Eşimin Eski Eşinin Anneler Gününü Kutlaması...

Telefon esnasinda, o an gelismis bi kutlamayi nasil haber vermesini beklerdin? 'X ararsa laf arasi anneler gununu kutlayacagim karicigim'mi? Ne kadar sacma geliyo dimi kulaga..

Cocugunun annesi sonucta, hediye alip cocugu vasitasiyla iletmesi bile normalken, bunu mu akildan cikaramadiniz 6 ay??

Kiz kardesiniz sizi annesi gibi goruyorsa o kutlar anneler gununuzu, esiniz degil.

Ben boyle insanlara cok kiziyorum kusura bakmayin ama sorun cikarmaya yer ariyosunuz..

Ben olsam ben de istemezdim.

Çocuk için görüşsünler ama böyle dostane görüntü sergilemelerine ben de dayanamazdım..

Benim yanımda annesının konuus acılsın ıstemezdım

Annesi hastaysa hasta bize ne yani.

Eşimin kutlamasına da ne gerek var derdim .

bence konu sahibi haklı arkadaşlar. eşinin kendisine yapmadığı jesti bitmiş gitmiş bi ilişkinin arkasından yapması gereksiz bişey yapacaksan önce eşine yap evinde mutlu ol ona yapacaksanda onla olaydın bence temkinlii ol gözünü açık tut arkandan ibişeyler olursa üzülürsün gözlem yapmanda fayda var canım

Son düzenleme:
Neden bunu sorun ediyorsunuz anlamadım. Kadını o aramamış ki özellikle anneler gününü kutlamak için, kadın aramış o da aramışken kutlamış çocuğunun annesi sonuçta ne var bunda. O kadar da mesafeli olması gerekmiyor ortada çocuk var. Yani çocuk için zaman zaman görüşebileceklerini, tel de konuşabileceklerini unutmayın. O kişiyle evliliği bitmiş sizin yanınzda sizin çocuğunuz olunca sizinkini de kutlar kardeşinize anneik yapıyorsunuz diye neden kutlasın ki. Benim de çocuğum yok eşim hiç anneler günümü kutlamadı zannetmiyorum ki başkasının kocası da bunu hatırlasın doğumgünlerini bile bazen unutabiliyorlar. Ayrıca anneler günü mayostaydı şimdi nedne böyle br başlık açtınız hala kavgalı mısınız o zamandan beri bitmiş gitmiştir. Size normalde tavırları nasıl, ilgisi alakası filan eğer bunlarda sorun yoksa boşuna sorun yaratayın derim ben daha önce evlenmiş ve çocuğu olan biriye evlenmek daha fazla anlayış gerektiriyor.

Bence çok abartıyorsunuz adam jest fişan yapmamış ki hediye de alıp göndememiş özel bir kutlama da yapmamış özellikle de kadını arayıp kutlamamış kadın kızını aranmış o arada kutlamış Erkeklere sorun eşlerinize sorun biz anne olmadan da anne günümüzün kutlanmasını isteriz ama onlar anne olmadan en gerek var anne değilsin ki derler mantıkları böyle ama bu sevmedikleri anlamına gelmez ne demek temkinli ol gözlem yap böyle hayat geçmez ki arada çocukları var tabii ki görüşecekler tamamen ipleri koparamazlar ikinci evliliği olan biriyle evnirlen bıunları göze almak gerek bence ki zaten yüzyüze özel görüşme filan yok çocuk kendisi gidip geliyor. Evlerinde mutlu olmadıkları izlenimi görmedim ben. Hem aralık ayındayız taa mayıs ayında olan olay çoktan konunun kapanmış olması lazım bu gibi kıskasnçlıklşar anlamlar asıl erkeği soğutur.

