Eşimin eski sevgilisi ve yine ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru, bunları yaşayacağımı biliyordum. Nişandan önce bilsem kesinlikle ayrılırdım hiç hoşlanmam böyle şeylerden ne gerek var böyle bi şeyi yaşamaya. Nişandan sonra anlattı. Bu kadar gelinip gidildiğini de bilmiyordum arabasıyla alacak bırakacak kadar

Ama nisanliyken ögrenmissiniz. 🙉 yani mecbur kabul edeceksiniz gibi görünüyor. Akraba oldugu icin iletisimi kesmeyecekler.

Merhaba,

Eşim lise zamanlarında halasının torunu ile sevgili oluyor. Evleri yakın aynı liseden mezun olunmuş ve aile samimi sürekli gelinip gidiliyor. Bunu bana nişanlanınca anlattı, kız nişanımızda vardı. Benim aynı ortamda olmaktan rahatsız olduğumu biliyor. Aynı şekilde eşimin aileside biliyor. Gayet haklı olduğumu düşünüyorum. Kimse eşinin bir zamanlar seni seviyorum dediği kişiyle zaman geçirmek istemez.

Ben rahatsız oluyorum akrabalık ilişkilerine mesafe koysunlar diye bir beklentiye girmedim hiç bir zaman sadece eşim ve ben görüşmek istemediğimizi belirttik.

Bir başka akrabanın nişanı oldu eşim gitmek istedi çünkü yakını onunda ben sormadan istemediğin kişiler olmayacak gidelim dedi. (Eşimin ailesiyle gerginlik var bu arada daha önce ki konularımı hatırlayanlar olacaktır.) tamam dedim gidelim. Gideceğimiz gün gidelim ama onlarda gelecekmiş sen nasıl istersen dedi. Bende çok umrumda olmadı gelirse gelsin banane diye düşündüm. Ya da ailesi olur kız gelmez diye düşündüm. Ve gittik birde ne göreyim sevgili eşimin çok sevgili ailesi kızı gidip arabalarıyla evinde alıp nişana getirdi kızın ailesi yok sadece kız var. Kıç kadar evde kız karşımızda bizde eşimle oturduk öyle. Haliyle çok gerildim canım sıkıldı moralim bozuldu. Benden çok farklı bir tarzda zaten. Eşimin Allah var yanlış bir hareketini asla sezmedim , hissetmedim.

Şimdi ben bu ailenin geliniyim torunları var benim rahatsız olduğumu bile bile çok mu gerekliydi elin kızını alıp getirmek ? Siz bu durumda ne düşünürdünüz ? Normal mi ?
Buradakiler neden size pek hak vermemişler anlamadım doğrusu. Ben sizi haklı buldum, eşinizin ailesinin bunu yapması hiç hoş değil. Ne var yani bir nişandan da eksik kalsaymış, çok mu gerekmiş kızı özellikle getirmeleri ??

Buradakiler neden size pek hak vermemişler anlamadım doğrusu. Ben sizi haklı buldum, eşinizin ailesinin bunu yapması hiç hoş değil. Ne var yani bir nişandan da eksik kalsaymış, çok mu gerekmiş kızı özellikle getirmeleri ??
Bence de ayıp edilmiş kızlarının eski sevgilisi olsa hayatta yapmazlardı aman kocası bisey demesin diye. Çifte standart resmen bu

Geçmişte de kalsa aynı ortamda bulunmak istemezdim eşimin eski sevgilisiyle. Akraba olması durumu ve eş ailesinin kızı getirmesi çok çok itici.
Ben sizi haksız göremedim ama nişanlıyken bu durumu öğrensem işi kökten bitirirdim çünkü kendimi tanıyorum bu mecburi görüşülmesi gereken anlar beni zorlardı.

Ama nisanliyken ögrenmissiniz. 🙉 yani mecbur kabul edeceksiniz gibi görünüyor. Akraba oldugu icin iletisimi kesmeyecekler.
Mecburen biz iletişimi kesicez , çünkü aynı şeyi eşim yaşasa benim kadar anlayışlı yaklaşmayacaktır eminim. Bilmiyorum ya kafam karışık gerçekten hislerimden Yola çıkarsam pek rahat etmiyor içim. Çünkü kız tepkili yaklaştı ben ilk öğrendiğimde çocukluk vs dedim. Bir gün eşimin ailesinde denk geldik hoşgeldiniz dedim cevap yok. Yani onlarda bir tepki var ben de mecburen rahatsız oldum

Geçmişte de kalsa aynı ortamda bulunmak istemezdim eşimin eski sevgilisiyle. Akraba olması durumu ve eş ailesinin kızı getirmesi çok çok itici.
Ben sizi haksız göremedim ama nişanlıyken bu durumu öğrensem işi kökten bitirirdim çünkü kendimi tanıyorum bu mecburi görüşülmesi gereken anlar beni zorlardı.
Teşekkür ederim anlamanıza yani o benim kocam sevdiğim insan nasıl içimden ufacık bile olsa kıskançlık geçmez? Geçmese zaten sorun var demektir. Birde kız ve annesi bana tepki gösterdi ilk karşılaştığımızda hani o kadar da önemsiz görünmedi gözüme. Birde kızın anneannesi yani eşimin halası bana sürekli garip davranıyordu nişan fotoğrafı çekiliyor doğal olarak çift şeklinde duruyoruz bana dedi ki müsade eder misin ben yeğenimle çekincem 🙄 bende saf gibi çekildim bir şey demedim.

