- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
Normalde sorun etmem ama ben yapsam cinayet çıkaracak olması kafamı kurcalıyor
arkadaşım seni en iyi ben anlarım herhalde... Allah düşmanımın başına vermesin ikinci eş olmayı.Eğer bir adamın iknci eşi isen hep hayal kırıklığına alışmalı ve bu durumdan kurtulmanın yollarını aramalısın.Bende eşimin ikinci eşi ve aynen senin gibi yedi aylık evli bir bayanım. Bu yedi ay burnumdan geldi eski eş ve kız hayatımda hep bir gölge.... Ahkam kesmek ne kadar kolay bilerek evlendin çek demek ne kadar kolay... BEN dünyanın en rahat insanıydım anlayışlı bir insandım. Ama bu evlilik beni resmen buluttan nem kapan şüpheci ve depresif bir kadın yaptı.Ben o hissi çok iyi bilirim.Değrsizlik hissini yani... Esim ve ailesi beni hiç bir şeye layık görmezler yapılan herşey başıma kakılır.İncelik beklemek asla hakkın olmaz.Eski eş senden herzaman daha kıymetlidir.Sana yapılan ona yapılanın zerresidir ama hep şükür etmek durumunda alttan almak zorundasındır. O çocuk baba bile demez ama çok akıllıdır kan çeker.Eski eş hem maddi hem manevi sömürmüştür ama olsundur... çok didinmiş çok çabalamıştır... Ben de o kadar doluyum ki anlatamam.
çok zor durumun neden devam ediyorsun buna neden katlanıyorsun. aslında senin daha kıymetli olman gerekmez mi bu kadar iyiyse neden boşanmış dimi?[/Q İyi olmadığı için boşanmış zaten ben şunu anladım eşim için tek kişi önemli o da annesi. BAŞKA KİMSENİN ÖNEMİ YOK BİRİ GİDER BİRİ GELİR HESABI.Bende kurtulmak için çaba harcıyorum harekete geçtim zaten. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Selam, ben o eski eş...
Eşimden 7 yıl önce ayrıldım, 17 yaşında kızımız var.
Bayramı da seyranı da ne bilim anneler gününü de vs. "denk geldikçe" kutlamışızdır, hastalıkta geçmiş olsun demişizdir.
Kızımıza olan saygımızdan, sevgimizden de olsa bu böyledir, böyle de kalacaktır.
En nihayetinde ben kızının anasıyım o kızımın babası, istesek de istemesek de ömür boyu birbirimizin hayatında olucaz.
Kızıma ulaşamasam babasını ararım, gerekirse o beni arar
Ama o kadar.
Adımız üzerimizde... "eski"
Demem o ki, o benim için kızımın babası sadece artık, ben de onun için kızının anası....ötesi yok.
Eşiniz sizi sevmiş evlenmiş koluna takmış, kapanmış artık konu, böyle dağılmayın detaylarda, mutsuz etmeyin kendinizi de eşinizi de.
Siz yuvanıza bakın, huzurunuzu bozmayın olmayacak şeylerle.
Ben mi fesat düşünüyorum? Kimse cevap vermeyecek mi arkadaşlar?
Uzerinden aylar gecmis, siz hala bunu mu dusunuyorsunuz?
Esinizin bir kizi var, dolayisiyla eski esiyle kopmayacak bir bagi var. Anlattiginiz seyler bana gore buyutulecek bir sey degil, yeni olmus olsa anlarimda 7 ay onceki bi olayi bu kadar buyutup, dert etmenizi anlayamam.
Evlenirken biliyordunuz esinizin bosandigini, bir kizi oldugunu. O zaman dusunecektiniz, ben yapabilirmiyim acaba, diye. Evlendiginize gorede yapacaginiza kanaat getirmissiniz.
Dertsiz basiniza dert aramayin, hic buyutulecek bir konu degil bu.
İyi de planlanıp mı yapılmış ki?
Eğer eşim onu aramış deseydin bi'ihtimaldi ama kadın arayınca alt yazı geçmiş.
Bazen olur öyle hiç kutlama yapmayacağın adamla tesadüfen karşılaşırsın vs nezaketen dersin.
Kaldı ki onların ortak bi'bebesi var bi'yerde saygıdır bu.
Bir, kadin aramisken anneler gununu kutlamamasi cok ayip olurdu. O kadin bir anne, hem de o adamin evladini dogurmus bir anne! Bosanmis olmalari kadinin adam uzerindeki binbir hakkini yok saymiyor
Iki, size neden anlatmak zorunda olsun? Kimse kimseye attigi her adimi soyledigi her sozu rapor etmek durumunda degil, velev esi olsun
Uc, madem siz sizin anneler gununuz kutlanmadi diye sinirlendiniz bunu zamaninda beyan etseydiniz, karsi tarafla zoraki gorusme esnasinda cikan bir nezaket sozunden kiskanarak degil
Grip olayini da yazmayayim artik uzun oldu kalsin
anneler günü geçeli bayağı oldu ama.
size jest olsun diye sizinkini kutlayabilirdi buna
kırılmış olabilirsiniz ama onunkini kutladı benimkini neden
kutlamadı mantığı yanlış bence.
size haber verilecek bir durumda yok ortada ayrıca,
her konuştuğunu rapor etmesi saçma olmaz mı?
eşinizin 2. evliliği olduğunu kabullenmelisiniz,bir kızı var
ve sizle ne kadar iyi anlaşsa da bir annesi var,
çocukları için bile eski eşiyle iletişimde olmak zorunda eşiniz.
