
Bu ne ya iki tokat patlat bi salla bakalım kendine gelecek mi

Geçen gun elimi degdirdim vurur gbi.

Bana vurma baaba olacam ben dedi nasil zoruna gitti aglayacak nerdeyse. Diyorum ya anlatmadigim aklima gelmeyen cok sey yasadim bu 1 bucuk haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…