- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Tamam bu dedigi dogru ceki duzen versn baba olcak okeyde cocugu o tasimiyo kahve ona zrarli degil yani biraz pskolojisi degismis sanirim adapte olmaya calisiyo cok mutlu belli cnm.ustune dusuyo bebegin de yanliz fazla dusmus sanki az kaldir senO da baba olacakmiş... gecen dediki kendime ceki duzen vereyim cocugumuz dogdugunda bu ne bicim tip be demesin dedi.hayirlisi gercekten ve istemsiz yaptigni dusunuyorum bilerek yapmiyor. Bilerek yapsa güler bunlari yaparken cok ciddi
Pink Allah razı olsun ya,az gülmedim,çocuğum bir kaza atlattı,çok moralsizdim bugün,Allah hepimizin yavrularını korusunNeşem yerine geldi bu konuyla:))
Amin cumlemize canim degisikmis biraz sasirdimBu olaylar hariç kahvalti hazirliyot evin temizligini yapiyor iyi guzel hosta birde gorunmeyen tarafi var isteallah saglikla kucagina almayi nasip etsn
Tamam bu dedigi dogru ceki duzen versn baba olcak okeyde cocugu o tasimiyo kahve ona zrarli degil yani biraz pskolojisi degismis sanirim adapte olmaya calisiyo cok mutlu belli cnm.ustune dusuyo bebegin de yanliz fazla dusmus sanki az kaldir sen
Amin cumlemize canim degisikmis biraz sasirdim
valla o zaman guzel tarafindan bakmak lazim ben hep oyle yaparim da
Kalsij girsin doguma yaninda olsn hep olabildigi kadar . Ennn en istedgm ama olamayan sey . Herneyse bana girmeyelim cnm konusursan yaz bn yatarrr byyDogumda yaninda ben kalayimmi demisti bir aradayok yok beraber doguracaz koymuş kafasinaaaa
Br şeyi yok çok şükür,tabii ben emin oluncaya kadar ömrümden ömür gitti,açıkça yazamıyorum,tanıdıklar da var buralarda:)Yaaaa oylemiiii nasil iyimiii ???
Nasil oldu cok gecmis olsunnnn verilmis sadakaniz varmiş... rabbim bidaha yasatmasinnnn
Br şeyi yok çok şükür,tabii ben emin oluncaya kadar ömrümden ömür gitti,açıkça yazamıyorum,tanıdıklar da var buralarda:)
Sağol canım,elim ayağım titriyor hala sanki,eşim de şaşırdı ben buraya bakıp güldükçe:)Konus bakalm ne diyecek ayni bize dediklerini izah et yaptiklarini orneklerle . Allah sag salim tamamina erdirsin cnm.IcimdekiSonsuzDeniz gecms olsn canim sana da amiinnn duana da. Bende neselendm benmde kotu gecmsti gunum bize iyi geldide konu sahbi yernde olsam sinirim bozulurdu
Sizin ki kadar olmasada benzer bir durumu bende yaşadım ilk hamileliğimde. Hamile olduğumu öğrendikten 1 gün sonra eşim işten geldi, “bugün çok midem bulandı, belim çok ağrıyor sancım var” gibi birşeyler söyledi. Eşime “daha bende belirtiler başlamadı sana ne oluyor” demiştim. Sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin insallah
Amin amin herkes çin 1000000 kereÇok sükur iyiyse sorun yok allah bidaha yaşatmasin. Nasil gitmesin evlat sonuçtaa...
Geçti diyemem açıkcası. Bizim ki sadece hamilelik dönemi ile sınırlı değil. Farzedelim boynum tutuldu, 2 gün sonra eşimin de boynu tutulur filan. Eşime dedim senin yüzünden hasta olmaya korkar oldum diye çünkü ne zaman hastalansam akabinde eşimde ayni rahatsızlığa yakalanır, kendimi bırakır onunla uğraşırım.Sizinki hemen geçti mi biraz daha devam etti mi ???
amcamin 12 yasindaki oglunda görmüstum lohusa gibi annesinin yataginda yatmisti canim sunu istiyor hastayim filan demisti ona cok sasirmistim cocuk sonucta deyip gecmistik sizinki bende sok etkisi yaratti gercekten Allah yardimciniz olsunNette degisik seyler yaziyor. Ve genelde 3 ay sonunda baslarmis. Kadinla birlikte mide bulantisi bas donmesi aserme kusma tansiyon dusuklugu alinganlik vs yasarmis erkek.