Pardonda o babası tabii ki annesini anlatacak anne grip oldı üzüldüm diyecek. Kız oraya gittiğinde annesinden konuşmama yasağı mı koyulacak 2. eş alınacak diye. Adam ne diecek kızına eşimn yanında annen hakkında konuşma rahatsız oluyor mu diyecek o zaman o kız da o kadından soğuyacak annemi istemeyen beni de sevmez diyecek ama çok güzel bir ilişkileri varmış kız annem girip oldu demekle yuvaları mı bozulacak yanii kzııyla görüştüğü sürece ki tabii ji görşecek o eve gelecek annesinin konusu geçecek böyle herşeye takmakla evlilik yürümez ama adam sürekli onlara gider, kadını arar geçmiş olsun hastaymışsın der, ki diyebilirde yapabileceğim birşey var mı diye dediğim gibi ortada çocuk var düşman olmak niye ama yanındaki karısı ona ait bunun ayrımına varnak lazım eski karısında aklı olsa barışma yolları arar evlenmezdi sürekli küçük şeyleri takarsa kadın nasıl mutlu olacak evlenirken bunları bilmesi lazmdı.

Ayrıca annesi nasıl başka şehirde onu anlamadım ben buna inanmadım açıkçası anne babası çocuğu o şehirdeyken kendisinin bailka şehir de ne işi var? mesleği mi orada, nasıl geçiniyor, te başına mı yaşıyor annelik duyguları alınmadığı sürece zor yani bir annenin çocuğunu bırakıp başka şehirde yaşamadı. Hem çocuk geldi annem grip oldu diye söyledi diyorsunuz hem de annesi başka şehirde diyorsunuz. Yani kendinizi haklı çıkarmak için karşıdakini kötü annei çocuğuna ilgi göstermeyen, çocuğunu sevmeye anne moduan sokmuşsunuz burada tepki alınca ben öyle algıladım. Yoksa çocuğunu düşünmeyen anne neden arayıp ulaşamayınca meraklansın. Hem işte başka şehirdeyse eşinizle arasında ne olabilir ki zaten uzak. Çekmiş gitmiş. Anneliği kötü de olsa arayınca anneler gününü kutlamasındana doğal ne olabilir bir çocuk vermiş o adama. Baba yapmış eşinizi. Peli ta mayıstaki olay neden gün yüzüne çıkıyor şimdi herhalde adam açmamıştır konuyu tartışırken yine siz açmışsınızdır. Neden kapanmış olayı yeniden açıyorsunuz ki şmdi siz bu kişiden çocuk sahibi olsanız ona bir evlat verseniz eşiniz evlense bile siz aradığınızda anneler gününü kutlamasını istersiniz bell ki kutlamış olmak için kutlamış. Abartacak birşey yok. 7 aylık evlilikte boğazıma sarıldı şöyle oldu böyle oldu o zaman iyi tanıyacaktınız eşinizi kaldıramayacaktınız madem boşanmış birini evlenmeyecektiniz. Şu durumda ya kabul edeip anlayışlı olacaksınız ya da boşanacaksınız. Ama o zaman ileride siz de başkasının 2. eşi olacaksınız çocğunuzda olsa ve bu eşinizle çocuk için konuşmak zorunda kalsanız çocğunuza ulaşmadığınzda eki eşinizi aramak zorunda kalsanız aramışken de babalar gününü kutlasanız ve yeni eşiniz bunu sorun etse kavga çıkarsa hatta aylar sonra yine önünüze çıkarsa naparsınız.

Arkadaşım eski konularınıza baktım temmuz ayında bir sürü konu açmışsınız hepsi de eşinize güvensizliğinizle alakalı afedersiniz saçma sapan şeyler..

Eşinize benimle evlenmeseydin 18 yaşında bir kızla evlenir miydin diye saçma bir soru sormuşsunuz o zamanlar neymiş genç kızlara bakıyormuş eşinizde olabilirdi belki filan demiş. Bu yazdığını pekiştirmek için de yan komuşumuzun kızı var da 18 yaşında onu merak ediyor soru soruyor ama kız sağlam ayakkabı değil orada burada öpüşüyor demişsniz kocanızın onda gözü olduğunu ima etmişsiniz yani en başta eşinize sorduğunuz soruyu bunu anlatarak pekiştirmek istemişsiniz burada da annesi zaten ilgisiz şehir dışında deyip yaptığınız gibi.