Dimi ? Ben onların geliniyim aileyiz ya güya. Bizim huzurumuz daha önemli değil mi ? Kendi kızlarına yapılsa ortalığı yıkarlar

Bir cinnet çözer o zaman... eşine söyle o zaman senin eskinle ne zaman karşılaşırsak benim eskimle de karşılaşacağımız yerlere gidelim kısasa kısas. Senin için ne zaman sorun olmazsa benim için de o zaman sorun olmayacak. Yeter artık başlarım nişanınıza düğününüze çıkmasaydın akrabanla ben mi dedim sonuçlarına katlan görüşmek yok artık valla kimse tutamaz dağıtırım kızı de :KK70:

Bence de ayıp edilmiş kızlarının eski sevgilisi olsa hayatta yapmazlardı aman kocası bisey demesin diye. Çifte standart resmen bu
Bende beni neden bu kadar hafife aldıklarına bu kadar umursamaz olduklarına anlam veremiyorum hayır kıza deselerdi ki arabamızda yer yok konu bitmişti. Kızın küsmesi benden torunlarından daha mı önemli

Bende beni neden bu kadar hafife aldıklarına bu kadar umursamaz olduklarına anlam veremiyorum hayır kıza deselerdi ki arabamızda yer yok konu bitmişti. Kızın küsmesi benden torunlarından daha mı önemli
İnsan evladımın evinde huzursuzluk olmasın diye bile örter bazı şeyleri ilginç bir aile ben olsam açıkça konuşurdum bu yapılan doğru değil diye

Evet bende sevmem ve asla böyle bir şeyin içinde olmak istemezdim. Ama atamazdım o zamanlar heyecanla ilişkinin canlı zamanlarıyla çok anlam yüklemedim bu kadar başıma iş açacağını. Birde direk kuzen değil. Halasının torunu sürekli görüşürler diye düşünmedim

İnsan evladımın evinde huzursuzluk olmasın diye bile örter bazı şeyleri ilginç bir aile ben olsam açıkça konuşurdum bu yapılan doğru değil diye
İnanın artık bu kaçıncı olay hareket ben çok sabrettim ama bu son damlaydı şimdilik bir şey demedim ama haneye yazıldı zamanı gelince söyleyeceğim. Ama artık bende hiç sabır kalmadı bu kadar değersizleştirilmek saygısızlık umursamazlık tahammülüm kalmadı

Evet bende sevmem ve asla böyle bir şeyin içinde olmak istemezdim. Ama atamazdım o zamanlar heyecanla ilişkinin canlı zamanlarıyla çok anlam yüklemedim bu kadar başıma iş açacağını. Birde direk kuzen değil. Halasının torunu sürekli görüşürler diye düşünmedim
Eşinize çekin restinizi o dizayn etmek zorunda kalsın süreci. Aynı ortamda bulunmak istemediğinizi belirtin ve bence eşinizin ailesine de siteminizi belirtmenizde fayda var. Biraz da onlar huzursuz olsunlar. Akraba evlattan daha üstün olmamalı.

Birde ben kasıtlı yaptığını düşünüyorum çünkü henüz yeni gerginlikler yaşanmıştı üstüne beni rahatsız etmek için belki de onlar teklif etti kıza sen gel diye

Kızları olsa esi varken eski sevgili olan akrabayla aynı ortama sokmamak için ellerinden geleni yaparlardı muhtemelen.
Oğullar söz konusu olunca pek bir rahat oluyorlar.
Rahatsız oluyorsanız ayni ortama girmeyeceksiniz mümkün mertebe. Birine bir şey deseniz, geçmiş zaman herkes unuttu falan diye üste çıkar ihtimalleri yüksek.

Birde ben kasıtlı yaptığını düşünüyorum çünkü henüz yeni gerginlikler yaşanmıştı üstüne beni rahatsız etmek için belki de onlar teklif etti kıza sen gel diye
Yani mesela boşansanız hoş mu olacak torunları da varmış ne diye kaos yaratırlar anlamadım. İyi niyetli değiller kızda da akıl yok yakışmaz demiyor akraba olabilirler ama yaşanmışlık var ortada kardeş de değiller yani. Dediğim gibi kız evlenince ancak kurtulursunuz kocası asla rahat olmaz çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X