Eşimin Eski Eşinin Anneler Gününü Kutlaması...

bence cok takıntılı gibisin senin ilk eşinin 2. evliliği ve kızı var böyle kıskançlıklar kesinlikle olur bence eşin seni seviyor sana deger veriyorsa hiç birşeyi takmamalısın kafana yoksa bu evliliğin ömrü kısa olabilir. boşversene diğer eşini o seni seviyoki seninle evlenmiş inş bebişiniz olunca dahada mutlu olursunuz.

evet hiçbirşeye hakkımız yok ağzımızı açamayız çünkü onlar çocuklarının annesidir. bişey sölemeye gör paranoyaksın kıskançsın hastasın takıntılısın. bütün aile kadının ağzının içine bakar çünkü torunlarının yeğenlerinin annesidir o. bizlerse dağdan gelmiş bağdakini mi kovmaya çalışıyoruzdur?? kaderimize razı olup susmalıyız biz. arada bir çocuk var.. (sanki biz çocuğa saygı duymuyoruz, çocuğun kötülüğüne bilerek şeytanca davranıyoruz ya) yeri geliyor çocuğu babadan daha çok düşünüyoruz. çocuğun anası diye her hakkı var. her an arayabilir, mesaj atabilir, abuk sabuk şeylerden iletişime geçebilir. hayatının içine dalabilir, bizle ilişkisinin boyutunu sorgulayabilir,özel hayatını didikleyebilir. biz susmalıyız. biz ikinci eşiz o ilk eş ilk göz ağrısı çocuğun anası... haddimizi yerimizi bilmeliyiz biz.... ben böle işe diyecemde banlanmak istemiyorum ileri gidip

Son düzenleme:

Amin arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim ben takıntılı biri değilim lütfen yazdıklarımı sıkılmazsan baştan sona oku ne demek istediğimi anlarsın tüm dediklerin normal şartlar altında kabul edilebilir ve de zaten kabul edilmesi gereken şeyler önce benim hangi şartlar altında bu düşüncelere kapıldığımı anlayın lütfen...

Keşke boşanmış ve çocuğu olan bir adamla evlenmeseydin.Bu tür evliliği pek kaldırabilecek kapasitede olmadığını düşünüyorum.Kadının iyi annelik yapamaması başka birşey,iyi veya kötü "anne" olması farklı birşey.Bir kadının iyi anne kötü anne durumuna göre mi anneler günü kutlanır.Telefonda bahsi geçmiştir, yeri gelmiştir kutlamıştır.Kalkıp hediyeler alıp,özellikle arayıp çiçekler gönderip kutlamadı ya.Mayıstan şu zamana kadar bunu içinde tuttuysan,en olumsuz bir olayda su yüzüne çıkarttıysan takıntılı birisin.Ve eski eşle kıyas durumuna düşmüşsün.Benimkini de niye düşünüp kutlamadı diyorsun.Anne olmak farklı birşey,kardeşe annelik yapmak farklı birşey.Akıl edememiştir,ya da senin kadar ince düşünememiştir.Sen dua et ki,eski eşiyle iyi geçinsin.Sürekli didişseler evinizde huzurunuz kalmaz.Kadından hoşnut değilmiş ki,boşanmış senle evlenmiş.O yüzden kadın şöyleymiş böyleymiş demenin anlamı yok.Gereksiz bir konuyu tartışma malzemesi yapıp birbirinizi germişsiniz.Kadınla da limon göndermek selamlaşmak gibi bir muhabbetin içine girme derim.Sınırlarını koru.Eski eş yüzünden tartışarak hem de böyle basit bir konuda,evliliğini törpüleyip kendini de üzme.Daha çok yenisiniz alışma süreci de var.Başka 2.evlilik yapmış kişiyle evlenenlerin olumsuz yorumlarından da etkilenme.Herkesin tavrı karakteri şartları,eski eşin tutumu farklıdır

Canım benim seni çok iyi anlıyorum tek diyebileceğim üzülmemeye çalış ve kendini ezdirme.. Sabret çaba ver gerisini Allah'a bırak.. ben de aslında öyle yapıyorum sadece dertleşmek içimi dökmek istediğim için buraya yazdım yoksa anneler gününü kutlamış olması tek başına elbette mesele edilecek bir durum değil ama işin içinde farklı şeyler var işte ben anlattım anlayan anlar anlamayan anlamaz

Dertlerimin içinden bir iki şeyi cımbızla çekip kişiliğim hakkında yorum yapmışsınız umarım kimse benim düştüğüm duruma düşmez sadece bunu söylemek istiyorum.