Benimki erken basladi galiba
Şu yazdıklarınızı eşimi gözümün önüne getirerek düşündüm de ıyyyyyIyi geceler hemen konuya gireyim birazdan yazacaklarim başta bana da komik gelmişti ama artik hiç komik gelmiyor..
Biz 5 senedir cocuk istiyorduk sonunda nasip oldu çok sukur. Eşim merhametli ve beni dusunen biridir. Ne olduysa şu hamilelik meselesinden oldu. Madde madde yazacagim.
- Normalde yemek icin beni bekler beni beklemeden hoopp mideye goturuyor bekleyemiyormus artik acikiyormuş yemekten sonra da göbegini gösterip şişmiş mi diye soruyor.
- Cani surekli biseyler istiyor bosver dedigimde trip atiyor ( tatli yiyelim canim cekti , bugun şu yemegi yapsana canim cekti , hadi dondurma alalim canim cekti) resmen olmayinca kafayi yiyor aşeren kadinlar gibi evde dolaniyor sinirleniyor...
- Isten eve gelip uzanip askim cok kotu midem bulaniyor iyi degilim diyor...
- Yattigim yerden beni kaldirip kendi yatiyor uzerine battaniye ortmemi istiyorüşüyormş ( hava cok sicak )
- Agzi hiç boş durmuyor dakikada bir birseyler istiyor ya da gidip aliyor. Bana yararli diye aldigi ne varsa kendi yiyor. Gecen brokoli yedi ve ben şok oldum ( hayatta sevmez ) cani istemiş...
- Kanı muthiş derecede guzel bir degere sahipken benim kansizlik surubumu içiyor
- Hergun kahve icmesine ragmen hamileligimi ogrendiginden beri kahve icmiyor tiksiniyormuş
- Beni ates basti hayatim flan diyor durup dururken
- Normalde gun icinde bana yemek sormaz. Şuan hergun ne yemek yapacaksin canim şunu bunu istedi deyip duruyor. Daha gecen gun yedik deyince sen beni sevmiyorsun biyerlerim mi şişsin beni hiç düsünmuyorsun diyo
- Hiçbir rahatsizligi yok hastalik yok normalde tutturmaz canim istiyor diye , trip atmaz , bu kadar yemez , iyi degilim midem bulaniyor demez. Yani anlamiyorum neden boyle oldu. Hamileligimi ogrendigi gunden beri boyle. Baslarda cok komikti hehe sen mi hamilesin falan diyordum. Ama suan inanin cok sinir bozucu olmaya basladi.
Kendime gelince asla tutturmuyorum canim sunu bunu istedi diye gunde iki ogun yiyorum 1 i zorla... genelde uyuyorum uykum geliyor. Üsüyorum evet ama 5 dk ürperti seklinde. Kahve iciyorum tiksindigim hicbirsey yok midem bulanmiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Sadece uyku var halsizlik yok. Yani benim kocama ne oluyo anlam veremedim...
Bir sıkıntısı da yok...
Geçti diyemem açıkcası. Bizim ki sadece hamilelik dönemi ile sınırlı değil. Farzedelim boynum tutuldu, 2 gün sonra eşimin de boynu tutulur filan. Eşime dedim senin yüzünden hasta olmaya korkar oldum diye çünkü ne zaman hastalansam akabinde eşimde ayni rahatsızlığa yakalanır, kendimi bırakır onunla uğraşırım.
amcamin 12 yasindaki oglunda görmüstum lohusa gibi annesinin yataginda yatmisti canim sunu istiyor hastayim filan demisti ona cok sasirmistim cocuk sonucta deyip gecmistik sizinki bende sok etkisi yaratti gercekten Allah yardimciniz olsun
akli basinda bi arkadasi vs varsa esinizle bu donemde konussa iyi olur aslinda
biz tüp bebek tedavisindeyken esim cok syresliydi maddi olarak yiprandik
arkadasiyla mesengerden yazismalarini okudum adam yazmis yengeye destek ol onun icin daha zor vs uzun uzadiya yazmis hic beklemedigim bi arkadasiydi esimde o gun degisiklik fark ettim daha bi anlayisli olmaya basladi simdi zaten cok cok iyi
insaalllah sizinkide konusmayla gecen turden biseydir canim
Şu yazdıklarınızı eşimi gözümün önüne getirerek düşündüm de ıyyyyy
Erkek,erkek olarak kalsınlar ya,odunluk daha çok yakışıyo onlara:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?