Allah yardımcın olsun canım bizi ancak bizim gibiler anlar dışardan bakınca histerik tek ilgi bizim üzerimizde olsun diye düşünen kadınlar olarak görüldüğümüzü biliyorum ama yaşamayan anlamazzzzz
bence cok takıntılı gibisin senin ilk eşinin 2. evliliği ve kızı var böyle kıskançlıklar kesinlikle olur bence eşin seni seviyor sana deger veriyorsa hiç birşeyi takmamalısın kafana yoksa bu evliliğin ömrü kısa olabilir. boşversene diğer eşini o seni seviyoki seninle evlenmiş inş bebişiniz olunca dahada mutlu olursunuz.
evet hiçbirşeye hakkımız yok ağzımızı açamayız çünkü onlar çocuklarının annesidir. bişey sölemeye gör paranoyaksın kıskançsın hastasın takıntılısın. bütün aile kadının ağzının içine bakar çünkü torunlarının yeğenlerinin annesidir o. bizlerse dağdan gelmiş bağdakini mi kovmaya çalışıyoruzdur?? kaderimize razı olup susmalıyız biz. arada bir çocuk var.. (sanki biz çocuğa saygı duymuyoruz, çocuğun kötülüğüne bilerek şeytanca davranıyoruz ya) yeri geliyor çocuğu babadan daha çok düşünüyoruz. çocuğun anası diye her hakkı var. her an arayabilir, mesaj atabilir, abuk sabuk şeylerden iletişime geçebilir. hayatının içine dalabilir, bizle ilişkisinin boyutunu sorgulayabilir,özel hayatını didikleyebilir. biz susmalıyız. biz ikinci eşiz o ilk eş ilk göz ağrısı çocuğun anası... haddimizi yerimizi bilmeliyiz biz.... ben böle işe diyecemde banlanmak istemiyorum ileri gidip
Keşke boşanmış ve çocuğu olan bir adamla evlenmeseydin.Bu tür evliliği pek kaldırabilecek kapasitede olmadığını düşünüyorum.Kadının iyi annelik yapamaması başka birşey,iyi veya kötü "anne" olması farklı birşey.Bir kadının iyi anne kötü anne durumuna göre mi anneler günü kutlanır.Telefonda bahsi geçmiştir, yeri gelmiştir kutlamıştır.Kalkıp hediyeler alıp,özellikle arayıp çiçekler gönderip kutlamadı ya.Mayıstan şu zamana kadar bunu içinde tuttuysan,en olumsuz bir olayda su yüzüne çıkarttıysan takıntılı birisin.Ve eski eşle kıyas durumuna düşmüşsün.Benimkini de niye düşünüp kutlamadı diyorsun.Anne olmak farklı birşey,kardeşe annelik yapmak farklı birşey.Akıl edememiştir,ya da senin kadar ince düşünememiştir.Sen dua et ki,eski eşiyle iyi geçinsin.Sürekli didişseler evinizde huzurunuz kalmaz.Kadından hoşnut değilmiş ki,boşanmış senle evlenmiş.O yüzden kadın şöyleymiş böyleymiş demenin anlamı yok.Gereksiz bir konuyu tartışma malzemesi yapıp birbirinizi germişsiniz.Kadınla da limon göndermek selamlaşmak gibi bir muhabbetin içine girme derim.Sınırlarını koru.Eski eş yüzünden tartışarak hem de böyle basit bir konuda,evliliğini törpüleyip kendini de üzme.Daha çok yenisiniz alışma süreci de var.Başka 2.evlilik yapmış kişiyle evlenenlerin olumsuz yorumlarından da etkilenme.Herkesin tavrı karakteri şartları,eski eşin tutumu farklıdır
Canım benim seni çok iyi anlıyorum tek diyebileceğim üzülmemeye çalış ve kendini ezdirme.. Sabret çaba ver gerisini Allah'a bırak.. ben de aslında öyle yapıyorum sadece dertleşmek içimi dökmek istediğim için buraya yazdım yoksa anneler gününü kutlamış olması tek başına elbette mesele edilecek bir durum değil ama işin içinde farklı şeyler var işte ben anlattım anlayan anlar anlamayan anlamaz
sanırım onun 2eşi olduğunuza halen alışmamışsınız ya kadın sorun yada kızı kolay değil tabi evli adamla hayatı paylaşmak, ben pek bekar bir kadının boşanmış bir
erkekle evlenmesini onaylamıyorım böyle adamları çekmek zor , hep geriye gidip .öykülerini dinlersin , bencilce ama
o ökülerde önce ben sonra ben hep ben olmak isterin ne eski hanımını nede kızına tahamülün olur evlenmeden önce az .çok neler olabileceğini çok iyi tartmak lazım
bende seningibi düşünüyorum. valla evlenmeyen kocalar bile bir alem. 10 yıllık evlilikten sonra geçen müzik dinliyoduk eşim bir duygulandı bir duygulandı sonra başladı eski sevgilisini anlatmaya. çok seviyomuşta bilmeme ne ben tabi şoklarda. çok seviyodun niye ayrıldın. sevgin 10 yıl sonramı depreşti. hadi depreşti bunu bana anlatman ne kadar gereksiz dimi ama
Dertlerimin içinden bir iki şeyi cımbızla çekip kişiliğim hakkında yorum yapmışsınız umarım kimse benim düştüğüm duruma düşmez sadece bunu söylemek istiyorum.