Anne değilken anneler gününüzü kardeşinize baktınız diye kutlamasını beklemeniz çok saçma .

bence kendinize biraz daha güvenmeniz lazım.bu konu çok ince bir duyarlılık gerektiriyor.üvey anne tanımı hep neden kötü bir intiba verir hiç düşündünüz mü? çünkü 2. eş hep acaba onu hala düşünüyor mu vs vs diye kendi içinde çıkmazlara girer ve diğer kadının çocuğuna karşı bu nedenle gizli bir hınç duyar....bu vesveselere kapılıp hareket edince bilinçdışı olarak hep eşlere karşı bellli bir dikkatle davranılır daha doğrusu kılı kırk yararak bir delil bulmaya (yaratmaya) çalışılır.tabii biz kadın milleti de bunda çok ustayızdır:)arayan görmek isteyen hep bir delil veya hata bulur!! anne lik çok farklı bir boyut, ne demek ben kardeşime anne gibiyim de o bunu biliyor da benim anneler günümü kutlamadı da....anne değilsin henüz kutlamayı anne olunca bekle(üzülme lütfen..) son olarak ta annene konuyu açması hata tabii ama belki de konuyu çok büyüttün ve içinden çıkamayıp bir destek aradı eşin... eşin le mutlu musun ,o istediğin adam
mı sen bunları düşün ve mutluysan lütfen ilişkinize değer ver takıntı yapma hiçbişeyi. 2. eş olmanın hiç bi kötü tarafı yok, 2. plan da değilsin mutluluğuna bak ....sana ters geldiyse düşüncelerim ..........boşver.

ben ayrıldım erkek arkadaşımdan zaten canım. yol yakınken döndüm hayırlısı buymuş demekki. ama hiçbir art niyetim olmadı benim. çocuğu sevdiğim adamın parçasıydı memnuniyetle kabul ettim. evliliği de kadermiş olmamış yapamamış herkes evlenip ayrılabilir normal dedim. onu da kabullendim. ama sınırımı zorladı...kabullendikçe zorladı..
senin evliliğinde de sadece eski eş değil onla bağlantılı olan bazı önemli sorunlar var evet. zincirleme birbirine yol açmış. eşin düşüncesiz biraz da bencil birisi. Allah kolaylık versin arkadaşım.

Kuzenlerimin eşlerine, erkek arkadaşlarıma her anneler gününde derim. Eşlerinizin de anneler gününü kutlayın. Anne olmasa da kutlayın. Gelecekteki çocuklarımın annesinin anneler günü kutlu olsun diyin kutlayın. Çoğu benim dememe rağmen yapmaz bunu. Bunu yapacak erkek sayısı cidden azdır. Yani eşiniz öyle herkesin yaptığı bir şeyi ihmal etmemiş. %99 hiç bir erkeğin aklına gelmeyen bir şeyi o da akıl edememiş sadece.
Eski eşin anneler gününü kutlama durumuna da fazla tepki göstermeyin bence. Çiçek yollayıp hediye almamış ya. Kaldı ki çocuğu hadi baba anneme bir anneler günü hediyesi alalım dese almak durumunda kalır. Ya da hadi baba internetten anneme çiçek yollayalım dese gene kendisi ödeyip yollamak durumunda kalabilir. Ama bu çocuklu erkeklerin katlanılması gereken bir durumu bence. Laf arasında söylenmiş br şeyi fazla önemsemeyin. Eşiniz sizi sevmiş beğenmiş evelenmiş. Onun canı, yoldaşı her şeyi artık sizsiniz. Kendi değerinizin farkında olun derim ben.

