Eşimin göğüs takıntısı

Kesin düşeriz.
Bi konu vardı bir kaç sene önce. Konu kadının kocasının hijyenik meselesiydi. Aldı başını sayfalarca wc egitimi, kim altını nasıl siliyor suyla mı peçeteyle mi? Kimisi diyor suyla silinir mi? Beriki diyor silerken vajinadan anüse dogru silinir. Öbürü diyor “mok koktu buralar” sonra bi bakıyoruz ekşiye çıkmışız.

Tüm kk’ce el salladık

Ay ben bunu bi arkadaştan öğrenmiştim, adamın b.ku çarşafa bulaşıyomuş cima esnasında Kadın buraya sormuş ne diye, b.k demişler.

Ay ben bunu bi arkadaştan öğrenmiştim, adamın b.ku çarşafa bulaşıyomuş cima esnasında Kadın buraya sormuş ne diye, b.k demişler.
Ekşi yorumları görecektin yazan yazarlardan birinin yazısını beğenip el sallamıştım sonra onu okuyup edit girmiş bende sana el sallıyorum demişti
Tellioğulları seferioğulları olarak ikiye ayrılmıştık

Kızlar adam amerikan 31’i cekiyormus. Konu sahibinin memeleri arasında. Yani çadırı yanlış yere dikip ordan git gel yapıyor vajina yolunu bilmiyor herhalde o navigasyona çekmek icin napabilirim diyor.

İsme bak amerikan 31 las vegas pozisyonu, eyfel kulesi kalkışı münih inlemesi falan filan işimiz zor.

Göğüs olsa duramazsın. Memedir o meme.

Seven sevdiğinden vazgeçmez der giderim

Kendimi çok saf hissettim, hiç böyle düşünmemiştim ipleri eline alıp adamın üstüne çıkmaktan başka çare yok galiba buna

O şekilde yaparken eşini aşağı in orda yap orası daha zevkli oluyor diye yol göster aklıma başka bişey gelmiyor bizimki arasında yapmaya çalışsa da olmaz öyle göğüs yok

Ya mesela sürekli ellemek istiyor, sanki stres topu gibi vakit geçiriyor. Yatağa girdik mi cinsel organı sürekli göğüslerim de, sakıncası var mı bilmiyorum ama demek istiyorum. Yani göğüslerimin arasına git gel yapmak, oraya boşalmak falan istiyor. Demesi ayıp ama göğüslerimi vajina gibi kullanıyor.

Vajinal ilişki de oluyor ama bir tartıya koysak herhalde göğüslerim yüzde 70 daha ağır basar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…