• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizlediği hat...

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Tatlım bunun Kk yala falan ilgisi yok
Hiç bir kadın,o negatif sinyalleri almadığı sürece böyle bir araştırma içine girmez.
Allahın lütfu olan çok iyi sezilerimiz var biz kadınların.
Adını 6.hismi koyarsın,yada başka birşeymi bilmiyorum ama entresan bir şekilde alıyoruz havada kokuyukaydirigubbakcemile3
Hiç bir kadın durduk yerde huzurunu bozmak istemez.
Arı baldan kaçarmı?
Tabiki kaçmaz
Ama huylandırıyor bu erkekler kadınları işte
Şimdi bu adam o hattı alıp,geldiğinde karısına söylemiş olsaydı
Bu kadın ne buraya konu açar,nede sinirden dudaklarını ısırırdı.
Onlara göre çok normal gelen şeyler,bizim hassas noktalarımız sanırım.
Biraz daha duyarlı olsalar sorun çıkmayacak ama
O zamanda kavgasız gürültüsüz çok monoton bir hayat olcakkaydirigubbakcemile3
O kadar sakin hayattta sıkıcı olur sanırım.kaydirigubbakcemile3

malesef canım erkekler bizim kadar düşünceli olamıyor

yada bazı şeyleri basit olarak değerlendirip söyleme gereğinde bulunmuyor

biz kadınlar mesele ben bir çorap dahi alsam güzelmi vya aldım diye gösteririm

onlar bukadar ince düşünemiyor

kendilerince problem olarak görmedikleri şeyler birgün başlarına bela oluyor

konuşmadan anlaşmadan kötü düşünülmemesi düşüncesindeyim ben

Vallaha güzelim esim benim telefonumun battarya tarafinin arkasinda gizledigim bir hat bulsa hicbirsey söylemeyecegini tahmin etmiyorum......:hulya:

Baska hat aldim diye degil bunu neden sakladim diye mutlaka ne oluyor diye sorar!:delphin:
hat zaten ufak bısı kaybolmaması ıcın ya cuzdanda kucuk bı yere atarım sahsen yada bataryanın arkasına..kı aradıgımda bulım dıye..gızlı bı hat yerıne unuttum soylemeyı demek aslında daha ıyı olur..gızlemek ıstesem bın dereye saklarım şahsen..

bütün yorumları okudum, umarım sadece unutmuştur... Aldatacak vs. olsa pin kodu kullanır, eve getirmez hattı, hatta yeni bi tel alıp onunla görüşür başka biriyle görüşecekse...

Vallaha güzelim esim benim telefonumun battarya tarafinin arkasinda gizledigim bir hat bulsa hicbirsey söylemeyecegini tahmin etmiyorum......:hulya:

Baska hat aldim diye degil bunu neden sakladim diye mutlaka ne oluyor diye sorar!:delphin:

Gülsüm'cüm diyelimki aynen bu söylediğin oldu ve eşin sordu sana.
Sen bunun nedenini çatır çatır açıklarsın değilmi?
Evet aldım,şu şu şu sebeptende söylemedim dersin.
İşte aramızdaki fark bu sanırım erkeklerle
Onlar konuştukça batıyorlarkaydirigubbakcemile3
Bizde yalan dolan olmadığı için,herşeyinde net bir cevabı var
Fakat art niyetle hareket ediyorsa bir erkek,açıklama yaparkende çam üstüne çam deviriyorkaydirigubbakcemile3

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Tatlım bende söylemeyi unutmuş olabileceğini düşünüyorum zaten.
Daha önceki yorumumdada belirttim.
Eşi kadar önemsememiş olabilir bu durumu,onun için sıradan birşey olabilir.
bende erkek dusuncesıyle unutmusdur onemsenmıycek bısıdır dıyomkaydirigubbakcemile3
madem erkek onemsemıyo ben hıc onemsemem:hulya:bısı oldummuda aa bende onemsememısdım der gecerım..

bencede hat işini ne yaptın diye sor canım vereceği cevaba göre şekillenecektir durum ortada net olan bişey yokken gereksiz yere sitres yapıp üzme kendini

yavrumm evlendikten sonra anaya babaya bişeymi anlatılıyor hadi gitte bu derdini ailene yada arkadaşlarına anlat daha 1 yıllık evlisin kimin ne diyeceğini bilemiyorsun ki
vallahi ben bu KK yı seviyorum sakın içinde burda konuşuyorum diye dert etme kendine
kime konuşcaz KK da konuşcaz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşacaz..yol gösterecez yeri gelecek biz yol gösterirken birgünde bizler senden akıl alacaz hayatım..oda küçük sineği atmasaydı ortaya...
bu erkeklerin hepsi maymun..
akşama yaz bakalım buraya ne olduysa sonuçta senin adam gelmeden konuşmadan bu iş sonuçlanmayacak...

bende erkek dusuncesıyle unutmusdur onemsenmıycek bısıdır dıyomkaydirigubbakcemile3
madem erkek onemsemıyo ben hıc onemsemem:hulya:bısı oldummuda aa bende onemsememısdım der gecerım..