Başka konunuzda, eşinizi bir kızın rahatsız ettiğini eşinin evlendiğini söylemesine rağmen gece bile aradığını sizin açtığınızı sinirlendiğini kıza sayıp döktüğünüzü eşinizinde size kızdığını söylemişsiniz ki eşinizin kızla alakası yokmuş kız saplantılı davranmış vs..

Yine başka konunuzda sdaha ilk eşiyle evlenmeden önce 10 sene birini çok sevdiğini ama evlenemediklerini eşiniz ona duyguaal yzılar yazdığını ve yazıların bulunduğu defteri bulduğunuzu başka defterler olduğunu da bildiinizi söylemişsiniz.

Yani peşpeşe o kadar konu açmışsınız ki eşinizin bu durumuyla ilgili hepsini kafanızda kurmuşsunuz hepsi bir arada olacak şey için bir iki ay için de hep mi bu adamı buluyor bunlar. Sizin inanılmaz bir özgüven eksikliğiniz var eşinizi aşırı derecede kıskanıyorsunuz bu yazdıklarınızın hepsi de senaryo şu yıkarıda yazılanlara daha önce açtığınz konulara bakın hepsi eşinizin gönlünün hep başka kızlarda olmasından şikayet eder şekilde. Ne demek ben olmasam 18 yaşında biriylr çıakr mıydın. O yüzden bu konu hafif bile kalmış. Bence psikolojik yardım almalısınız ve eşinize güvenmelisiniz. Korkuyorum ki kafanızda kurduğunuz şeylere inanıyorsunuz adama hayatı zehir ediyorsunuz.

kutlamasına gerek yok bence görüşcekler mecburen ama mesafeli ölçülü bişekilde yeni evliliğe zarar vermeden. ayrıca eski eşiyle kopamayan çok örnek duydum temkinli olmakta gözlem yapmakta fayda var bence. herşeye gözünü kapatıp mutlu olmaya çalışmakne kadar doğru bişey bunu genel poliyna eşler için diyorum konu sahibi arkadaş için değil

bence yanılıyosun arkadaşım çevremde gördüğüm örneklerden yola çıkarak düşünüyorum bence bu arkadaş eşinin yanlışlarını bildiği için artık gödrdüğü normal şeylerin altında bişey arar olmuş tıpkı eşine yüzde yüz güvenip eşi gözünün önünde biriyle işi pişirse bile konduramayan kadınlar gibi bence bu tamamen eşinin ona verdiği bi duygu bu arkadaşımda yaşadı aynı şeyi herkes kızı kıskanç sanardı ama değil kız eşinin yaptığı şeyleri görmüştü herşeyden şüphelendi nihayetinde aldattı kocası aleni olarak ve boşanıyolar şuan

daha 7 ayde sana bunları yaşattıysa eski eşine kimbilir neler yaşatmıştır canım:44: boşuna hiçibir kadın boşanmaz boşa dememişler boşanmış erkekle evlenmiceksin diye :20 tabi zamamınıda kimbilir kendini nasıl haklı göstermiştir eşini suçlamıştır şöyleydi böyleydi diye işte 7 ayda yüzünü göstemiş ne demek boğaz sıkmak hakaret etmek

