Eşimin geçmişteki hastalığı !

bence cinsel yoldan bulaşmış
yoksa neden saklasın
çok önceden bilirdiniz mutlaka konuşulurdu ben bir ara hastahanede yatmıştım şöyle şöyle oldu diye
ama bilmediğinize göre saklamış işte..
ama geçmiş gitmiş kaldıramayacağınız şeyi sorgulamasanız keşke
yerinizde olsam aynısını yapardım o ayrı..

aynısınının neyini yapıcam ???? nasıl bi yorum bu yaa ?
ben ne güzel böyle olmamıştır diye burdaki tum hanımlardan aynı konu yönünde destek almışım
biri kalkıp kesin cinsellikle diyo !
nerden biliyosun gördün mü ?
ne garipsiniz yaaa
benden bişey gizlediği yok gelip geçti şuan taşımadığım için söyleme gereği duymadım dedi adam !
zaten evlenirken orda ki şıklarda hepatit b vardı işaretlerdi doktor dimi olsa ?????

Sizede gecmis olabilir.
Esinizin sizi uyarmasi gerekirdi niye boyle bir seyi sakliyor? En azindan her yil asinizi yaptirir hastaliktan kendinizi korumus olurdunuz.
Cocugunuzda tasiyici olabilir.
Boyle ciddi rahatsizliklarin saklanmasi cok bencilce.

evet bencede ben testimi yaptırtcam zaten

Cok kurcalamayın bu kadar neyse ne :) gecmis gitmis.
Esinizin celallenmesini ben hakli buldim ben olsam ben de sorgulardim kim ne amacla soyluyo diye

onunda takıldığı o , söyleyen benim düşmanımdır bilmek istiyorum dio benim karıma hangi amaçla bu söylendi diyor.
benim nasıl kaptığımı biliyomuymuşta konuşuyor diyo .

ben ne güzel böyle olmamıştır diye burdaki tum hanımlardan aynı konu yönünde destek almışım
ne garipsiniz yaaa
benden bişey gizlediği yok gelip geçti şuan taşımadığım için söyleme gereği duymadım dedi adam !
zaten evlenirken orda ki şıklarda hepatit b vardı işaretlerdi doktor dimi olsa ?????
ben de aynısını yapardım yani aynı sizin gibi şüphelenirdim dedim
inanmayabilirsiniz kızabilirsiniz
yorum istemişsiniz benim gerçek düşüncem bu
bence açıkçası saklama sebebi kadından bulaşmış olması olabilir öyle düşünüyorum üzgünüm hoşunuza gitmese de..

hepatıt b kanla da bulaşır kı ayrıca kanla bulaşabılecek bı ıste çalışıyormus esını suçlayacagına sahıp cıksana seven ınsan sahıp çıkar bana oyle bısey dese bırı hıc haberım yoksa bıle sanane benım esım derım esımı huzursuz bıle etmem haa soyleyıp huzursuz etmıssın barı kımın soyledıgını de soyle adamın yuvasındakı huzura göz dıkenın kım oldugunu bılmeye hakkı var sanırım :KK12::KK12:

hepatıt b kanla da bulaşır kı ayrıca kanla bulaşabılecek bı ıste çalışıyormus esını suçlayacagına sahıp cıksana seven ınsan sahıp çıkar bana oyle bısey dese bırı hıc haberım yoksa bıle sanane benım esım derım esımı huzursuz bıle etmem haa soyleyıp huzursuz etmıssın barı kımın soyledıgını de soyle adamın yuvasındakı huzura göz dıkenın kım oldugunu bılmeye hakkı var sanırım :KK12::KK12:

malesef sürekli yüz yüze baktığı biri söylersem kavga çıkabilir :/

ben de aynısını yapardım yani aynı sizin gibi şüphelenirdim dedim
inanmayabilirsiniz kızabilirsiniz
yorum istemişsiniz benim gerçek düşüncem bu
bence açıkçası saklama sebebi kadından bulaşmış olması olabilir öyle düşünüyorum üzgünüm hoşunuza gitmese de..

tamam teşkkrler fikrinize.

malesef sürekli yüz yüze baktığı biri söylersem kavga çıkabilir :/
ben olsam soylerdım ıs bu noktaya gelmıs zaten hem sen ne dusunuyorsun bu konuda yanı sana nıye soylemıs olabılır bunu soyleyen erkek mı bayan mı akraba mı uzakk mı

ben olsam soylerdım ıs bu noktaya gelmıs zaten hem sen ne dusunuyorsun bu konuda yanı sana nıye soylemıs olabılır bunu soyleyen erkek mı bayan mı akraba mı uzakk mı

burda yazmamamın sebebi telimde açık falan kalır sayfa eşim okur diye.
kapatıyorum ama olurda açık bırakırım yakalanırım .

akraba yani eşiminde sürekli konuştu biri . dersem olay olur :KK43:

burda yazmamamın sebebi telimde açık falan kalır sayfa eşim okur diye.
kapatıyorum ama olurda açık bırakırım yakalanırım .

