Ayrıca annesi nasıl başka şehirde onu anlamadım ben buna inanmadım açıkçası anne babası çocuğu o şehirdeyken kendisinin bailka şehir de ne işi var? mesleği mi orada, nasıl geçiniyor, te başına mı yaşıyor annelik duyguları alınmadığı sürece zor yani bir annenin çocuğunu bırakıp başka şehirde yaşamadı. Hem çocuk geldi annem grip oldu diye söyledi diyorsunuz hem de annesi başka şehirde diyorsunuz. Yani kendinizi haklı çıkarmak için karşıdakini kötü annei çocuğuna ilgi göstermeyen, çocuğunu sevmeye anne moduan sokmuşsunuz burada tepki alınca ben öyle algıladım. Yoksa çocuğunu düşünmeyen anne neden arayıp ulaşamayınca meraklansın. Hem işte başka şehirdeyse eşinizle arasında ne olabilir ki zaten uzak. Çekmiş gitmiş. Anneliği kötü de olsa arayınca anneler gününü kutlamasındana doğal ne olabilir bir çocuk vermiş o adama. Baba yapmış eşinizi. Peli ta mayıstaki olay neden gün yüzüne çıkıyor şimdi herhalde adam açmamıştır konuyu tartışırken yine siz açmışsınızdır. Neden kapanmış olayı yeniden açıyorsunuz ki şmdi siz bu kişiden çocuk sahibi olsanız ona bir evlat verseniz eşiniz evlense bile siz aradığınızda anneler gününü kutlamasını istersiniz bell ki kutlamış olmak için kutlamış. Abartacak birşey yok. 7 aylık evlilikte boğazıma sarıldı şöyle oldu böyle oldu o zaman iyi tanıyacaktınız eşinizi kaldıramayacaktınız madem boşanmış birini evlenmeyecektiniz. Şu durumda ya kabul edeip anlayışlı olacaksınız ya da boşanacaksınız. Ama o zaman ileride siz de başkasının 2. eşi olacaksınız çocğunuzda olsa ve bu eşinizle çocuk için konuşmak zorunda kalsanız çocğunuza ulaşmadığınzda eki eşinizi aramak zorunda kalsanız aramışken de babalar gününü kutlasanız ve yeni eşiniz bunu sorun etse kavga çıkarsa hatta aylar sonra yine önünüze çıkarsa naparsınız.