Anlattığım herşey gerçek ve bizzat yaşadığım şeyler dışardan bakınca böyle düşünülüyor olabilir ancak işin içinde olmak daha farklı bakın ben derdimi anlatamadım sanırım normalde eşimde benim geçmişimi sorun etmese -ki edilecek bir geçmişim yok çok şükür- beni bilmemne yerine koymasa benimde aklıma bunlar girmezdi. Bakın ben ankaradan bodruma geldim alıştığım belli kurallar var burada bu kuralların çok dışında bir hayat yaşanıyor tabiki bunları bilerek ve eşime kondurmayarak geldim ama anlatmadığım ve eşimde gördüğüm başka türlü durumların sonucunda ayrıca özellikle belirtiyorum benim ondan önce biriyle çay içmemi bile o....luk olarak nitelendirip hakaretler etmesi sonucunda insanın fikri neyse zikri de odur misali bende onun davranışlarının altında bu tip nedenler aramaya başladım. Allah kimsenin başına vermesin çok kolay etiket yapıştırmışsınız ama bi düşünün bakalım sizin de her yaptığınızda bir çay içmenizde bile kötülük arayan bir kocanız olsaydı siz onun bu tip davranışlarına normal gözüyle bakabilir miydiniz? Yani kendi çok daha beterlerini yapınca iyi hoş ama en ufak bi şeyden sizi kötü kadın yerine koysa etse yine böyle konuşabilir miydiniz? Ya nette bi ünlünün haberine bakıyosam ve bu ünlü erkekse bu durumda bile evli kadına yakışmayan hareketler yaptığım yaftasını yiyorum bu normal mi yani? E karşımdaki insan böyle olnuca ben de ister istemez fikri neyse zikri odur düşüncesine kapılıyorum sonuçta bir insan en ufak şeylerden bile bu kadar fesatlık üretiyorsa kendinin de hal hareketine dikkat etmesi gerekmez mi? 18 yaş meselesine gelince eşim 44 yaşında bu yaştaki bi adamın ben sorayım sormayım 18 yaşında biriyle evlenirdim demesi normal mi Allah aşkına???? Kızı 18 yaşında zaten. Artı o zaman bunu sorma nedenim bir alışveriş merkezinde küçücük kızların kıçına başına dikkatlice baktığını farketmiş olmamdı bi nevi yem attım yani acaba yanılıyor muyum düşüncesiyle biraz empati kurun öyle cevap verin lütfen insan başına gelmdikçe böyle gelişine konuşabiliyo demekki....

Aynen öyle! Üstelik başlarda ben eşini savunurdum yok çok kıskançtı yok hayatı zehir etti vs diye kendini haklı göstermeye çalışırdı sonuçta bir kadın aldatıldığını hisseder ve kıskançlık yapar bu çok normal ama eşimdeki dengesiz hareketleri fark ettikten ve bu yaşadıklarımdan sonra ben de onun dilinden konuşmaya başladım Eski eşi izmirde şarkıcılık yapıyor kızıyla hiçbir konuda ilgilenmiyor bazı arkadaşlar inandırıcı bulmamış neden anlayamadım? Çocuğunu açlıktan ölüme bile terkeden anneler varken ilgilenmemesinin neresi inandırıcı değil? Ayrıca benim yalan borcum mu var? ilginç yani...

Çocuğun annesi sonuçta eee? Önemli hastalığı olur veya çocukla ilgili bi şey ilgilenir anlarım gerekli mi yani böyle bir kutlama? Benim ailemle bile bu kadar samimi değilken... Hali hazırda bulunan karısının ailesine göstermediği samimiyeti eski karısına hatta eski kaynına göstermesini kbyın normal bulmuyorum. Ayrıca kutlamadan önce değil sonra gelip bi söylemesini beklerdim derdim de kutlaması falan aslında anlatamadım sanırım durum tam tersi olmuş olsaydı bunu ben yapsaydım cinayet çıkarak olması ve kendine yapılmasını istemediği şeyi bana yapması derdim tam olarak bu! Ayrıca yukarda belirttim 6 aydır falan sorun etmiyorum dün yaşanan bir durumdan ötürü konu açıldı dedim iyi okumamışsınız.

Yani.. hastalık değil ölüm değil ben eşiyle hiç görüşmesin demiyorum elzem durum olur görüşür bu güne kadar sorun etmedim etmem de ya kadın bana ben ona selam gönderirdim diyorum içimde kıskançlık olsa bunu yapar mıyım? Ben eşimin kurmaya çalıştığı üstünlüğe ben yaparım ama sen olsan yapamazdın tavrına kızıyorum.

