Eşimin Eski Eşinin Anneler Gününü Kutlaması...

Normalde sorun etmem ama ben yapsam cinayet çıkaracak olması kafamı kurcalıyor

eski eşiyle bu denli samimi görüşmesi çok berbat bir durum sizin evliliğinize yoğunlaşamaz ne biçim birşey. allah sana sabır versin daha zor günlerin var gibi

çok zor durumun neden devam ediyorsun buna neden katlanıyorsun. aslında senin daha kıymetli olman gerekmez mi bu kadar iyiyse neden boşanmış dimi?

Allah yardımcınız olsun kızlar ben evlenmeden sıkıntısını çektim. kimbilir evli olsam ne olacaktı. yol yakınken döndüm Allahtan. ne zor ne sıkıntılı bir şey bilirim. ailesinin size sahte bakışlarını sahte canım cicimlerini görüp gerçek sanırsınız önce. ama öyle değildir. kadının herşeyini beğenip methiyeler düzdüklerini görürsünüz aileden en kanınızın ısındığı kişilerin. eşiniz ise safı oynamaktadır belki. düşman mıyım çocuğumun anası diyerek.eski eş herşeyin içindedir. arayıp ilişkinizin boyutunu bile sorgularken eşiniz yanınızda rencide eder eski eşine karşı belki de.. araya asla mesafe konmaz evine girilir çıkılır belki gitmişken akşam yemeği de yeniverir o evde. bunları hep yaşadım. hala gözlerim doluyor hatırladıkça. baştan evlenmeseydin demesi kolay değilmi...

Siz evlenirken zaten biliyordunuz bunları.
Bence çok abartmışınız,tabikide kutlayacak ortada birtane kızları var.
Zaten eski eşi aramış,o arada'da kutlamış nevar yani.hemen kıyaslamaya başlamışınız.

İki eşin boşanması çok normal,ama ortada çocuk varsa belirli aralıklarla çocukları için iletişimde olmak zorundalar.
Bugün bunları kafaya takıyosanız,yarın çocuğunuz olunca kıyaslama yapmanızdan eşiniz evden kaçacaktır.

Siz bekar bir adamla evlenmediniz,çocuğu ve sorumluluğu olan bir babayla evlendiniz.
İnanın eşinizi takdir ettim.eski karısıda olsa kızının annesi,hakettiğini düşünüyorum bir kutlamayı.

Bence moralini bozmaya ve kafaya takacak bisey yok..
Ve sen fesat bi insan olamazsin. Boyle seyler icin huzurunu bozmaya degmez senin yerinde olsam gormemezlikten gelirdim. Sikma canini bosver arkadasim.

Selam, ben o eski eş...
Eşimden 7 yıl önce ayrıldım, 17 yaşında kızımız var.
Bayramı da seyranı da ne bilim anneler gününü de vs. "denk geldikçe" kutlamışızdır, hastalıkta geçmiş olsun demişizdir.
Kızımıza olan saygımızdan, sevgimizden de olsa bu böyledir, böyle de kalacaktır.
En nihayetinde ben kızının anasıyım o kızımın babası, istesek de istemesek de ömür boyu birbirimizin hayatında olucaz.
Kızıma ulaşamasam babasını ararım, gerekirse o beni arar
Ama o kadar.
Adımız üzerimizde... "eski"
Demem o ki, o benim için kızımın babası sadece artık, ben de onun için kızının anası....ötesi yok.
Eşiniz sizi sevmiş evlenmiş koluna takmış, kapanmış artık konu, böyle dağılmayın detaylarda, mutsuz etmeyin kendinizi de eşinizi de.
Siz yuvanıza bakın, huzurunuzu bozmayın olmayacak şeylerle.

canımm sen nerelerdesin yahuuu forumda görmüyordum uzun zamandır seni, nasılsın canım görüşmeyeli??
aşkım, eski eş var bir de eski eş var. sen gururlu mağrur başın dik ve güçlü bir kadınsın. herkes öyle olamıyor işte. sözüm sana ve senin gibi kadınlara değil....anladın sen

Son düzenleme:
Ben mi fesat düşünüyorum? Kimse cevap vermeyecek mi arkadaşlar?

cnm eski karısı aramış. o yüzden kutlamıştır. özellikle aramazdı bencede. birde kızı hazırlık fln yapıyoya oda kutlamış nezaketen. sonuçta çocuğunun annesi o. sevmese nefret etsede bu gerçek değişmez. çocuklu du bir erkekle evlenmek çok zor. çünkü mecburen görüşüyo eski karısıyla. eski resimleri görüyor. annesinin resmini odasına koyan çocuklar bile var doğal olarak bişi denemiyo. ama eşte eski eşinin resmini sürekli görüyo ve istemese de eski anılar canlanıyor.

üzüldüm. sana hak veriyorum. bende şahsen onla konuşmasını bile istemezdim. ben çok kıskancım delirirdim adamı da delirirtirm. kafana takma diyeceğim ama zor. eşinle kesin bir dille sakince konuş bence onunla konuşmanı görüşmeni istemiyorum. çocuğu bırakırken binanın önüne bıraksın. telefonla ararsa açmasın geri dönüşü çocuk arasın anneyi. bişiy diyecekse de ya msj atsın yada çocuk aracığı ile söylesin

bence eşin senin ciddi olduğunu anlarsa mecbur yapacak . ona şunu belli et konuşursan evde huzur fln kalmaz. birde çocuk devamlı sizdemi merak ettim. Allah yardımcın olsun.

