Siz eşinizin gelecekte baba olacagini dusunup babalar gününü kutluyormusunuz?
bence yanılıyosun arkadaşım çevremde gördüğüm örneklerden yola çıkarak düşünüyorum bence bu arkadaş eşinin yanlışlarını bildiği için artık gödrdüğü normal şeylerin altında bişey arar olmuş tıpkı eşine yüzde yüz güvenip eşi gözünün önünde biriyle işi pişirse bile konduramayan kadınlar gibi bence bu tamamen eşinin ona verdiği bi duygu bu arkadaşımda yaşadı aynı şeyi herkes kızı kıskanç sanardı ama değil kız eşinin yaptığı şeyleri görmüştü herşeyden şüphelendi nihayetinde aldattı kocası aleni olarak ve boşanıyolar şuan
konunuzda anlattığınız anneler gününü kutlama olayı tamamen spontane gelişmiş adam özellikle aramamış.takılacak bişey yok.ama anladığım kadarıyla siz yaşadığınız başka şeylerden dolayı eşinize güvenmiyosunuz ve eski eşiyle ilgili her hareketi sizi üzüyo.tabi eşinizde sizin böyle düşünmenize neden olacak davranışlarda bulunmuşturki bu kadar takmışsınız.kimse durup dururken sorun çıkarmaz sonuçta.
tabiki kızı annem hasta dicek onun annesi size geldiğinde konuşması çok normal ama eşiniz ne oldu grip mi oldu diye sormasada olurdu yani sizin hassasiyetinizi düşünerek.
bende aynı durumdayım eşim açısından.onunda ikinci evliliği ve kızlarıylada görüşürüm asla eşimden şüphe etmem,acaba anneleriyle konuştumu sordumu.aklımdan geçmez çünkü eşim böyle düşünmeme fırsat vermez.
eşiniz dikkat etmeli biraz sizi üzmemek için.derdinizi sakince anlatın kavga ortamı yaratmadan üzüldüğünüzü söyleyin.odun değilse anlaması lazım duygularınızı.
Evet eşim beni üzmemek tarafından bakmıyo hiçbi zaman olaylara sen yut sen alttan al düşüncesinde herzaman ama benden beklediği özverinin onda birini göstermez asla misal kızının ve annesinin yanında asla tartışmayı belli etmez uzak tutar ama benim kızkardeşimin ve annemin yanında defalarca tartıştı benimle kızkardeşim henüz 13ünde ona bak işte ablan senin böyle iyi tanı ablanı diyecek kadar ileri gitti kendi ailesi pamuklar üstünde benim ailemin kıymeti yok üstelik bunu yaptığını da asla kabul etmiyor asla asla beni çıldırm noktasına getiren de bu zaten bi de yüzsüzce senin ki can da benimki patlıcan mı diyor... Benim ona bunu söylemem gerekirken... Neden dünya böyle adaletsiz bu erkeklere kendini hep ezdirmek mi lazım o zaman mı geçim oluyor? Ben ikinci evlilik olduğunu bilerek evlendim olabilecekleri de biliyorum sorun bunlar değil....
İçimi tam olarak okumuşsun resmen arkadaşım Allah razı olsun.
sorunun eşinizin düşüncesizliği olduğu gayet ortada.ben anlıyorum sizi.eski eşi sadece fitili ateşliyo o kadar.
tabiki kendinizi ezdirmeyin geçim olucak diye.öyle geçim olmasın zaten.ailenizin önünde tartışması hiç hoş değil resmen saygısızlık hem size hem ailenize.
siz kızıyla ilgilenirken bu kadar alttan alırken böyle davranması resmen şımarıklık.almayın alttan falan,nasılsa her iki türlüde sorun çıkıyo.
yaşamayana şizofrenik bi durum gibi gelir canım ama o yanındaki adam insanın güvenini bir kere kırdıysa artık insan herşeyden huylanıyo bide eşinin neyi neden ne zaman yaptığını en iyi sen anlarsın konuyu okuyan nerden bilcek. örneğin eşinin bi kadına çok kibar olması kimine batar kimine normal gelir çünkü eşinin huyunu bilir neyi neden yaptığını bilir ben seni iyi anlıyorum
Aynen öyle canım gerçekten Allah senden razı olsun böyle duyarlı insanları görmek beni mutlu ediyor kadını en iyi kadın anlar dedim ama herkes istediği gibi anlıyor.. Ben çok bunaldım Allah benim ve sıkıntıda olan haksızlığa uğrayan bütün kadınların yardımcısı olsun inşaAllah.....
amin canım allah yardımcın olsun. öyle hemen hadi boşan okadar kolay değil alıştık hemen boşan ne çekiyosun diyene yinede yuvan için yapılcak bişeyler varsa yap canım en azından içinrahat olur erkekler çocuk gibi olur anladığı dili çözmek lazım
bence yanılıyosun arkadaşım çevremde gördüğüm örneklerden yola çıkarak düşünüyorum bence bu arkadaş eşinin yanlışlarını bildiği için artık gödrdüğü normal şeylerin altında bişey arar olmuş tıpkı eşine yüzde yüz güvenip eşi gözünün önünde biriyle işi pişirse bile konduramayan kadınlar gibi bence bu tamamen eşinin ona verdiği bi duygu bu arkadaşımda yaşadı aynı şeyi herkes kızı kıskanç sanardı ama değil kız eşinin yaptığı şeyleri görmüştü herşeyden şüphelendi nihayetinde aldattı kocası aleni olarak ve boşanıyolar şuan
Herşeye tamam ama en azından böyle bir düşüncelilik yaparken eşi olarak bana haber verme düşüncesini gösteremezmiydi? Bunu kendine yapılsa olmayacak hakaretler yapacak olmayacak yerlere koyacak ama kendi yapınca bi sorun yokmuş gibi davranan bi adam için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?