Eşimin hamilelik sendromu

Ya valla açıkçası şehir efsanesi falan sanıyordum bunu ben tabi ki yaşamak çok sinir bozucu olmalı Allah vere de lohusa depresyonu geçirmese

1 bucuk hafta falan oldu hamileligimi ogreneli bak yazarken bile kotu oluyorum sanki ben hamile degilim yani kendimi hic hamile gibi hissedemiyorum. Bu gidislede hissedemicem galiba. Ben boyle bir olayin varligindan da habersizdim. Inanin kendi kendime gülüyorum suan

Bunun bir terimi var, babaların da hamilelik belirtileri gösterdiği bir adı.
Benim eşim girdi mi rol mü yaptı bilmiyorum ama iki hamileliğimde de onun naz niyazıyla uğraştık hep.
Hatta o kadar ki çevremizdeki herkes bizi bir yere davet ettiğimde eşime soruyordu ne istersin diye, ben görünmezdim.
Off yeni nesil erkek zor iş valla.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Yaklaşık 6-7 haftalık hamilesin o zaman. Daha dur göbek büyümeden zaten hamile olduğunu hissedemiyorsun. Bulantı falan yoksa ki inşallah olmaz. Beni eşim pek simartmadi ya karnım iyice büyüyüp hareketimi kısıtlayana kadar

Sağlıklı bir gebelik dilerim, bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun
Eşiniz içinde size sabır diliyorum, en çok ben sendromuna yakalanmış, kadın hasta olur erkek en çok ben deyip az sonra can verecek gibi inlemeye başlar, kadın hamile kalır erkek en çok ben deyip 9 ay dokuz doğurtur gülüyorum ama ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum, umarım doğum sırasında en çok ben doğuruyorum deyip doğum doktorunuzu kendine yönlendirmez

Yaaa oylemi sizinki gecmedimi ne kadar sürdü bu beni çok üzdü gecmeyecek mi yani

Bir moda giremedim ki girsem belki kendi capimda simaricam kocam bnden daha iyi simariyoo

Sen hamilemisin suan yoksa dogum yaptinmi

Teşekkür ederim MuneMune hesabı doğrulanmış üye. darisi isteyenlerin basina inşallah. Bende başlarda guluyordum da şu bikac gündur sinirlerim çok bozuldu bu duruma. Bugün birde dondurmami da yedi umarim en kisa zamanda geçer bu. Hayir cekilmiyorda ona sinir oldukca ben hamilelik moduna giremeden çiktim ne kadar itici oldugunu kendim yasadim bir baskasina nasil yaşatayim allahtan kocam erkek dogmus kadin olsa cekilmezdi valla

Yaaa oylemi sizinki gecmedimi ne kadar sürdü bu beni çok üzdü gecmeyecek mi yani
Benimki geçmedi, geçiyor olsaydı ikincisinde de yapmazdı.
Her zaman benden rol çalmayı iyi becerdi.
İlk dığumumda yorulduğu için doğum yatağıma benle yattı, 13dikişimle kenara sıkıştırarak!
İkincisinde epiduralim yapılırken fenalaştı, hemşireler onla ilgilenirken sedyede bir başıma sancı çeker halde kaldım!
Siz anlayın nasıl 9+9 ay geçirdim..

Inanmiyooorummmmm şaka gibi gercektennn gozlerim daha neler gorecek cok korktum şuan. Allah yardim etsin size eminim hala hastayken yapiyordurr

ahajahaja
adam bildiğiniz rol çalmış
ablacım bu süper zekaya biri akıl vermiş bence, hamile şöyle trip atar, böyle çekilmez olur diye,
kendi yaparak senin önünü kesiyor
özenmişse demek.
abarttığı bir anda yapıştırın lafı,
benim yerime hamilesin, doğum sancısını sen çekmezsen gücenirim ha! diye.

Bir moda giremedim ki girsem belki kendi capimda simaricam kocam bnden daha iyi simariyoo

Sen hamilemisin suan yoksa dogum yaptinmi
Oğlum 3 yaşında yavaş yavaş şımar kız. Olmuyorsa bile numara yap. Başın dönsün, şöyle miden bulasın halsiz düş

Ayy bide dondurmanı yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…