• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizlediği hat...

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
ne bilim, senelerdir aynı meslekte hiç ikinci bir hatta ihtiyaç duymamıştı. bilemiyorum.şimdi ona bir tarife bakıyorum. arayıp sana güzel bi hat buldum onu alalım dicem. ben aldım demezse yapacaklarımdan emin değilim.

Ikinci bir hat almasi o kadar abes bir durum degilde...bunu neden sakladigi beni düsündürdüCADIARZU hemde telefonun battarya arkasinabenneyaptımki

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
senin eşin askeriyede mi
asker adamın 2.hatta ne ihtiyacı varmış...
kız bu askerlerin psikolojik sorunları var anacım
benimkide asker de ondan biliyorum..gerçi ben adam ettimmmmm...
bunlar dayakla adam oluyor...birde mahkemeye düşünce...
birde telde çabuk söyle mi dedi....benimkide bana öyle dediğinde söyleyeceğimi de unutuyordum..
sen bu işi bir kurcala bakalım...

Son düzenleme:
canım zaten sorun orda. neden saklıyor...

Sen önce gayet sakin bir dil ile esine sor bakalim...bu hat neyin nesi hani beraber gidip alacaktik falan de....bu esnada yüzünü en cokta gözlerini incele....yalan söylüyorsa mutlaka bir sekilde anlarsin...yaptigi aciklama seni ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama belli etmeden gözün üstünde olsun...:delphin:

Bir erkek birseyleri karisindan sakliyorsa hicte iyi seyler degildir canim..:1no2:

Umarim öyle degildir:1hug:

tatlı dille hayatım hani hat alıcaktık naptın o işi falan de bence..aldım ben zaten derse korkma...bakarız alırız bi ara derse delil toplamaya başlarsın bence...

''Sana hat buldum onu sorucaktım'' demiş zaten arkadaş biraz önce, eşi de ''tamam konuşuruz sonra'' demiş..

Akşama konuşursunuz artık..

Siz ne kadar kıskanç bir yapım var diyorsanız,eşinizde sizin kadar yapınızı biliyordur.
Bu adamın hiçmi saklayabileceği bir yer yokta eve getiriyor aldığı yeni hattını
Sizin mutlaka takipte olduğunuzun farkındadır
Bu kadar safça davranacağını sanmıyorum ben.
Başka niyetlerle aldıysa bile ne kadar üstüne giderseniz gidin minareyi çalan kılıfınıda hazırlarmış,mutlaka bahaneler bulacaktır.
Ben kendi fikrime göre söylemeyi unuttuğunu düşünüyorum.
Erkekler yedikleri yemeği unutuyorlar bazen.
Yada bunu sizin kadar önemsemedi belkide ki
Koşa koşa gelip size ben yeni bir hat aldım demedi.
Güzelce bir sorun kendisine
Alacağınız cevap sizi tatmin edermi etmezmi bilemiycem ama kapıyı vurup gidecek bir durum yok ortada.

:çok üzgünüm:
Sen önce gayet sakin bir dil ile esine sor bakalim...bu hat neyin nesi hani beraber gidip alacaktik falan de....bu esnada yüzünü en cokta gözlerini incele....yalan söylüyorsa mutlaka bir sekilde anlarsin...yaptigi aciklama seni ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama belli etmeden gözün üstünde olsun...:delphin:

Bir erkek birseyleri karisindan sakliyorsa hicte iyi seyler degildir canim..:1no2:

Umarim öyle degildir:1hug:

:çok üzgünüm:

Kocan bir bilse, aldığı hat ortaya çıktı da KK da şu anda konu oldu diye..Ne düşünür acaba?

Son düzenleme:

Son düzenleme:
canım söylediklerinde haklısın. ama ben hislerime engel olamamki. bencede aldatmak bu kadar kolay olmamalı....

o zaman siz eşinizden bu hareketi bekliyorsunuz,
yani eşiniz sizi rahatlıkla aldatabilir,bu mudur yani,
hemen aklınıza en kötüsü gelmesin,insan eşine güvenmeli diyorum,
daha 1 yıllık bir evlilikte,ne oldu da,bu güven sarsıldı,
hat bulur bulmaz acaba dendi,ben buna anlam veremiyorum bir türlü...
kendiniz senaryo yazmayın bence,akşama kendisine sorun
ve alın cevabınızı...

eşin hat almak istediğini senle paylaşmış ozaman eğer tepki verdiysen belkide denk gelmiş almıştır ve senle paylaşmaya çekinmiştir tepki vermenden korkarak...hemen en kötüsünü düşünme ama kendinide kandırma o numarayı gün içinde ara bakalım hiç hattı kullandığı oluyormu???

Bu kadar agresif davranma. Öncelikle işin aslını öğren. Asıp kesmek çok kolay. Ne olduğunu bilemezsin.. Takibe al istersen bir süre sonra da sor açık bir dille. Bayanların hisleri kuvvetli olur. Yalan söylerse hissedersiniz diye düşünüyorum. Ama önce sakin...
Bir davranışta bulunmadan önce 10 kere düşünmek lazım.
Eşinin suçu yoksa sizin ona güvenmediğinizi düşünür ve ilişkiniz yaralanır.
Emin olmadan sakın suçlamayın. Sakin bir dille sorun derim...

zaten adam alıcakmış bu hattı çokta süpriz bişey değil senin için

ama niye o hattı kullanmıyor normalde.. niye size söylemedi....

aman canım hemende gelip aaa bak ben hat aldım diyecek hali yok....

offfff anlamadım konuşunca belli olur.....

böyle yazıları okuyunca sizin sabrınıza şaşıyorum. ben görürsem direk sorarım bu ne diye o an cevabımı alırım dedektiflik işlere girmem . kendimide böyle kasmam kendinizi yiyip bitirene kadar sorsanız daha iyi olmazmı bu hat ne canım diye . yoksa illa dedektiflikmi yapmaz istiyorsunuz anlamıyorumkötükedihüso

Back