Eşimin gözü dışarıda!

Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimde 40 aramızda 10 yaş var eşimden daha güzelim hemde baya fazla herkes öyle söyler ama eşimi çok severim 1 yaşında kızım var ellerinizden öper. İkinciye hamileyim eşimin gözü sürekli dışarıda başka kadınlara dönüp bakıyor resmen artık dayanamıyorum. Ağlamaktan öldüm 16 hf hamileyim ne yapmalıyım.. kavga ettim bedduaşar ettim cok rahatsızım . İkinci evliliği onun cocuk vsr onda benimde ikinci evliliğim şiddet sebebi ile kısa sürede ayrıldım. Malesef:KK43: dayağa dayanamadım… 19 yaşımdaydım. Şimdide eşim bu şekilde şeyler yapıyor ağlarken karnım sızlıyor lütfen yardım bana fikir verin ya bugün resmen kıza dönüp baktı ya ama bu kadarına pes. Yani ben aşırı güzelim ama kimsede gözüm yok cok namuslu bi kadınım inanın bana boşanmak istiyorum ailem hayır diyor sabrediyorum evim yok nereye giderim. İlk ayrılığımda ailemde cok sıkıntılar yaşadım anksiyete oldum. İnanın iyi değilim kalp krizi geçiricem bigün . Üzüntden .bu arada simdiki kaynanam annem dediğim kadın bana sezaryenliyken vurdu gitti doğumuma gelmediler her gelişlerinde kavga cıkartılar. Eziyet eziyet ğniversite mezunuyum eşimse lise biyerxe calısır. Asla dışlamadım herşeye göğüs gerdim ben borç para bulurum. Evi geçindiririm maaş yetmez. Anneme babama kardeşlerime rezil olur yine isterim defalarca ailemle tartıştım bu yüzden. Özel hayatım yok bakımım uok bu hale nasıl heldim bilmiyorum inanın. Ne yapmalıyım? Cocukların var artık diyor babamda cahil gibi… yardım lütfen sevgiler teşekkürler.
Bir yaşında kızınız var, ikinci yolda, adamın gözü dışarıda, kv size şiddet uyguladı, siz sürekli ailenizden borç alıyorsunuz, bunların arasında tek sıkıntı eşinizin başkalarına bakması!

Peki üni mezunuyum demişsiniz, korunma yöntemlerini de biliyor olmanız gerekiyor değil mi? Hani cahil biri değilsiniz sonuçta.

X