bende seningibi düşünüyorum. valla evlenmeyen kocalar bile bir alem. 10 yıllık evlilikten sonra geçen müzik dinliyoduk eşim bir duygulandı bir duygulandı sonra başladı eski sevgilisini anlatmaya. çok seviyomuşta bilmeme ne ben tabi şoklarda. çok seviyodun niye ayrıldın. sevgin 10 yıl sonramı depreşti. hadi depreşti bunu bana anlatman ne kadar gereksiz dimi ama

yanlış okumadık demi 2013 anneler gününden bahsediyorsun. sen bir konuyu bu kadar uzatırsan vay haline..
kaldı ki sen bu adamın bir evlilik yapıp ortak çocuklarının olduğunu biliyordun değil mi? çocukları için olsa yine görüşmek zorundalar. bu sana her defasında batarsa çok fena. kaldı ki onlar hayatından memnun olsalardı ayrılmazlardı. ama geçmişi silemezsin ve bağlarını yok sayamazsın. biraz rahat olursan her şey daha güzel olur emin ol.

aynen canım çekemem eşini.çocuğunu anılarını hayat zaten zor ,boşanmış adam çok zor ben kıskanç bir hatunum çekmem .çekem

Dertlerimin içinden bir iki şeyi cımbızla çekip kişiliğim hakkında yorum yapmışsınız umarım kimse benim düştüğüm duruma düşmez sadece bunu söylemek istiyorum.

Dertlerinin arasında cımbızla iki şeyi çekip kişiliğin hakkında yorummu yapmışım.Konu başlığın neyse,konunda ne geçiyorsa ona yorum yaptım ben.Sen ne yazdıysan konuna ona cevap verdim ben.Benim DÜŞTÜĞÜM duruma kimse düşmez ne demek.Bedduanın kibarlaşmış hali mi,Ya da sen de düşersen anlarsın demek gibi birşey mi.
Tama sen haklısın,nasıl olurda eski karısının anneler gününü telefonda kutlar.Sen selamlaş,limon gönder ama o nasıl kutlar.Hem de analık yapamamış birine.O ne doğurdu ne büyüttü ana mı ki, analar günü kutlansın.Sen kardeşine baktın senin hakkın.
Ya lütfen bir konu açarken,insanların (hakaret küfür etmediği sürece)fikirlerine de saygılı olun,en azından acaba diğer bakış açıları da doğru olabilir mi diye bir düşünün.

Bu neyin siniri hanımefendi? Ben dediklerinizin tek bir tanesini bile kastetmedim ve öyle de düşünmüyorum bu sizin algınız size hakaret etmedim rencide hiç etmedim şu tavrınıza bakıyorum da saygıdan bahsetmişsiniz ama bi defa sizin saygıdan haberiniz yok madem öyle siz de benim düşüncelerime bu şekilde karşılık vermeyin. Orada bir beddua yok bunu yaşayan anlar demek istemiştim ama siz zaten baştan sona tüm yazdıklarımı yanlış değerlendirip ona göre yorum yapmışsınız ben yazdığım hiçbir yorumumda size karşı bir saygısızlık göremiyorum dediklerinizi kabul etmemek de benim seçeneğim değil mi? Benim kendimde hata arayıp aramadığımı nerden biliyosunuz da fikirlere saygılı olun başka bakış açıları da doğru olabilir mi diye bir düşünün diyebiliyorsunuz? Kime ne saygısızlığım olmuş?? Siz fikirlerinizi kabul etmeyen herkese karşı böyle misiniz? Hadi bende sizin gibi davranayım yapıştırdım etiketi gitti.

Son düzenleme:

