Eşimin gizlediği hat...

hattı eşin aldığı için eşinin üzerine olması çok nomal....
mesala benim hattım kardeşimin üzerine benim işim vardı ona almasını söyledim oda mecburen kendi üzerine almış...

geçenlerde de eşim abisine hat aldı abisi olmadığı için kendi üzerine oldu...
üstelik hemde fatıralı...

askerin yerine hat alması çok anormal birşey değil bence...
benim kardeşim askere giderken içeri tel. sokamaz diye götürmemişti ama daha sonra bizden istedi...
komutanıyla anlaşmışlar ve bizde komutanının adresine teli gönderdik...
aslında askerde tel yasak ama komutanlar bazı durumlarda göz yumabiliyorlar...

eltimin oğlu ise askerde tel. yakalattığı için 20 gün hapis yattı...:bbo:

yani bu işler biraz da karışık olayı askeriyeye dökmesek iyi olacak:bbo:

bence biraz da biz kadınlar çok şüpeciyiz....

ozaman o hatti bence baska birine arat eger askerin karti ise konusur eger esine ait ise esin konusur baska bi isim sole ozaten der bence aradiniz kisi nin teli degil der kapatir bide bunu dene baska birine denet yada disarda,n ara nebilim

valla in$allah bi$i olmamistir allah yardimcisi olsun kizlar

ya kızlar ayıp olmazsa bişi dicem,

biri bana konuyu özet geçebilir mi, 31 sayfayı okumasam :) merak da ettim konuyu :)

konu sahibi arkadaş ortaya ateş atıp ğittin bu kadar kişi seni merak ediyoruz

ya kızlar ayıp olmazsa bişi dicem,

biri bana konuyu özet geçebilir mi, 31 sayfayı okumasam :) merak da ettim konuyu :)

okadar sayfayı okumana gerek yokki son sayfa yazıyor tıkla konuyu öğren kocasının cebinde ona ait hat bulmuşta arkadaş kafası karışmış.

yok onu okudum da, dikkatli ol falan denmiş de, bir hat buldu diye mi denmiş onu anlayamadım..

acaba dedim arada kaçırdığım bişi mi var :)

noldu diye merak ettim bütün sayfaları okudum ama sonuç yokmuş noldu acaba ?

numarayi nasil ogrendin cok merak etdim ??

kartı telefonuna takıp baktı heralde ...

pin kodunu kaldırmış eşi pin kodu kullanmazmış ondan açabilmiş

eşi pin kodu kullanmıyormuş.. askerin hattını açmış ondada pin kodu yok.. eşi kullanmıyorda askerdemi pin kodu kullanmıyor.. var bunun altında bişey var..

numarayi nasil ogrendin cok merak etdim ??

gece kocası ile yatarken birden bir his geliyor ve kalkıyor senede bir telin arkasını açmayan arkadaşımız kocasının telini arkasını açıyor ve yedek sim kart buluyor..çok hisli bir arkadaş tamamen hissel davranarak buluyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…