Eşimin göğüs takıntısı

İzin verme biraz da aşaği in orda git gel yap de

Böyle sen tatmin olabiliyor musun, seni de önemsiyor mu? Göğüs kadına da en fazla zevk veren yerlerden biri ama %70 olunca siniri bozulur insanın. Dokunmak öpmek ayrı bu ayrı şey. Yatır çık üzerine, başka bir şey gelmedi aklıma

Tabi bir noktaya kadar hoşuma gidiyor. Çok uzadı mı zaten darbe yapıyorum kontrolü ele alıyorum ben olaya el attım mı çok sıkıntı yaşamıyoruz fakat onun isteği ile o aşamaya gelemiyoruz ve bu durum beni hem şaşırtıyor hem geriyor bazen sinir ediyor bazen zevk veriyor.

Göğüsler erkekler için bu kadar mı güzel yoksa benim eşim mi takıntılı anlamıyorum. Öyle çok absürt bir göğüslerimin olduğunu sanmıyorum da

Aaa ben hic oraya bosaldigini herşeyi orada yaptığını anlamıştım. Hadi bir olur iki ama hep olması ilginç konuşmaktan baska care yok.

Bebeklilten bilinç altına yerleşen bir şey, kadınlarda doğal olarak belirginleşemiyor ama erkeklerde büyük bir dürtü ve zaaf.
Kontrolü ele alıp durumu çözebiliyorsan ve bunda eşin de şikayetçi değilse böyle devam.

Videolar tamam o şekil yapılıyor ama adam ilişkinin tamamını orada yapıyorsa sıkıntı cok

Batarken güneş tepelerin ardından
Bütün erkekler takıntılı değil, hele bebe varken süt kokuyorum, elleşmiyor. Belki sana da bebiş çözüm olur

Hiç cinsel ilişkiye girmemiş biri olarak konuyu anlamak için sonuna kadar yorumları okumak zorunda kaldım asdfghj travma yaşadım kusura bakmayın
Deneyimin yoksa buradaki yorumları okuyup hafizanda kalmasın canım yoksa evlenince bu yorumlar konular da aklına geldikçe güzelim ikiskiniz bozulur

Siz fazla ayrıntıya girmemişsiniz ama ben galiba anladım. Peki hiç mi vajinal ilişki istemiyor? Eğer normal vajinal ilişki olmuyorsa o zaman problem, ağır bir fetişizm söz konusu olabilir. Ağır fetişizmden kastim normal ilişkiye geçerken ereksiyon kaybının olması. Böyle bir durum varsa ve kendi de durumdan rahatsız ise tedavi ile düzelebilir. Ama eğer normal ilişkiye ereksiyon kaybı olmadan girebiliyorsanız, siz de bunu istediğinizi ona belirtin, farklı pozisyonlarda yine sizin göğüslerinizi öperken mesela ilişkiye girebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…