Ayrıca saçma sapan şeyler demişsiniz gözden kaçırmışım umarım siz böyle şeyler yaşamazsınız olur ki yaşarsanız saçma sapan der geçiştirir misiniz yoksa ne oluyo ben nasıl bir adamla evlendim mi dersiniz çok merak ediyorum. Eşimi bir kızın rahatsız ettiğini değil ESKİ SEVGİLİSİNİN devamlı mesaj attığını söylemiştim eşim kıza evlendiğini söyleyip daha sonra yok öyle bi şey demişti Eşinizin eski sevgililerine yazdığı aşk dolu satırları bulsanız ve hala evinde tuttuğunu anlasanız yani böyle durumlarla karşılaşsanız amaaan saçma sapan şeyler deyip geçiştireceksiniz demek ki.. siz mi çok genişsiniz ben mi çok takıntılıyım anlamadım.

Zamanında tekrar birleşmeyi denemişler zaten, ben annesinin hastalığını merak etmesine şu açıdan takılıyorum aslında normal bir durum evet burda hemfikirim ama benim annem ya da kızkardeşim hasta olduğunda merak etmez arayıp geçmiş olsun demez artık evliyiz değil mi? onun ailesi benim benim ailem de onun ailesi oldu ama o benim ailemle alakalı hiçbir şeyi merak etmiyorken eski eşinin rahatsızlığını merak etmesi tuhaf geliyor bana sanırım bölük pörçük anlatmışım ve herkes yanlış anlamış.

aslında bu o kadarda büyütülecek bir durum değil . sen evlenirken eşinin daha önce evlenip boşandığını bir çocuğu olduğunu biliyorduysan eğer şaşırmaman lazım cnm . sonuçta ortada bi çocuk var onun için arada bi bir araya gelebilirlerde. bence hiö takma eğer böyle şeyleri takarsan eşin sana doğal olarak tavır alır. hatta eşinle konuş kusura bakma de düşüncesizlik etmiş olabilirim de oda anlayış gösterecektir sana . eski eşinin hareketlerinin yada eşinin onunla konuşmasının seni rahatsız etmesine gerek yok bence. adı üstünde eski eş. herşey bitmiş tek bağlayan o çocuk. anlayışla karşılamaya çalışki eşin bunun farkına varsın . eşinin anlayışsız bir insan olduğunuda sanmıyorum baksana annesiçocuğunun annesi grip olmuş onu bile soruyorsa yada anneler gününde arıyorsa bu saygısındandır.sen önüne bak kafana böyle şeyleri takma.birde çocuğuklarınız olursa sizden mutlusu olmaz.sana minik bir tavsiye eşin eski eşinle konuştuğunu söylediği an git eşinin yanağına bir öpücük kondur bu hem onu kıskandığını , hem sevdiğini hemde anlayışla karşılamaya öalıştığın mesaını vermektir eşinin gözünde değerin artar..

konulara açıklama getırmenız cok ıyı olmuş...
yaşamadığım ıcın sadece.. allah yardımcınız olsun dıyebılıyorum..

Asla kimseyi kötü göstermek gibi bir niyetim yok ben olanı anlatıyorum biz bodrumdayız çocuğun annane ve dedesi de bodrumda annesi izmirde şarkıcılık yapıyor ve haftada ya da iki haftada bir 1-2 günlüğüne bodruma geliyor bunun neresi inandırıcı değil anlayamadım evet çocuğuyla hiçbir konuda ilgilenmiyor bunu onu kötü göstermek adına söylemiyorum çünkü olan durum bu. Çocuğun sınavına ben çalıştırıyorum, veli toplantısına ben gidiyorum hastalandığında yanıma gelir ben bakıyorum ve bunların hiçbirini de annesini kötü görün diye anlatmıyorum yazdıklarımı iyi okumamışsınız eski eşiyle arada selam gönderirdik birbirimize demiştim o da memnun çocuğuyla ilgilenmemden kendisinin hiçbir tarakta bezi yok çünkü. Ben asla çocukla ilgili bir durum için görüşmelerine karşı çıkmadım bundan sonra da çıkmam benim hazmedemediğim şey eşime böyle bir şey yapsaydım yani ben de evlenip boşanmış olsaydım ve eski eşimin babalar gününü kutlasaydım bu bizim için boşanma sebebi olurdu bunu kendi ağzıyla açıkça dile getirdi e o zaman kendine yapılmasını istemediği bir şeyi neden bana yapıyor? Kızdığım nokta bu çok yanlış anlamışsınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…