Sen evlenince üften püften bir sebepten kavga çıkar evde,damatta bana şikayet etsin senide sorcam ben sana ozamankaydirigubbakcemile3

Gülsüm'cüm diyelimki aynen bu söylediğin oldu ve eşin sordu sana.
Sen bunun nedenini çatır çatır açıklarsın değilmi?
Evet aldım,şu şu şu sebeptende söylemedim dersin.
İşte aramızdaki fark bu sanırım erkeklerle
Onlar konuştukça batıyorlarkaydirigubbakcemile3
Bizde yalan dolan olmadığı için,herşeyinde net bir cevabı var
Fakat art niyetle hareket ediyorsa bir erkek,açıklama yaparkende çam üstüne çam deviriyorkaydirigubbakcemile3

Iste bunu erkeklerde kestiremiyorsun Ablacim...benneyaptımki

Sen hic bir kocam var bir kocam daha olsun diyen bir kadin gördünmü? Hayir evinde esi coluk cocugu ile mutlu bir kadinin daha dogrusu normal bir kadinin disarda gözü olmaz.

Lakin bir karim var üc dört tane daha olsun diyen erkeklere hepimizi cokca sahit oluyoruz....o yüzden güvenemiyor insan iste...:delphin:

Tabikide en ufacik bir seyde gemileri yakmak sacma olur....fakat kimsede aptal yerine konulmak istemez..:hulya:..yaptigi aciklama ne kadar tatmin edici olur bilemem konumzdaki erkegin lakin keske karisinin huyunu bildigi icin hatti aldiginda karisina bunu direkt gösterseydi....

Kimse belki bosu bosuna huzursuz olmazdi iste.

Son düzenleme:
Iste bunu erkeklerde kestiremiyorsun Ablacim...benneyaptımki

Sen hic bir kocam var bir kocam daha olsun diyen bir kadin gördünmü? Hayir evinde esi coluk cocugu ile mutlu bir kadinin daha dogrusu normal bir kadinin disarda gözü olmaz.

Lakin bir karim var üc dört tane daha olsun diyen erkeklere hepimizi cokca sahit oluyoruz....o yüzden güvenemiyor insan iste...:delphin:

Tabikide en ufacik bir seyde gemileri yakmak sacma olur....fakat kimsede aptal yerine konulmak istemez..:hulya:..yaptigi aciklama ne kadar tatmin edici olur bilemem konumzdaki erkegin lakin keske karisinin huyunu bildigi icin hatti aldiginda karisina bunu direkt gösterseydi....

Kimse belki bosu bosuna huzursuz olmazdi iste.

Yaradılış olarak çok farklıyız işte Gülsüm'cüm
Bizde anaç bir ruh sözkonusuyken,onların kendileri dışarda olmasa akılları dışarda.
Çokta üstlerine gitmemek gerek sanırım bu yapılarında var,biz bilmediğimiz için bu duyguyu uzaktan yorum yapıyoruz sadece ama demekki kontrolü zor bişey.
Bu aldatma olayları asırlardır var ve hepte olacak
Can yakan kısmıda seninde dedğin gibi insanın aptal yerine konulması
Şurda hemfikirimki yine seninle,niyetin buysa gel dürüstçe söyle ve git bildiğini yaşa
Ama öyle erkekler varki
Yatakta bassa karısı başka bir kadınla
Karıcıııııııııımmm yardım et tecavüz ediyorlar bana diyecek kadar full inkarkaydirigubbakcemile3
Bunlarda insanın kafasını karıştırıyor iştekaydirigubbakcemile3

Yaradılış olarak çok farklıyız işte Gülsüm'cüm
Bizde anaç bir ruh sözkonusyken,onların kendileri dışarda olmasa akılları dışarda.
Çokta üstlerine gitmemek gerek sanırım bu yapılarında var,biz bilmediğimiz için bu duyguyu uzuaktan yorum yapıyoruz sadece ama demekki kontrolü zor bişey.
Bu aldama olayları asırlardır var ve hepte olacak
Can yakan kısmıda seninde dedğin gibi insanın aptal yerine konulması
Şurda hemfikirimki yine seninle,niyetin buysa gel dürüstçe söyle ve git bildiğini yaşa
Ama öyle erkekler varki
Yatakta bassa karısı başka bir kadınla
Karıcıııııııııımmm yardım et tecavüz ediyorlar bana diyecek kadar full inkarkaydirigubbakcemile3
Bunlarda insanın kafasını karıştırıyor iştekaydirigubbakcemile3

Gercektende öyle...:roflol:..veya en yaygin sözleri...

Yahu senin sandigin gibi degil...is görüsmesi yapiyoz:kahve:

cranky canım bütün yorumları okuyamadım çok uzun geldi. belki söyleyen olmuştur bilmiyorum ama hiiiiç konuşmayı falan deneme. o uyurken o hattı al içini iyice bi kurcala. mesajları tel numaralarını falan. yada hattı al sende kalsın başka bi tele tak beklemeye geç. eşine sorarsan mutlaka inkar edecek başka bahaneler sunacaktır.

Gercektende öyle...:roflol:..veya en yaygin sözleri...

Yahu senin sandigin gibi degil...is görüsmesi yapiyoz:kahve:

Tabiiiiiiikaydirigubbakcemile3
Klişe laflardan bazılarıda
Halisülasyon görüyorsunkaydirigubbakcemile3
Olayları çarpıtıyorsunkaydirigubbakcemile3
Senin bana güvenin yokmukaydirigubbakcemile3

kendını üzüp yıpratma elbet eve gelecek ozmn sorarsın
askım hat alacaktık ne zaman alırız falan de
bakalım cevaba göre anlarsın zaten bişeyler
ama sımdıden önyargılı olursan sadece kendını üzmüş olursun:delphin:

Son düzenleme:
avea hatları herkes kullanıyor belki ekonomik diye
ama yinede sor açıkca
CADIARZU

Back