Tatlım bunun Kk yala falan ilgisi yok
Hiç bir kadın,o negatif sinyalleri almadığı sürece böyle bir araştırma içine girmez.
Allahın lütfu olan çok iyi sezilerimiz var biz kadınların.
Adını 6.hismi koyarsın,yada başka birşeymi bilmiyorum ama entresan bir şekilde alıyoruz havada kokuyukaydirigubbakcemile3
Hiç bir kadın durduk yerde huzurunu bozmak istemez.
Arı baldan kaçarmı?
Tabiki kaçmaz
Ama huylandırıyor bu erkekler kadınları işte
Şimdi bu adam o hattı alıp,geldiğinde karısına söylemiş olsaydı
Bu kadın ne buraya konu açar,nede sinirden dudaklarını ısırırdı.
Onlara göre çok normal gelen şeyler,bizim hassas noktalarımız sanırım.
Biraz daha duyarlı olsalar sorun çıkmayacak ama
O zamanda kavgasız gürültüsüz çok monoton bir hayat olcakkaydirigubbakcemile3
O kadar sakin hayattta sıkıcı olur sanırım.kaydirigubbakcemile3
hat zaten ufak bısı kaybolmaması ıcın ya cuzdanda kucuk bı yere atarım sahsen yada bataryanın arkasına..kı aradıgımda bulım dıye..gızlı bı hat yerıne unuttum soylemeyı demek aslında daha ıyı olur..gızlemek ıstesem bın dereye saklarım şahsen..Vallaha güzelim esim benim telefonumun battarya tarafinin arkasinda gizledigim bir hat bulsa hicbirsey söylemeyecegini tahmin etmiyorum......:hulya:
Baska hat aldim diye degil bunu neden sakladim diye mutlaka ne oluyor diye sorar!
Vallaha güzelim esim benim telefonumun battarya tarafinin arkasinda gizledigim bir hat bulsa hicbirsey söylemeyecegini tahmin etmiyorum......:hulya:
Baska hat aldim diye degil bunu neden sakladim diye mutlaka ne oluyor diye sorar!
bende erkek dusuncesıyle unutmusdur onemsenmıycek bısıdır dıyomkaydirigubbakcemile3Tatlım bende söylemeyi unutmuş olabileceğini düşünüyorum zaten.
Daha önceki yorumumdada belirttim.
Eşi kadar önemsememiş olabilir bu durumu,onun için sıradan birşey olabilir.
bende erkek dusuncesıyle unutmusdur onemsenmıycek bısıdır dıyomkaydirigubbakcemile3
madem erkek onemsemıyo ben hıc onemsemem:hulya:bısı oldummuda aa bende onemsememısdım der gecerım..
Gülsüm'cüm diyelimki aynen bu söylediğin oldu ve eşin sordu sana.
Sen bunun nedenini çatır çatır açıklarsın değilmi?
Evet aldım,şu şu şu sebeptende söylemedim dersin.
İşte aramızdaki fark bu sanırım erkeklerle
Onlar konuştukça batıyorlarkaydirigubbakcemile3
Bizde yalan dolan olmadığı için,herşeyinde net bir cevabı var
Fakat art niyetle hareket ediyorsa bir erkek,açıklama yaparkende çam üstüne çam deviriyorkaydirigubbakcemile3
ben senın kızınım kardesınınm yapmam ole bısı..:1ninca:Sen evlenince üften püften bir sebepten kavga çıkar evde,damatta bana şikayet etsin senide sorcam ben sana ozamankaydirigubbakcemile3
Iste bunu erkeklerde kestiremiyorsun Ablacim...benneyaptımki
Sen hic bir kocam var bir kocam daha olsun diyen bir kadin gördünmü? Hayir evinde esi coluk cocugu ile mutlu bir kadinin daha dogrusu normal bir kadinin disarda gözü olmaz.
Lakin bir karim var üc dört tane daha olsun diyen erkeklere hepimizi cokca sahit oluyoruz....o yüzden güvenemiyor insan iste...
Tabikide en ufacik bir seyde gemileri yakmak sacma olur....fakat kimsede aptal yerine konulmak istemez..:hulya:..yaptigi aciklama ne kadar tatmin edici olur bilemem konumzdaki erkegin lakin keske karisinin huyunu bildigi icin hatti aldiginda karisina bunu direkt gösterseydi....
Kimse belki bosu bosuna huzursuz olmazdi iste.
Yaradılış olarak çok farklıyız işte Gülsüm'cüm
Bizde anaç bir ruh sözkonusyken,onların kendileri dışarda olmasa akılları dışarda.
Çokta üstlerine gitmemek gerek sanırım bu yapılarında var,biz bilmediğimiz için bu duyguyu uzuaktan yorum yapıyoruz sadece ama demekki kontrolü zor bişey.
Bu aldama olayları asırlardır var ve hepte olacak
Can yakan kısmıda seninde dedğin gibi insanın aptal yerine konulması
Şurda hemfikirimki yine seninle,niyetin buysa gel dürüstçe söyle ve git bildiğini yaşa
Ama öyle erkekler varki
Yatakta bassa karısı başka bir kadınla
Karıcıııııııııımmm yardım et tecavüz ediyorlar bana diyecek kadar full inkarkaydirigubbakcemile3
Bunlarda insanın kafasını karıştırıyor iştekaydirigubbakcemile3
Gercektende öyle...:roflol:..veya en yaygin sözleri...
Yahu senin sandigin gibi degil...is görüsmesi yapiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?