Benim yazdığım yorum,akabinde senin cevabın,yazdığın yorumun saygı,sinir,bilmem ne..... inan bana yazdığımla senin verdiğin cevabı anlamış değilim.Konu açıyorsun anneler günü meselesi.yorum yapıyorum vay cımbızla çekmişim,kişiliğin hakkında yorum yapmışım gibi birşey söylüyorsun.Ben de sana diyorum ki bu benim fikrim.Sana uyar uymaz.Hani yazmışsın ya dediklerinizi kabul edip etmemek benim seçeneğim değil mi diye.Kabul et diye birşey yazmıyorum.O da benim seçeneğimdi.Yok başkalarına karşıda fikirlerim kabul edilmezse böylemiyim......Güzelim sen benim fikrimi kabul etmemekte serbestsin orda bir sıkıntı yok.Ben sana yanlış bir yorum yazarsam öyle değil böyle dersin,açıklarsın.Ama sen öyle yapmamışsın ki,konunun özüne yani başlıktada geçen kısma cevap vermişim.Sen bana başına gelmeyen anlamazvari cımbızla çekmişsin diye suçlama yapmışsın.Benim cımbızla çektiğim birşey yok,konunda ne derdin geçtiyse ona cevap verdim.Kaldı ki,birsürü şey bile yazsan,içinden birtanesine yorum da yapabilirim.Etiket yapıştırmak bu ne oluyorsa.Ve ben sana ilk mesajımda yapıcı şeylerde yazmışım.Asıl sen hoşuna gitmeyen kısmı ele almışsın.Nasıl istiyorsan öyle yap.Allah hakkında hayırlısını versin.

bugün müge anlıyı izeyen varmı?????????

adam kadını bırakmış 10 yaş küçük kızla evlenmiş 2 çocuk yapmış 10 yıl geçmiş aradan adamın ölüsü bulunuyo eski eş salağı o kadın gelmesin köye mezara diyo.............

o bana hep güvendi öyle bıraktı beni......... ey allahım azcık akıl fikir ver adam seni bırakmış gitmiş sen hala neyi bekliyosun adam arada çocuğu görmeye gidiyo onla mutlu oluyo salak adam sevmiyo istemiyo seni neyin derdindesin sen kimsinki şuanki eşine mezara gelme diyosun. yok arkadaş eski eş demeyle eskimiyomuş onuda anladım bitmiyo yani asla taraflardan biri mutlaka beklentiye giriyo konu sahibide sezmiş bişeyler ne yaşadığını o bilir neden paronayak muamelesi yapıyosunuz kıza

ne alakası var Allah aşkına iyi o zaman böyle olaylardan pay biçip kimse eşine güvenmesin hep eski eşiyle arasında birşey olaiblir diye tetikte olsun. Bilmem farkında mısınız eşiyle eski eşi görüşmüyorlar kadın zaten başka şehirde yaşıyormuş sadece ve sadece kızına ulaşamadığı için eski eşini aramış o günde anneler günüymüş ve kızı için anneler gününü kutlamış ne kadar kötü olursa olsun ayrılmışta olsalar onu baba yaptığı için anneler gününü kutlamakta ne var. Bundan ne anlam çıkarılabilir zaten konu sahibinin diğer konularına bakın inanılmaz bir özgüven eksiklii var sürekli eşi 18 lik kızlarla aldatacak, edecek diye tetikte bekliyor. Bu adam evlenmeyebilirdi gününü gün edebilirdi bir kötü evlilik geçmiş başından gerçekten sevmese neden tekrar evlensin bu kadar şüpheyle kıskanarak yaşanmaz ki. O zaman boşanmış biriyle evlenmeyecekti kaldıramayacaksa ortada bir çocuk var elbette görüşecekler elbette kız onlara gittiinde annesinden söz edecek ve adamda sırf kızı için ya üzüldüm yapabileceğim birşey var mı diyecek kızını üzmemek için bunda ne var. Asıl konu sahibinin düşünceleri paranoyakça diğer konuları da bunu gösteriyor.

Merhaba eski eş.. Sorunumuz sizinle değil eşlerimizle tabiki kutlar ama aynı hakkı karşı tarafa da reva görüyorsa anlatabildim mi? konuyu tam okuyun lütfen

Canım benim, seni eleştirmek için yazmadım, gerçekten mutlu ol istiyorum yuvanda, bitmiş gitmiş şeyler için üzülmeni istemem, kimsenin üzülmesini istemem, sevip bir yuva kurmuşşsun, umutların hayallerin var elbet, tabii ki mutlu ol, inşallah ol. Eşini sen hepimizden daha iyi bilirsin, biz burada sadece aklımız yettiğince dilimiz döndüğünce sana destek olmaya, yardımcı olmaya, yettiğince sana tecrübelerimizi aktarmaya çalışırız o kadar, son söz, son karar senindir elbet, Allah gönlüne göre versin inşallah ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…