Ecrinnur ben hiçbir zaman çocuk için biraraya gelmelerini ya da konuşmalarını sorun etmedim eski eşinin anneler gününü kutlamasının çocuğunun menfaatine bir yanı yok konumu iyi oku lütfen arkadaşım

Benim aileme saygı duymayan adamın eski eşine bu kadar incelikli davranması saygılı olması sence de ironik değil mi?

Kimse kimseye attığı her adımı söyledği her sözü rapor etmek zorunda değil ne demek yahu? Bu durum attığı alelade bir adım veya söylediği alelade bir söz mü? Ayrıca ben herkes değilim o adamın eşiyim nasıl bir mantaliteniz var? İnsan yaşamayınca anlamıyor sanırım... Daha dün eşim sırrım olarak paylaştığım bir konuyu anneme anlatarak güvenimi yerle bir edip beni acılara gark etti bana en büyük saygısızlığı yaptı... eğer bir insan nezaketli ve saygılıysa herkese böyledir sadece bir tarafa bu kadar saygılı olması bu kişinin de eski eşi olması işlerin boyutunu değiştiriyor anlatabiliyor muyum? Kıskançlık yapmıyorum kıskanmıyorum da yaptığım açıklamaları okumamışsınız...

Anlatmaktan yoruldum resmen..

siz henüz anne değilmişsiniz,bu sebepten bir sürpriz beklemeniz doğru değil bence..
eski eşi aramışken gününü kutlamış çokd a doğru birşey yapmış..sonuçta onların ortak bir çocuğu var ,yani o kadın çocuğunun annesi...
neden bu kadar sorun ettiniz anlamadım,siz sormuşsunuz o da dürüstçe söylemiş kutladığını..kavgaya sebep yok yani..

İnsan geçmişe doğru anlar yaşadıklarını demişsiniz ya çok doğru işte ben de bu durumdayım zamanında kötü gözle bakmadığım konular yaşadıklarımdan sonra farklı anlamlara gelmeye başladı benim için daha dün benim annemden hasta olduğu için üzülmesin diye gizlediğim bir sırrımı arayıp anneme anlattı sırf benim canımı acıtmak için, hem ona hem bana kıydı hani nerede o eski eşini ona bi çocuk verdi diye nezaketen kutlayan adam? Ben neyim neciyim onun hayatında? stres topu mu? İşte kaldıramama sebeplerim bunlar... Bu gidişle psikolojik destek almak şart olacak zaten doğru demişsiniz...

Allah yardımcın olsun canım bizi ancak bizim gibiler anlar dışardan bakınca histerik tek ilgi bizim üzerimizde olsun diye düşünen kadınlar olarak görüldüğümüzü biliyorum ama yaşamayan anlamazzzzz

İşte dışardan bakılınca kötü üvey anne falan gibi görünüyoruz heralde eğer evlendiğin adamın eski bir eşi bir de çocuğu varsa senin hiçbir yapılana alınmaya gücenmeye hakkın yok.. Böyle bakılıyor hemcinslerimiz tarafından bile.. Halbuki biz de eşlerimiz için onların çocukları için paralanıyoruz bunları takdir eden yok?? Ama biz yeni eşiz ya tu kakayız biz hiçbişeye hakkımız yok.. Burada olumsuz yorum yapanların hiçbirini takmıyorum ya tam okumadıklarından ya da anlayamadıklarından rahatça asıp kesiyorlar Ben de aynen senin gibi rahat mutlu huzurlu bir insandım ama şimdi geldiğim şu hale bak annem hep der kızım bu hayatı kendine sen layık gördün hala nasıl devam edebiliyorsun diye.. Ama yuva yıkmak istemediğinden ayrıl da diyemez ancak bu kadarla yetinir kadıncağız.. Ya ben eski eşyalara gelin geldim borç harç herşeyi yuttum hiçbirinin minneti yok adamda... azıcık saygı bekledim bir tutam da nezaket ama ikinci eşlere çok görülüyor bunlar... Allah yardımcımız olsun de diyim...

Ortada bir çocuk varsa kesinlikle gerçek bir ayrılık olmaz.Siz bunu bilerek evlendiniz.Eşiniz ve eski eşi çocukları sebebiyle sürekli görüşecekler ,bir araya gelecekler.Anladığım kadarıyla çocuk küçük daha...Gün içinde belki defalarca telefonda çocukları ile ilgili birbirlerine bilgiler vermek durumundalar..Gereksiz bir kıskançlık içinde olduğunuzu düşünüyorum.Bitmiş bir ilişki olmasaydı sizinle evlenmezdi diye düşünüyorum...Eşiniz tabi sizin de gönlünüzü alsaydı daha iyi olurdu..Kırgınlığınızı daha yumuşak bir şekilde ,eşinizi suçlamadan söylerseniz sizi anlamaya çalışacaktır...

Merhaba eski eş.. Sorunumuz sizinle değil eşlerimizle tabiki kutlar ama aynı hakkı karşı tarafa da reva görüyorsa anlatabildim mi? konuyu tam okuyun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…