akraba yani eşiminde sürekli konuştu biri . dersem olay olur :KK43:
o zaman canım hıc kurcalamayacaktın ya da o soyleyene gıt soyle ben esıme soyledım kım soyledı dıye bana baskı yapıyor soylemek zorunda kalacagım de yanı ama hıc kurcalamayacaktın

Hastalık bu söylenince ne oluyormuş ki celallenmiş?
ben de herhangi birine söyleyebilirdim, konusu açılır seninki de çabuk toparladı gibi gereksiz bir muhabbete girebilirdim. neden söyleyen düşman olsun anlayamadım?
kaldı ki konunun aranızda geçmemesi de ayrı bir muamma çünkü evlenirken bütün bu taramalar yapılıyor, en kötü ihtimalle ben de vakti zamanında atlatmıştım denebilirdi.

Hastalık bu söylenince ne oluyormuş ki celallenmiş?
ben de herhangi birine söyleyebilirdim, konusu açılır seninki de çabuk toparladı gibi gereksiz bir muhabbete girebilirdim. neden söyleyen düşman olsun anlayamadım?
kaldı ki konunun aranızda geçmemesi de ayrı bir muamma çünkü evlenirken bütün bu taramalar yapılıyor, en kötü ihtimalle ben de vakti zamanında atlatmıştım denebilirdi.

ben ona direk kadın falan diyince beni sana böyle mi anlattılar diye celallendi.
sanırım geçtiği için ve taramada çıkmadığı içinde söyleme gereği duymamış

Komşumuzun çocuklarına babalarının diş fırçasından bulaşmıştı.

benim anlamadığım bunu size neden söylediler?
gıcıklığına mı?eşinizi hemen suçlamayın ama hastalık bitmiş olsa da şuan test olmanız gerekiyor mu onu araştırın bence

Sizede gecmis olabilir.
Esinizin sizi uyarmasi gerekirdi niye boyle bir seyi sakliyor? En azindan her yil asinizi yaptirir hastaliktan kendinizi korumus olurdunuz.
Cocugunuzda tasiyici olabilir.
Boyle ciddi rahatsizliklarin saklanmasi cok bencilce.
Aynen öyle. İşinden bulaşmıştır ya da berberden vs vs bu artık çok önemli değil belki ama evlenmeden önce mutlaka bu hastalığı geçirdiğini söylemeliydi. Sonuçta hem eşi hem bebeği etkileme olasılığı var.

ne garipsiniz yaaa
Kusura bakmayin da arkadasa cok ayip etmissiniz..
Destek buldugunuz kadinlar nerden biliyor ki ne olup olmadigini o zamam sizin mantiginiza gore?
Herkes bir sekilde fikrini dusuncesini paylasiyor..
Madem durumdan bukadar eminsiniz ki kendiniz durumu savunup "gelip gectii" demissiniz,
siz bu konuyu niye actiniz ki?

Bundaaan aylaaaaaaar önce öğrendim bunu . Eşim hepatit B geçirmiş hastanede falan yatmış. tabi gençken yıllar önce olmuş bu olay. bana söyleyen kişi aklımı karıştırdı. bende bunu dün oturup çay içerken bi anda aklıma geldi ve sen yıllar önce hastanede yatmışsın neden dedim , soğuk algınlığı bişey yok dedi. nasıl soğuk algınlığı hastanede yatmışsın işte söylesene noldu dedim , kadınlardan hastalık mı kaptın sen dedim . hayır işte saçmalama ben hepatit b olmuştum iş yerinde kaptım kandan bulaştı diye saydı ... sonra bunu sana kim söyledi diye celallenmeye başladı. sanki yıllar önce bu tarz bi hastalıktan ben yatmışım ondan gizlemişim gibi kabak benim başıma patladı ! resmen ben suçlu oldum . bugün yine kavga ettik kim söyledi diye ortalığı ayağa kaldırıyor , suçlu değilsen madem böyle bişey yoksa bu sinirin neye diyorum , benim eşime kim böyle bişeyi hangi amaçla söylüyor bilmek istiyorum söyliyceksin diyo. bağrıyor sadece cinsellikle mi bulaşır bu kanla bulaştı diyeee. evet kanla bulaşma ihtimali olan bi işte çalışıyor . şimdi hiç alakası olmayan kişilere siz mi söylediniz diye çatıcaktır kesin .. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda neye inanmam lazım
Tabi ki de eşine inanmalısın . İyi kötü her anında eşin yanında oluyor. Kaldı ki geçmişteki bişeyi kurcalamaya değmez. En başta hayatım x kişisi böyle böyle dedi bana , ben de senden öğrenmek istiyorum . Ne diyor bu adam/kadın demeniz lazımdı. Kim söylediyse söyleyin kurtulun. Eşinizden kıymetli değil ya

X