- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çok tatlı geldi ama sabredin siz hamilesiniz sonuçta beraber tadını çıkarın hamileliğin
Konuya KK ya erkek sızmış diye şikayet etmek için girdim neler okudum ben aman allahım
Bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorlar. Aserme, mide bulantısı, karın şişliği, kilo alımı... Acayip ya. Normalde duygusal biri midir? Daha hamilelik bu kadar erkenken bu tripler çok enteresanBen daha hamileligimi ogrenmeden bir yazida okumuştum bunu. Çok gülmuştum allah affetsin resmen başima geldiii. Orda birde şey yaziyordu dogum yaklasirken de erkeklerde psikolojik sanci cekermissen komigide kadin kilo aldikca erkekte alirmis
Doğumda suyu da gelir o zamanEvet erkek memesinden süt gelmesi.
Tabi bu uç noktadır sanıyorum.
Öyle pskolojisi bozulmalı ki , vucut annelik hormonu üretsin:)
Valla bende şaşırmıştım ,araştırmadımda hiç.
Benim eşim de hastalığı 3 günlük yoldan karşılar,törenlerle yolcu eder,ben sergi yatarım gıkım çıkmaz:)Canim sen lohusalikta yandin o zaman . Bu nedir hamileligini elinden almis yapma hakkin olan seyleri o yapiyor. Benim esimde hamilelikte olmadi boyle biseyde normalde ben hastaysam o benden dha hasta ve muhtac olur ...
Tabiat boşluk kabul etmez,erkenden başlamalıydınızKocamdan firsat kalirsa yapacagim
Bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorlar. Aserme, mide bulantısı, karın şişliği, kilo alımı... Acayip ya. Normalde duygusal biri midir? Daha hamilelik bu kadar erkenken bu tripler çok enteresan
Hepsi sabir tasi canim ben sen dogum yapsan olurdun be diyorum bazenYa ben kocama atesin var desem yataklik olur halbuki atesi flan yok. Hepsi psikolojik gercekten
Iyyyy hep mi ayni bunlar yaa. Bide hastayken eve gelir gelmez hasta oldugunu soyler . Normalde selam verir operDoğumda suyu da gelir o zaman
Benim eşim de hastalığı 3 günlük yoldan karşılar,törenlerle yolcu eder,ben sergi yatarım gıkım çıkmaz:)
Tabiat boşluk kabul etmez,erkenden başlamalıydınız
Yaaa cok guldum dogursun bari . Saka bi yana da otur konus hamile olan benim de nazlanma benim nazimi cekmen gerek deÇok duygusal... cocugumuz olmuyor diye kac kez beraber agladik. Ogrendiginde de ultrasonda gormeden inanamicam galiba dedi. Meger kendini hazirliyormus hamileligee
Ama nette sey yaziyor. Baba bebekle arasinda bag kurabilmek icin kendi psikolojik bu durumlari yasayip esini anlamaya calisiyor bir nevi onun yasadiklarini yasayip onun yukunu hafifletiyormus gibi hissedermis.
Uzerime daha cok yuk bindi suan
Pardon neye zararliymis bebegi kendi bunyesinde saniuo galbaKeseyi gormeden şimarikligin alemi yok dedim. Masallah kocam beni aratmiyor. Gercekten kahve icmemesi beni cok sasirtiyor. Misafirlikte bile yok ben almayayim zararli diyor yaaa... ben de direk sekerli olsun benimki canim diyorum
Iyyyy hep mi ayni bunlar yaa. Bide hastayken eve gelir gelmez hasta oldugunu soyler . Normalde selam verir oper
Ya grip mrip neyse hepsi ayni belli de hamilelgni ustune almasina izin vermeBirde ölüyorum tripleri var...öluyorummm pinnkkk biseyler yapppp cok kotuyummmm ihhhhh ihhhhhh biseyler yapsanaaaaaa...
Ya yatican gececek iste hepsi ayni bunlarin. Ben gripten olen gormedim daha
Selamlar,
Kuvad sendromu diye araştırırsanız yararlı şeyler çıkıyor. Okuduğum kadarıyla fetüsü rakip olarak görme,baba olmak karşısında karışık duygular,anne adayıyla özdeşleşme,bilinçdışı olarak hamileliği merak etme,babasıyla kötü ilişkileri vs. nedenleri olarak gösteriliyor. Psikoloğa gitmesine ikna edebilir misiniz?
Simdi dogum konusu gecse en iyisi sezeryan temiz is filaj diyo ben rahat atlattim bide cok pismanim keske cektirseydim ayri konu da diyorum ki ben rahat gecirdim filan sanma aci cekmedjm ameliyat oldum boru mu bu kolay geliyo kendin gribe dayanamiyosun diyorum . Ama bos her aci cile yuk onlarin cnm bizler hicccHepsi sabir tasi canim ben sen dogum yapsan olurdun be diyorum bazen
Bence konuşun şahsen hamile olmadığım halde yemeğe aşık olan bi boğa burcu olarak yemeğimle arama giren şeyi ezmeyi tercih ederimEvet bende gordum nette. Suan erken degilmi yani 1 bucuk haftadir boyleyiz ama 5 gundur daha cok dikkatimi cekmeye basladi. Once bir konussam ?
Pardon neye zararliymis bebegi kendi bunyesinde saniuo galba
Pink Allah razı olsun ya,az gülmedim,çocuğum bir kaza atlattı,çok moralsizdim bugün,Allah hepimizin yavrularını korusunKeseyi gormeden şimarikligin alemi yok dedim. Masallah kocam beni aratmiyor. Gercekten kahve icmemesi beni cok sasirtiyor. Misafirlikte bile yok ben almayayim zararli diyor yaaa... ben de direk sekerli olsun benimki canim diyorum
Bence konuşun şahsen hamile olmadığım halde yemeğe aşık olan bi boğa burcu olarak yemeğimle arama giren şeyi ezmeyi tercih ederimSonra psikolojik destek alınabilir. Önce konuşun bi süre takip edin hareketlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?