Eşimin hamilelik sendromu

Inanmiyooorummmmm şaka gibi gercektennn gozlerim daha neler gorecek cok korktum şuan. Allah yardim etsin size eminim hala hastayken yapiyordurr
Geçenlerde ailece enfeksiyon kaptık, büyük çocuğum hastanede sabahladı, küçüğü evde ilaçla, ben serumla ayaktaydım.
Kendisi sadece ishal olduğu için 3 gün yattı!
2 erkek evladım var, eşlerine böyle davranır bu kadar naz niyazlı olurlarsa evlatlıktan reddederim o derece cehennem azabıdır sendromlu erkek.

ayna hamilelik mi ne. öyle bir şeydi :)

Geçen badem aldim biraz gunde 1-2 yerim diye. Ayip olacak ama .... oturmus butun hepsini bitirmis. Bir bagirdim utanmiyormsn cocugumun hakkini yemege diyeee. Biraz utandi sandimdi utanmamiş kendime yaptigim oglen yemegini de silip supurmuş.
Hayir anlamiyorum gercekten normalde boyle bir insan degil. Yani asiri paylasimci son lokma kalsa bana yedirir ne oldu bu cocugaaa

Oğlum 3 yaşında yavaş yavaş şımar kız. Olmuyorsa bile numara yap. Başın dönsün, şöyle miden bulasın halsiz düş

Hey masallah allah bagislasin. Yok ama olmuyo ki ben cok enerjigim daha o halsizlige gelemedim. Iki dk kotuyum desem 3.dkda hoop ayaktayim. Ne yapsam bilemedim. Boşasammi dogurunca geri evlenirim

ya gülüyoruz ediyoruz da kabus gibi gerçekten geçmiş olsun.
hiç bir şey yapmayın.
ciddiyim.
siz daha muhtaç olursanız aklı başına gelir belki

Bataryasını çıkar yeniden tak bakalım nolcak

Ayy bide dondurmanı yemiş

2 kilo dondurmami bitirdi ya kendine kakaolu aldi. Bende meyveli istedim oglenleri yiyorum ilaclardan sicak basiyo. Karsima gecti seninkini yesem bisey olurmu demeye kalmadi basladi. Ben bisey diyemedim basta sok oldum. Sonra dedim ki biraz birak bari oglen yiyorum. Bitti ki dedi lan o 2 kilooo 2

Guluyoruzda cok sinir bozucu. Doktora soyleyin muaneye gidince

Niye soyledin diye alinganlik yapip aglamasin ben artik ondan herseyi bekliyorum kendimi birakip orda onu teselli ederim artik askim sacmalama tbiki oyle dmk istemedim sn beni yanlis anladin ben seni kirarmiyim hic

Anaaağm sana kuma gelmiş,kocan mı o eminmisin
Eve biri sızdı bence:)

Benimkide oyle ama benim hamileligimden bu kadar etkilenecegini dusunmemistim. Gercekten o hasta olmasin ben olayim modundaydim hep. Yok boyle birsey 10 cocuga bedeller

Hey masallah allah bagislasin. Yok ama olmuyo ki ben cok enerjigim daha o halsizlige gelemedim. Iki dk kotuyum desem 3.dkda hoop ayaktayim. Ne yapsam bilemedim. Boşasammi dogurunca geri evlenirim
Ağır kokulu yemekler yap. Zaten başın döner. İyileşsen bile naz yap ne diyeyim ayikma hemen. Diyene bak ben çok nazlanmisim gibi. Doğumdan iki hafta önce cam sildim mal gibi

Benimkide oyle ama benim hamileligimden bu kadar etkilenecegini dusunmemistim. Gercekten o hasta olmasin ben olayim modundaydim hep. Yok boyle birsey 10 cocuga bedeller
Ben de hep öyle dua ederim sana bir şey olmasın, 40 gün ben hasta olayım diye çünkü daha akşamına çileden çıkıyorum ben!
Bu arada çocuklarım dedim de biri 3, diğeri 1 buçuk olmak üzere bebek sayılacak yaştalar.
Biz sersefil olmuşuz evde olağanüstü hal var, benim ailem bize bakmaya gelmiş, çocuklar cıyak cıyak, ben zaten iptalim zehirlenme belirtileri gösteriyoruz, beyefendi sadece ishal diye güçsüz düşüp ayağa kalkamadı 3 gün ya, 3 gün!
Ne çenesi durdu ne eli kolu kalktı, koltuk minderi poposuna deri oldu.

Anaları nasıl dayandı bunlara bilmiyorum ya da bize yapıyorlar sadece.
Ama sizin adınıza çok üzüldüm çünkü yaşayacaklarınızı biliyorum.
Benim gibi pes etmeyin, kök söktürün.
Her ortamda, evde orda burda söylenin canınız bir şey çeksin, asla geride kalmayın.
Çünkü doğumdan sonra lohusalığa da giriyor bu tür koca, o kısım evlerden ırak töbe yarabbim!!!
Önünü kesin ki, haddini yerini bilsin, giremediği sendromdan çıksın hemen.

Ağır kokulu yemekler yap. Zaten başın döner. İyileşsen bile naz yap ne diyeyim ayikma hemen. Diyene bak ben çok nazlanmisim gibi. Doğumdan iki hafta önce cam sildim mal gibi

Simdi soylesen yapmasaydin derler haa. Ben transferden sonra eve gelip yemek yaptim hicte ac birakmadim hergun yaptim pismanim keske yapmasaydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…