bunu kabullenmelisiniz,düşman gibi davranması çocuklarını yaralar sadece.
kardesim ben bastan sona okudum, sizi de cok iyi anladim. ben burda ne paranoya ne kiskanclik ne de ozguven eksikligi goruyorum. ben burda hayal kirikligina ugramis, yanlis evlilik yaptigini anlamis ancak bundan emin olmaya calisan, ayrildiginda denemedim dememek icin ugrasan bir kadin goruyorum. insan gecmise dogru anlar yasananlari, sizin de anneler gununu hatirlamaniz bu yuzden. dejavu diger basliklara da bakmis, ben ordan basindan beri hayalkirikligina ugramis ama acaba hata bende mi diye dusunen, belki de henuz sevmedigini kabullenememis bir kadin gordum.
bosanmis cocugu olan biriyle evlenmek tabiiki zordur ama siz basta esinize guvenip eski esiyle de, cocuguyla da barisik baslamissiniz ise, bu dengeyi kuramayan esiniz olmus, aradaki iliskinin niteliksizligi olmus. sizin paranoyaniz degil, evlilikteki en onemli seyi guveni verememis esiniz size, sonra kalkip birilerinin paranoyak demesi adil degil.
bir kadin 18 yasindaki kizlari dusunur hale geldiginde bunun genelde nedeni dusunduklerinin dogru olmasidir, yazdiklariniza baktim, dengesiz birinin yazdiklarina benzemiyor, siz bir yerlerde bir terslik oldugunu anlamissiniz, kocanizin aslinda basit bir adam oldugunu, size karsi hisettiklerinin de ancak basit bir adamin kapasitesi kadar olabilecegini gorup uzulmussunuz diye dusunuyorum. Cok uzuldum okurken.
bu evlilik gun gelir de biterse, duygulariniz iyice tukenirse sanslisiniz yoksa sizin de psikolojisiniz zamanla iyice bozulmaya, zamanla paranoya da kendini de suclayip degersizlestirme de hat safhada olup artar ve size zarar verir.
bu arada sadece yazilanalari okumak hepimize yanlis yaptirabilir, uzman birinden yardim alin bu noktada cunku karar asamasina yaklasiyor gibisiniz.
aaah o eski eşlerr ahh, yalandan çocuğuma ulaşamadım demiştir mahsus eşinizi aramıştır. bakalım kutlayacak mı ya da kutlasın hazır aramışken diye. ben de eski sevgilimin ikincisiydim bilirim bu eski eşleri beennnn... eşiniz de yani maşallahı var. artık karısı sizsiniz kardeşiniz için kutlamayı aklına getirememiştir belki ama muhtemel olacak çocuklarının anne adayısınız siz. önce sizinkini kutlaması gerekirdi haklısınız. hem ne gerek var ki eskinin gününü kutlamaya. çocuğu kutlasın onun gününü. çocuğuna ulaşamadıysa tamam vereyim der, verir telefonu oldu bitti. ne öyle kutlama falan. kesin benimki de kutlamıştır. kıymetli olur eski eşler. böyle konuştum diye alınmayın ben bu konulardan çok doluyum da
arkadaşım seni en iyi ben anlarım herhalde... Allah düşmanımın başına vermesin ikinci eş olmayı.Eğer bir adamın iknci eşi isen hep hayal kırıklığına alışmalı ve bu durumdan kurtulmanın yollarını aramalısın.Bende eşimin ikinci eşi ve aynen senin gibi yedi aylık evli bir bayanım. Bu yedi ay burnumdan geldi eski eş ve kız hayatımda hep bir gölge.... Ahkam kesmek ne kadar kolay bilerek evlendin çek demek ne kadar kolay... BEN dünyanın en rahat insanıydım anlayışlı bir insandım. Ama bu evlilik beni resmen buluttan nem kapan şüpheci ve depresif bir kadın yaptı.Ben o hissi çok iyi bilirim.Değrsizlik hissini yani... Esim ve ailesi beni hiç bir şeye layık görmezler yapılan herşey başıma kakılır.İncelik beklemek asla hakkın olmaz.Eski eş senden herzaman daha kıymetlidir.Sana yapılan ona yapılanın zerresidir ama hep şükür etmek durumunda alttan almak zorundasındır. O çocuk baba bile demez ama çok akıllıdır kan çeker.Eski eş hem maddi hem manevi sömürmüştür ama olsundur... çok didinmiş çok çabalamıştır... Ben de o kadar doluyum ki anlatamam.
Selam, ben o eski eş...
Eşimden 7 yıl önce ayrıldım, 17 yaşında kızımız var.
Bayramı da seyranı da ne bilim anneler gününü de vs. "denk geldikçe" kutlamışızdır, hastalıkta geçmiş olsun demişizdir.
Kızımıza olan saygımızdan, sevgimizden de olsa bu böyledir, böyle de kalacaktır.
En nihayetinde ben kızının anasıyım o kızımın babası, istesek de istemesek de ömür boyu birbirimizin hayatında olucaz.
Kızıma ulaşamasam babasını ararım, gerekirse o beni arar
Ama o kadar.
Adımız üzerimizde... "eski"
Demem o ki, o benim için kızımın babası sadece artık, ben de onun için kızının anası....ötesi yok.
Eşiniz sizi sevmiş evlenmiş koluna takmış, kapanmış artık konu, böyle dağılmayın detaylarda, mutsuz etmeyin kendinizi de eşinizi de.
Siz yuvanıza bakın, huzurunuzu bozmayın olmayacak şeylerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?