- 4 Haziran 2021
- 43
- 21
- Konu Sahibi hatice0821
Mesala ne gibi yönlendirmeBaşka tarafların güzelliğini ortaya çıkarıp oraya yonlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesala ne gibi yönlendirmeBaşka tarafların güzelliğini ortaya çıkarıp oraya yonlendirin
Nasıl yauuDediklerinizin bir çoğunu yaptım diyebilirim. Sizce tiksiniyor olabilir mi vajinal ilişkiden? (Yanlış anlaşılmasın gayet temiz ve bakımlı biriyimdir)
Kesin düşeriz.İnş ekşiye düşmeyiz bu konuyla
Bi konu vardı bir kaç sene önce. Konu kadının kocasının hijyenik meselesiydi. Aldı başını sayfalarca wc egitimi, kim altını nasıl siliyor suyla mı peçeteyle mi? Kimisi diyor suyla silinir mi? Beriki diyor silerken vajinadan anüse dogru silinir. Öbürü diyor “mok koktu buralar” sonra bi bakıyoruz ekşiye çıkmışız.Kesin düşeriz.
Ay ben bunu bi arkadaştan öğrenmiştim, adamın b.ku çarşafa bulaşıyomuş cima esnasında Kadın buraya sormuş ne diye, b.k demişler.Bi konu vardı bir kaç sene önce. Konu kadının kocasının hijyenik meselesiydi. Aldı başını sayfalarca wc egitimi, kim altını nasıl siliyor suyla mı peçeteyle mi? Kimisi diyor suyla silinir mi? Beriki diyor silerken vajinadan anüse dogru silinir. Öbürü diyor “mok koktu buralar” sonra bi bakıyoruz ekşiye çıkmışız.
Tüm kk’ce el salladık
Ekşi yorumları görecektin yazan yazarlardan birinin yazısını beğenip el sallamıştım sonra onu okuyup edit girmiş bende sana el sallıyorum demiştiAy ben bunu bi arkadaştan öğrenmiştim, adamın b.ku çarşafa bulaşıyomuş cima esnasında Kadın buraya sormuş ne diye, b.k demişler.
Olması gereken her şeyi sadece gögüs kısmında yapıyor galiba. Yanlış yere çadır kurmuş.Ben ne odugunu anlamadım. Göğse mi bosaliyirmus?
Senin açık sozlulugune hayranımO güğsünüzle ilgilenirken hadi bura yeter deyip isteğiniz doğrultusunda yönlendirin
Bunu daha kapalı anlatamadımSenin açık sozlulugune hayranım
Tebrik ederim ilk okuyusta anladımBunu daha kapalı anlatamadım
Kendimi çok saf hissettim, hiç böyle düşünmemiştim ipleri eline alıp adamın üstüne çıkmaktan başka çare yok galiba bunaKızlar adam amerikan 31’i cekiyormus. Konu sahibinin memeleri arasında. Yani çadırı yanlış yere dikip ordan git gel yapıyor vajina yolunu bilmiyor herhalde o navigasyona çekmek icin napabilirim diyor.
İsme bak amerikan 31 las vegas pozisyonu, eyfel kulesi kalkışı münih inlemesi falan filan işimiz zor.
Benimde dekolteli bi fotoğrafıma çocuğun biri yazmıştı. Öyle bilgilendimKendimi çok saf hissettim, hiç böyle düşünmemiştim ipleri eline alıp adamın üstüne çıkmaktan başka çare yok galiba buna