Dertlerinin arasında cımbızla iki şeyi çekip kişiliğin hakkında yorummu yapmışım.Konu başlığın neyse,konunda ne geçiyorsa ona yorum yaptım ben.Sen ne yazdıysan konuna ona cevap verdim ben.Benim DÜŞTÜĞÜM duruma kimse düşmez ne demek.Bedduanın kibarlaşmış hali mi,Ya da sen de düşersen anlarsın demek gibi birşey mi.
Tama sen haklısın,nasıl olurda eski karısının anneler gününü telefonda kutlar.Sen selamlaş,limon gönder ama o nasıl kutlar.Hem de analık yapamamış birine.O ne doğurdu ne büyüttü ana mı ki, analar günü kutlansın.Sen kardeşine baktın senin hakkın.
Ya lütfen bir konu açarken,insanların (hakaret küfür etmediği sürece)fikirlerine de saygılı olun,en azından acaba diğer bakış açıları da doğru olabilir mi diye bir düşünün.
Bu neyin siniri hanımefendi? Ben dediklerinizin tek bir tanesini bile kastetmedim ve öyle de düşünmüyorum bu sizin algınız size hakaret etmedim rencide hiç etmedim şu tavrınıza bakıyorum da saygıdan bahsetmişsiniz ama bi defa sizin saygıdan haberiniz yok madem öyle siz de benim düşüncelerime bu şekilde karşılık vermeyin. Orada bir beddua yok bunu yaşayan anlar demek istemiştim ama siz zaten baştan sona tüm yazdıklarımı yanlış değerlendirip ona göre yorum yapmışsınız ben yazdığım hiçbir yorumumda size karşı bir saygısızlık göremiyorum dediklerinizi kabul etmemek de benim seçeneğim değil mi? Benim kendimde hata arayıp aramadığımı nerden biliyosunuz da fikirlere saygılı olun başka bakış açıları da doğru olabilir mi diye bir düşünün diyebiliyorsunuz? Kime ne saygısızlığım olmuş?? Siz fikirlerinizi kabul etmeyen herkese karşı böyle misiniz? Hadi bende sizin gibi davranayım yapıştırdım etiketi gitti.
bugün müge anlıyı izeyen varmı?????????
adam kadını bırakmış 10 yaş küçük kızla evlenmiş 2 çocuk yapmış 10 yıl geçmiş aradan adamın ölüsü bulunuyo eski eş salağı o kadın gelmesin köye mezara diyo.............
o bana hep güvendi öyle bıraktı beni......... ey allahım azcık akıl fikir ver adam seni bırakmış gitmiş sen hala neyi bekliyosun adam arada çocuğu görmeye gidiyo onla mutlu oluyo salak adam sevmiyo istemiyo seni neyin derdindesin sen kimsinki şuanki eşine mezara gelme diyosun. yok arkadaş eski eş demeyle eskimiyomuş onuda anladım bitmiyo yani asla taraflardan biri mutlaka beklentiye giriyo konu sahibide sezmiş bişeyler ne yaşadığını o bilir neden paronayak muamelesi yapıyosunuz kıza
Merhaba eski eş.. Sorunumuz sizinle değil eşlerimizle tabiki kutlar ama aynı hakkı karşı tarafa da reva görüyorsa anlatabildim mi? konuyu tam okuyun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?