- 18 Aralık 2021
- 5
- 6
-
- Konu Sahibi hatice0821
Nasıl aşabiliriz sizceO takıntı değil fetişe giriyor.
Her yerdesin dutluO güğsünüzle ilgilenirken hadi bura yeter deyip isteğiniz doğrultusunda yönlendirin
Çocuklardan çok herifler düşkün memintolaraBenimki de memelerime süt danası gibi asıldığı için memiklerim hafiften sarkmaya başladı, çok mıncırmasın esas olaya geçsin siz yönlendirin elinizle.
Başka tarafların güzelliğini ortaya çıkarıp oraya yonlendirinNasıl aşabiliriz sizce
Geride tuttuysa demekBaşka tarafların güzelliğini ortaya çıkarıp oraya yonlendirin
Fahişe(y)e gidiyor diye okudumO takıntı değil fetişe giriyor.
Ben olsam alelade bir tişört giyip altıma en seksi tangami giyer salinirdimGeride tuttuysa demekadam görememiştir
Tam olarak taytla yaptığım buBen olsam alelade bir tişört giyip altıma en seksi tangami giyer salinirdim
Ee bütün ilişki memeden ibaretse orda sorun var demektir zatenDediklerinizin bir çoğunu yaptım diyebilirim. Sizce tiksiniyor olabilir mi vajinal ilişkiden? (Yanlış anlaşılmasın gayet temiz ve bakımlı biriyimdir)
Estetik paramın tamamını senden çıkarıcam dediğimden beri yavru kedi gibi az az emcüklüyor gelişme varÇocuklardan çok herifler düşkün memintolaranasıl kesmek lazım
Estetik paramın tamamını senden çıkarıcam dediğimden beri yavru kedi gibi az az emcüklüyor gelişme var