Dişçiden miii offf disciye de mi gonul rahatligiyla gidemeyecegiz yaaa, neden dikkat etmiyorlar hijyenekandanda bulasuyor benim babama disciden kaptı mesela annemede gecti esi oldugu icin bizede ası yaptırdı babam gecmesin dite ama ese mutlaka geciyo cünkü cinsellik var sende kendine ası yaptır
ay alemsiniz valla adam hep b den yatmış, tekrarlar mı bana da bulaşır mı falan gibi birşey bekliyordum ama olayı kıskançlığa bağlamışsınız ,güldümsizden önce olmş cinsel yolla da bulaşsa çok önemli değil bence kii hep b kan yolu ile de bulaşıyor tabiki
ben daha bugün kan verdim hastenede. bence onda olsa banada bulaşır ve bende olsa nerdeyse her ay kan veriyorum bu sıralar çıkardı illaki değil mi ? doktor göre göre bunu benden neden gizlesin ki olsa. .. ki çokta iyiz doktorumla bunu es geçmezdi
kı babam cok cokk iyi bi doktora gitmisti yani bulastımı bulasıyoDişçiden miii offf disciye de mi gonul rahatligiyla gidemeyecegiz yaaa, neden dikkat etmiyorlar hijyene
Size de gecmis olsun şaştim kaldim valla.kı babam cok cokk iyi bi doktora gitmisti yani bulastımı bulasıyo
Hastaneye gidip elisa testlerinizi yaptirmanizi tavsiye ederim bagisikliginiz yoksa her ihtimale karsi asi yaptirirsaniz iyi olacaktir. Cogumuz disciden kapmisizdir bu virusu cogumuzun bagisikligi vardir diye dusunuyorum eger bagisikliginiz varsa sikinti yok. Ama adam kendini cok kotu hissetmistir siz oyle hesap sorar gibi soylediginizde ve bu durumda size bunu soyleyenin iyi niyetli oldugunu dusunmuyodur
Hic tahmin etmedigimiz seylerdende bulasabiliyor hastada kullanilan enjektor ignesi iki kere yanlışlıkla bana saplanmisti aylarca korkudan kimseye birsey diyememistim ya birsey bulastiysa diye korkudan icim icimi yemisti banada bulassaydi tahminen kimse is yerinde bulastigina inanmayacakti Allah boyle durumları kimseye yasatmasın suclamadan once bi empati kurun belkide dogru soyluyordur