canımm sen nerelerdesin yahuuu forumda görmüyordum uzun zamandır seni, nasılsın canım görüşmeyeli??
aşkım, eski eş var bir de eski eş var. sen gururlu mağrur başın dik ve güçlü bir kadınsın. herkes öyle olamıyor işte. sözüm sana ve senin gibi kadınlara değil....anladın sen
ne alakası var Allah aşkına iyi o zaman böyle olaylardan pay biçip kimse eşine güvenmesin hep eski eşiyle arasında birşey olaiblir diye tetikte olsun. Bilmem farkında mısınız eşiyle eski eşi görüşmüyorlar kadın zaten başka şehirde yaşıyormuş sadece ve sadece kızına ulaşamadığı için eski eşini aramış o günde anneler günüymüş ve kızı için anneler gününü kutlamış ne kadar kötü olursa olsun ayrılmışta olsalar onu baba yaptığı için anneler gününü kutlamakta ne var. Bundan ne anlam çıkarılabilir zaten konu sahibinin diğer konularına bakın inanılmaz bir özgüven eksiklii var sürekli eşi 18 lik kızlarla aldatacak, edecek diye tetikte bekliyor. Bu adam evlenmeyebilirdi gününü gün edebilirdi bir kötü evlilik geçmiş başından gerçekten sevmese neden tekrar evlensin bu kadar şüpheyle kıskanarak yaşanmaz ki. O zaman boşanmış biriyle evlenmeyecekti kaldıramayacaksa ortada bir çocuk var elbette görüşecekler elbette kız onlara gittiinde annesinden söz edecek ve adamda sırf kızı için ya üzüldüm yapabileceğim birşey var mı diyecek kızını üzmemek için bunda ne var. Asıl konu sahibinin düşünceleri paranoyakça diğer konuları da bunu gösteriyor.
ama güvenini sarsacak bişeyler görmese neden hayatını yaşayıp mutlu olmaktansa bunlarla yıpratsın kendini sence insan bile bile kendini üzermi
ama güvenini sarsacak bişeyler görmese neden hayatını yaşayıp mutlu olmaktansa bunlarla yıpratsın kendini sence insan bile bile kendini üzermi
Kuzuuözlemişim sizi ben ama :)
Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah canım benim, az çekmedik birbirimizin derdini :) helali hoş olsun, gene olsun gene çekerim, kıyamıyorum böyle mutsuz görünce işte ama yanlış anlaşılıyorum bazen işte, olsun hiç önemli değil. Tanıyayım, tanımayayım, dualarım sizlerle fıstığım benim :109:
Kadınlar kulübünde yenisiniz sanırım diyecektim ki mart ayında katılmışsınız aramıza. Ben burada erkek arkadaşının telefonunda kayıtlı kız isimlerini kıskananı gördüm. Bir öğrencisi kendisine bir şey sormak için aradı diye kavga çıkaran sevgili gördüm. Ben de 6. hisse güvenirim ama her zaman bu geçerli olmuyor.
konu sahibi yazdı mı görmedim de,kendisi eşinin babalar gününü kutlamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?