- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
-
- Konu Sahibi hatice0821
İzin verme biraz da aşaği in orda git gel yap deYa mesela sürekli ellemek istiyor, sanki stres topu gibi vakit geçiriyor. Yatağa girdik mi cinsel organı sürekli göğüslerim de, sakıncası var mı bilmiyorum ama demek istiyorum. Yani göğüslerimin arasına git gel yapmak, oraya boşalmak falan istiyor. Demesi ayıp ama göğüslerimi vajina gibi kullanıyor.
Vajinal ilişki de oluyor ama bir tartıya koysak herhalde göğüslerim yüzde 70 daha ağır basar
Böyle sen tatmin olabiliyor musun, seni de önemsiyor mu? Göğüs kadına da en fazla zevk veren yerlerden biri ama %70 olunca siniri bozulur insanın. Dokunmak öpmek ayrı bu ayrı şey. Yatır çık üzerine, başka bir şey gelmedi aklımaYa mesela sürekli ellemek istiyor, sanki stres topu gibi vakit geçiriyor. Yatağa girdik mi cinsel organı sürekli göğüslerim de, sakıncası var mı bilmiyorum ama demek istiyorum. Yani göğüslerimin arasına git gel yapmak, oraya boşalmak falan istiyor. Demesi ayıp ama göğüslerimi vajina gibi kullanıyor.
Vajinal ilişki de oluyor ama bir tartıya koysak herhalde göğüslerim yüzde 70 daha ağır basar
Tabi bir noktaya kadar hoşuma gidiyor. Çok uzadı mı zaten darbe yapıyorum kontrolü ele alıyorumBöyle sen tatmin olabiliyor musun, seni de önemsiyor mu? Göğüs kadına da en fazla zevk veren yerlerden biri ama %70 olunca siniri bozulur insanın. Dokunmak öpmek ayrı bu ayrı şey. Yatır çık üzerine, başka bir şey gelmedi aklıma
Bebeklilten bilinç altına yerleşen bir şey, kadınlarda doğal olarak belirginleşemiyor ama erkeklerde büyük bir dürtü ve zaaf.Tabi bir noktaya kadar hoşuma gidiyor. Çok uzadı mı zaten darbe yapıyorum kontrolü ele alıyorumben olaya el attım mı çok sıkıntı yaşamıyoruz fakat onun isteği ile o aşamaya gelemiyoruz ve bu durum beni hem şaşırtıyor hem geriyor bazen sinir ediyor bazen zevk veriyor.
Göğüsler erkekler için bu kadar mı güzel yoksa benim eşim mi takıntılı anlamıyorum. Öyle çok absürt bir göğüslerimin olduğunu sanmıyorum da
Videolar tamam o şekil yapılıyor ama adam ilişkinin tamamını orada yapıyorsa sıkıntı cokBebeklilten bilinç altına yerleşen bir şey, kadınlarda doğal olarak belirginleşemiyor ama erkeklerde büyük bir dürtü ve zaaf.
Kontrolü ele alıp durumu çözebiliyorsan ve bunda eşin de şikayetçi değilse böyle devam.
Batarken güneş tepelerin ardındanTabi bir noktaya kadar hoşuma gidiyor. Çok uzadı mı zaten darbe yapıyorum kontrolü ele alıyorumben olaya el attım mı çok sıkıntı yaşamıyoruz fakat onun isteği ile o aşamaya gelemiyoruz ve bu durum beni hem şaşırtıyor hem geriyor bazen sinir ediyor bazen zevk veriyor.
Göğüsler erkekler için bu kadar mı güzel yoksa benim eşim mi takıntılı anlamıyorum. Öyle çok absürt bir göğüslerimin olduğunu sanmıyorum da
Deneyimin yoksa buradaki yorumları okuyup hafizanda kalmasın canım yoksa evlenince bu yorumlar konular da aklına geldikçe güzelim ikiskiniz bozulurHiç cinsel ilişkiye girmemiş biri olarak konuyu anlamak için sonuna kadar yorumları okumak zorunda kaldım asdfghj travma yaşadım kusura bakmayın
Aynen bu yazılanlar o an gözümde canlansın istemiyorum ama ne demek istedi merak ettiydimDeneyimin yoksa buradaki yorumları okuyup hafizanda kalmasın canım yoksa evlenince bu yorumlar konular da aklına geldikçe güzelim ikiskiniz bozulur
Etme boşverAynen bu yazılanlar o an gözümde canlansın istemiyorum ama ne demek istedi merak ettiydim