Selam,fesat düşünmüyorsun belki ama anne olmayan bı insanın anneler günü kutlanmazki yani bence hiç bi anlamı yok.Boşuna kafanı takıp üzülüyorsun,belliki eşinde eski eşinin anneler gününü nezaketen kutlamış.Çocuğuyla ilgilenip vakit geçirmen çok güzel,bitmiş gitmiş bi ilişki hiç canını sıkma boşuboşuna evinin huzuru kaçmasın.
Selam,fesat düşünmüyorsun belki ama anne olmayan bı insanın anneler günü kutlanmazki yani bence hiç bi anlamı yok.Boşuna kafanı takıp üzülüyorsun,belliki eşinde eski eşinin anneler gününü nezaketen kutlamış.Çocuğuyla ilgilenip vakit geçirmen çok güzel,bitmiş gitmiş bi ilişki hiç canını sıkma boşuboşuna evinin huzuru kaçmasın.
İlerisi için düşünürsek , evet güzel bir jest yapabilirdi..
Bence yapmalıydı da.
Onun çocuğu ile kendi çocuğunuzmuş gibi vakit ayırıp , ilgileniyorsunuz.
Arkadaş gibi oluyorsunuz.
Annesi için hazırladığı hediyeye yardımcı oluyorsunuz..
Bunu yapan bir kişinin fesat bir düşünce içerisinde olabileceğini düşünmüyorum ben :)
Bence kutlamalıydı..
Sizi haklı buluyorum..
Belki de siz kızarsınız diye eşiniz söylemek istememiştir. Eşinizin, eski eşinin anneler gününü kutlamış olması güzel bir davranış. Kafanıza takmamaya çalışın, daha yeni evlisiniz. Hayırlısıyla sizin bebeğiniz olduğunda anneler gününü en güzl şekilde geçirirsiniz inşallah.
anneler gününün üstünden aylar geçtibaşka ülkede yaşıyorsanız bilemiycem tabi.
6 ay önceki meseleyi kafaya takıp dert edinmen ilginç geldi.
konuyu ilk okuyunca birden mayıs ayında mıyız da haberim yok dedim
ayrıca eşin özellikle arayıp kutlamamış kafaya takılacak bir mevzu değil.
sizinde bir çocuğunuz olsaydı eşin eski eşinin anneler gününü kutlayıp ,seninkini atlasaydı o zaman mesele olurdu.
Bence bu tür küçük olayları çocuğu olan bi'adamla hayatını birleştiren kadınların kendini hazırlaması lazım.
Ortada bi'çocuk var iletişimleri illaki olacak ki kadın arayınca onca paylaşıma, yıllara karşılık nezaketen anneler gününü kutlamış.
Senin anne olmadığın halde anneler gününü kutlaması güzel bi'jest olurdu ancak bunu düşünecek bi'erkek sayılıdır diye düşünüyorum.
Sonuçta kardeşine ne kadar sen bakıp büyütmüş de olsan "aa kardeşi eşimin çocuğu gibi dur anneler gününü kutlayayım" demez daha somut düşünür.
Herşeye tamam ama en azından böyle bir düşüncelilik yaparken eşi olarak bana haber verme düşüncesini gösteremezmiydi? Bunu kendine yapılsa olmayacak hakaretler yapacak olmayacak yerlere koyacak ama kendi yapınca bi sorun yokmuş gibi davranan bi adam için soruyorum.
Teşekkür ederim beni anladığınız için :) Şu 7 ayda o kadar çok şey yaşadım ki anlatamam... Eşime sorsanız ben çok fesat bi insanım bunu da hep kendini haklı çıkarmak için kullanır oysa etrafımda herkes iyi niyetli olduğumu söyler kendimden şüphe etmeye başladım artık... zaten sorunlarımızın en küçüğü bu diyebilirim.. Daha başka büyük sorunlarımız var boşanma sebebi olacak kadar... Boğazıma mı sarılmadı hakaretler mi etmedi ama o hep haklıdır ona bunları ben yaptırmışımdır... Ne yapsam kendimi anlatamadım boşanalım diyorum yanaşmıyor ama beni bıktırıyorsun diyor o boşanalım deyince kabul ediyorum zaten hemen hazırsın deyip yine beni suçluyor..Kahrımdan ağlasam etkilenmez gönül almaz özür dilemez.. sözde çok seviyor... İnanın ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?