- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Geçenlerde ailece enfeksiyon kaptık, büyük çocuğum hastanede sabahladı, küçüğü evde ilaçla, ben serumla ayaktaydım.Inanmiyooorummmmmşaka gibi gercektennn gozlerim daha neler gorecek cok korktum şuan. Allah yardim etsin size eminim hala hastayken yapiyordurr
Daya sen,sonra seyretCidden oyle bir gorevi varsa o bitkinin hemen dayayayim
Bunun bir terimi var, babaların da hamilelik belirtileri gösterdiği bir adı.
Benim eşim girdi mi rol mü yaptı bilmiyorum ama iki hamileliğimde de onun naz niyazıyla uğraştık hep.
Hatta o kadar ki çevremizdeki herkes bizi bir yere davet ettiğimde eşime soruyordu ne istersin diye, ben görünmezdim.
Off yeni nesil erkek zor iş valla.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
ahajahaja
adam bildiğiniz rol çalmış
ablacım bu süper zekaya biri akıl vermiş bence, hamile şöyle trip atar, böyle çekilmez olur diye,
kendi yaparak senin önünü kesiyor
özenmişse demek.
abarttığı bir anda yapıştırın lafı,
benim yerime hamilesin, doğum sancısını sen çekmezsen gücenirim ha! diye.
Aman onların herşeyi ayna,işlerine öyle geliyor,niye iş yapmayı aynalamıyorlar:))ayna hamilelik mi ne. öyle bir şeydi :)
Oğlum 3 yaşındayavaş yavaş şımar kız. Olmuyorsa bile numara yap. Başın dönsün, şöyle miden bulasın halsiz düş
Şimdi baktım, kuvat sendromuymuş.ayna hamilelik mi ne. öyle bir şeydi :)
Geçen badem aldim biraz gunde 1-2 yerim diye. Ayip olacak ama .... oturmus butun hepsini bitirmis. Bir bagirdim utanmiyormsn cocugumun hakkini yemege diyeee. Biraz utandi sandimdi utanmamiş kendime yaptigim oglen yemegini de silip supurmuş.
Hayir anlamiyorum gercekten normalde boyle bir insan degil. Yani asiri paylasimci son lokma kalsa bana yedirir ne oldu bu cocugaaa
Bataryasını çıkar yeniden tak bakalım nolcakGeçen badem aldim biraz gunde 1-2 yerim diye. Ayip olacak ama .... oturmus butun hepsini bitirmis. Bir bagirdim utanmiyormsn cocugumun hakkini yemege diyeee. Biraz utandi sandimdi utanmamiş kendime yaptigim oglen yemegini de silip supurmuş.
Hayir anlamiyorum gercekten normalde boyle bir insan degil. Yani asiri paylasimci son lokma kalsa bana yedirir ne oldu bu cocugaaa
Ayy bide dondurmanı yemiş
Guluyoruzda cok sinir bozucu. Doktora soyleyin muaneye gidince
Anaaağm sana kuma gelmiş,kocan mı o eminmisin2 kilo dondurmami bitirdi ya kendine kakaolu aldi. Bende meyveli istedim oglenleri yiyorum ilaclardan sicak basiyo. Karsima gecti seninkini yesem bisey olurmu demeye kalmadi basladi. Ben bisey diyemedim basta sok oldum. Sonra dedim ki biraz birak bari oglen yiyorum. Bitti ki dedi lan o 2 kilooo 2
Geçenlerde ailece enfeksiyon kaptık, büyük çocuğum hastanede sabahladı, küçüğü evde ilaçla, ben serumla ayaktaydım.
Kendisi sadece ishal olduğu için 3 gün yattı!
2 erkek evladım var, eşlerine böyle davranır bu kadar naz niyazlı olurlarsa evlatlıktan reddederim o derece cehennem azabıdır sendromlu erkek.
ya gülüyoruz ediyoruz da kabus gibi gerçekten geçmiş olsun.
hiç bir şey yapmayın.
ciddiyim.
siz daha muhtaç olursanız aklı başına gelir belki
Bataryasını çıkar yeniden tak bakalım nolcak
Ağır kokulu yemekler yap. Zaten başın döner. İyileşsen bile naz yap ne diyeyim ayikma hemen. Diyene bak ben çok nazlanmisim gibi. Doğumdan iki hafta önce cam sildim mal gibiHey masallah allah bagislasin. Yok ama olmuyo ki ben cok enerjigim daha o halsizlige gelemedim. Iki dk kotuyum desem 3.dkda hoop ayaktayim. Ne yapsam bilemedim. Boşasammi dogurunca geri evlenirim
Şimdi baktım, kuvat sendromuymuş.
Zamanında hatmetmiştim, benim koca kıskançlık ve bencillikten yaptı zaar çünkü 15 kilo aldı ve veremiyor
Ben de hep öyle dua ederim sana bir şey olmasın, 40 gün ben hasta olayım diye çünkü daha akşamına çileden çıkıyorum ben!Benimkide oyleama benim hamileligimden bu kadar etkilenecegini dusunmemistim. Gercekten o hasta olmasin ben olayim modundaydim hep. Yok boyle birsey 10 cocuga bedeller
Ağır kokulu yemekler yap. Zaten başın döner. İyileşsen bile naz yap ne diyeyim ayikma hemen. Diyene bak ben çok nazlanmisim gibi. Doğumdan iki hafta önce cam sildim mal gibi
Ben de 1 ay önce halı yıkamıştım,aklıma turp suyu sıkayımAğır kokulu yemekler yap. Zaten başın döner. İyileşsen bile naz yap ne diyeyim ayikma hemen. Diyene bak ben çok nazlanmisim gibi. Doğumdan iki hafta önce cam sildim mal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?