Eşimin hamilelik sendromu

O da baba olacakmiş... gecen dediki kendime ceki duzen vereyim cocugumuz dogdugunda bu ne bicim tip be demesin dedi. hayirlisi gercekten ve istemsiz yaptigni dusunuyorum bilerek yapmiyor. Bilerek yapsa güler bunlari yaparken cok ciddi
Tamam bu dedigi dogru ceki duzen versn baba olcak okeyde cocugu o tasimiyo kahve ona zrarli degil yani biraz pskolojisi degismis sanirim adapte olmaya calisiyo cok mutlu belli cnm.ustune dusuyo bebegin de yanliz fazla dusmus sanki az kaldir sen

Konus bakalm ne diyecek ayni bize dediklerini izah et yaptiklarini orneklerle . Allah sag salim tamamina erdirsin cnm. IcimdekiSonsuzDeniz gecms olsn canim sana da amiinnn duana da. Bende neselendm benmde kotu gecmsti gunum bize iyi geldide konu sahbi yernde olsam sinirim bozulurdu

Tamam bu dedigi dogru ceki duzen versn baba olcak okeyde cocugu o tasimiyo kahve ona zrarli degil yani biraz pskolojisi degismis sanirim adapte olmaya calisiyo cok mutlu belli cnm.ustune dusuyo bebegin de yanliz fazla dusmus sanki az kaldir sen

Dogumda yaninda ben kalayimmi demisti bir arada yok yok beraber doguracaz koymuş kafasinaaaa

Amin cumlemize canim degisikmis biraz sasirdim
valla o zaman guzel tarafindan bakmak lazim ben hep oyle yaparim da

Nette degisik seyler yaziyor. Ve genelde 3 ay sonunda baslarmis. Kadinla birlikte mide bulantisi bas donmesi aserme kusma tansiyon dusuklugu alinganlik vs yasarmis erkek.

Benimki erken basladi galiba

Yaaaa oylemiiii nasil iyimiii ???
Nasil oldu cok gecmis olsunnnn verilmis sadakaniz varmiş... rabbim bidaha yasatmasinnnn
Br şeyi yok çok şükür,tabii ben emin oluncaya kadar ömrümden ömür gitti,açıkça yazamıyorum,tanıdıklar da var buralarda:)

Sizin ki kadar olmasada benzer bir durumu bende yaşadım ilk hamileliğimde. Hamile olduğumu öğrendikten 1 gün sonra eşim işten geldi, “bugün çok midem bulandı, belim çok ağrıyor sancım var” gibi birşeyler söyledi. Eşime “daha bende belirtiler başlamadı sana ne oluyor” demiştim . Sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin insallah

Sağol canım,elim ayağım titriyor hala sanki,eşim de şaşırdı ben buraya bakıp güldükçe:)

Sizinki hemen geçti mi biraz daha devam etti mi ???

Sizinki hemen geçti mi biraz daha devam etti mi ???
Geçti diyemem açıkcası. Bizim ki sadece hamilelik dönemi ile sınırlı değil. Farzedelim boynum tutuldu, 2 gün sonra eşimin de boynu tutulur filan. Eşime dedim senin yüzünden hasta olmaya korkar oldum diye çünkü ne zaman hastalansam akabinde eşimde ayni rahatsızlığa yakalanır, kendimi bırakır onunla uğraşırım.

Nette degisik seyler yaziyor. Ve genelde 3 ay sonunda baslarmis. Kadinla birlikte mide bulantisi bas donmesi aserme kusma tansiyon dusuklugu alinganlik vs yasarmis erkek.

Benimki erken basladi galiba
amcamin 12 yasindaki oglunda görmüstum lohusa gibi annesinin yataginda yatmisti canim sunu istiyor hastayim filan demisti ona cok sasirmistim cocuk sonucta deyip gecmistik sizinki bende sok etkisi yaratti gercekten Allah yardimciniz olsun
akli basinda bi arkadasi vs varsa esinizle bu donemde konussa iyi olur aslinda
biz tüp bebek tedavisindeyken esim cok syresliydi maddi olarak yiprandik
arkadasiyla mesengerden yazismalarini okudum adam yazmis yengeye destek ol onun icin daha zor vs uzun uzadiya yazmis hic beklemedigim bi arkadasiydi esimde o gun degisiklik fark ettim daha bi anlayisli olmaya basladi simdi zaten cok cok iyi
insaalllah sizinkide konusmayla gecen turden biseydir canim

Şu yazdıklarınızı eşimi gözümün önüne getirerek düşündüm de ıyyyyy
Erkek,erkek olarak kalsınlar ya,odunluk daha çok yakışıyo onlara:))

Çok özür dileyerek söyleyeceğim eğer siz kendinizi naza cekmiş olsanız ve yerden yere atsanız emin olun eşiniz bunu yapmazdı. Ben de maşallah güzel bir hamilelik geçiriyorum ve eşim tam olarak sizinki gibi. Ben degil o hamile. Galiba adama eziyet etmediğimiz icin böyle oluyor. Ne aşerdim ne bulantı oldu ne de ağlayıp sızladım. Eşimse tam tersi hamile gibi hiç derdi sıkıntısı bitmiyor. Ne olacak böyle bilemedim. Ben de bıktım vallahi

Inanmiyorum şaka gibi bizde daha yeni basladi umarim hemen de biter.

Benimki de tedavi asamasinda cok stresliydi. Bende cok sakindim... arkadslarina soylesem gulerler sanirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…