Eşimin gözünde hep geri plandayım

Bebeğe hevesim yok mu dedi?? Off şaka gibi ya bende hamileyim esim bana böyle dese asla affedemem size karsi doldurmuslarda doğmamış bebekten sogumus adam hakketmiyor baba olmayi

Esinize söyleyin o zaman ya dinimizde neler neler varda bizim topluma cahiliye kadını değersiz kilma nerden yüklenmis anlamıyorum eski Türklerde kadinin konumu erkekden daha iyiymis

Ya aslında şöyle evlilikte ilk 2 sene sen-ben senin ailen-benim ailem tartışmalarının had safhada yaşandığı bir dönem. İşte bu yüzden evlendikten sonra aşkınızdan ölseniz de 2-3 sene çocuk yapmayın bir bakın aynı çatı aldtında nasıldır denir.

Nedendir bilinmez bu süreçte erkekler daha öncesinde annesini aylarca görmediğinde özlemezken evlenince birden anniiii anniii diye ağlayan çocuğa dönüyorlar. Şimdi senin yapacağın benim hatam var deme çünkü 1.5 ay misafirlik olmaz. Gelirler 2 hafta kalırlar giderler o da en fazla yaşlı insanlar kış mevsimi diye. 1,5 ay kalmayı göze alıyorsa misafir modundan çıkılır uykusu gelen uyur, yorulan oturur.. Sen geri vites atma dik dur. Hamileyim üstüme gelme de

Size böyle davranan adam lohusalıkla daha fazlasını ister. Eşim lohusalıkla bana anneme surat asıyorsun demişti, kavga ettim. Bin tane derdim var senin saçmalıklarınla uğramam diye. Cinsiyeti öğrenmek istememesi bunlar hafif şeyler değil. Şuanda yaşadıklarını 10 çarpın, lohusalık o. Çözmezseniz ilerde bu çok çok büyük sorun demek.

O kadar uzun misafirlik olmaz bir kere ama sizin de hep bir bahaneniz var, modum düşük, uykusuzum, asosyalim falan.

O kadar uzun misafirlik olmaz bir kere ama sizin de hep bir bahaneniz var, modum düşük, uykusuzum, asosyalim falan.
İşte tüm bunlar üst üste binince misafirlikte uzun olunca haliyle modum düştü. Bir de sürekli her hareketimi gözlemleyip beni değersiz hissettiren eşimin stresiyle birlikte.

Aynen öyle yapacağım teşekkür ederim

Esinize söyleyin o zaman ya dinimizde neler neler varda bizim topluma cahiliye kadını değersiz kilma nerden yüklenmis anlamıyorum eski Türklerde kadinin konumu erkekden daha iyiymis
Söylüyorum da işe gelince din işe gelmeyince ne alaka oluyor. Hatta kendimi savunma gücümü bildiklerimden alıyorum genelde çünkü biliyorum hakkına girilen benim ben kimsenin hakkına girmiyorum. Ah bir de karşı taraf anlasa...

Bir de bunlar bahane değil zaten beni sıkıntıya düşüren müşküllerim yani bunlar olmasa mesela yapı olarak asosyal olmasam veya yorgun olup modum düşmese veya hamileliğin ilk ayları basit görülüp uykusuzluk problemi yaşadığım anlaşılsa ben de bu problemi yaşamayacaktım ama o gün 1.5 ayın patlaması gibi her şey üst üste geldi

Burda en büyük rol eşinizin aslında ama o da durumu idare edememiş belli ki.

Hastalık durumunu yeni yazdınız. Geçmiş olsun. Gene de dikkatli olun.

Kaç yaşında insanlar bunlar,bu saatten sonra değişmezler ki. Onların kültürü bu. Beraber oturmak istediklerini söyleyen insanları değiştiremezsiniz. Kaynana hastaymış ama misafirliğe gelmiş,hoş bu duruma da misafirlik denmez 1,5 ay. Ben insanları anlayamıyorum,hastaysan evinden çıkmazsın kardeş,geline çökmek nedir? Resmen numara yapmak bu.

Eşiniz nasıl bir eğitimci,daha adam kendini eğitememiş,ailesinin yanında eşine zorbalık ediyor. Boşanmayacaksınız da,bilemedim. İşiniz zor. Muhtemelen kavga gürültü içinde bir evlilik sizi bekliyor.

Öncelikle kimseyi 1 haftadan fazla çekemem, kendi ailem de buna dahil. Tavrinizi koruyun hamileligin ilk aylarında insan sürekli uyumak , dinlenmek ister, bulantı olur ağrılar olur bunları konuşmadınız mı eşinizle?
Ailesinin yanında bozulmak istemiyorsa bozmayacak , ben 12 yıllık evliyim nerdeyse eşim beni 1 kez ailesinin yanında bozdu burnundan getirdim. Ortamda karısını bozan adamı bi bozacaksın birdaha cüret edemesin buna.
Sağlam bı ders lazım ...

1.5 ay mi
Az degil mi ya
Gerdek gecesinden gelip kalmalari gerekmez miydi
Cık olmamış
Söyleyin evlerini kiraya verip size yerlessinler

Şaka bir yana logusalik için şimdiden önleminizi alın inanın hiç bir şeye benzemiyor o dönem ve o dönemde yasananlar omur boyu unutulmuyor

Mutlaka kendi doğum yaptığını sanan bir kaynana oluyor
Mutlaka sizin sütünüz yetmiyor oysa onunki bebek bir memeyi emerken diğeri karşı duvara fışkırıyor oluyor

Eşiniz mutlaka sizden önce logusa psikolojisine giriyor tabiri caizse herkes sizden rol çalıyor önleminizi şimdiden alın kim gelecek kim gelmeyecek kim kalacak kim kalmayacak belirleyin benden size tavsiye
Ha bir de aman oğlum bu çocuğa bakamaz beraber bakalım diyen en ufak bir şeyde ağlayıp ayılıp bayılacak kaynanadan daha bahsetmedim neler var neler
Dikkat edin derim

Eşin ve ailesi seni daha fazla susup onların baskısı altına girmen içi manipüle ediyor, ilerliyordu zamanlarda basın daha çok agriyacak, Eşin hamilesin diye baya baya rahatlamış, kaybetme korkusu yok olmuş, sama tavsiye her dediklerine yapsan da köle de olsan yaranamazsın, sınırlarını koy ve bu kadar sinme, ailesi ile gerekn mesafede ol samimi olma zaten , bu aile bana baya suistimalci geldi , elinizi verseniz kolunuzu kaptiracaksınız, bosanmaktan ve ayrılmaktan korkmayın, korktuğunuz sürece bunu size silah olarak kullanacaklar en başta da çocuğunuzu kullanacaklar , eşinizin üzerine hiç düşmeyin kendi haline bırakın, dimdik durun , hamile bir kadın yorulabilir, beli agriyabilir hatta durduk yere ağlayabilir de çünkü hormonlar karman çorman olmuş durumda , kendinizi suçlamayın, sizi baskı altına almak için yapıyorlar, asla taviz vermeyin , 1. 5 ay kalmak çok fazla en başından kabul etmeyin yoksa önünü alamazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…