- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi Penelope34
-
standartlari varms askeri ucretle gecinmeye calisan neyapsin. Adam karisina gelince nie esirgiyo varmi boyle bi adaletsizlik bunu nasil yazarsiniz ya kadinin standartlari varmis Allah akil fikir versin boyle dusunenlere eski esinin 2500 maasi var ayriyeten bu bencillik degilde ne cogu gordugum insanlar sirfbi memur maasi kadar evlerine para giriyo ve Allaha cok sukur geciniyo bencil olmayin simdiki karisindan nie esirgiyo bosandigi esinin ozel hastane masrafini ayriyeten karsilarkenBen farkli dusunuyorum. Eski esinin standardini dusuremez ,yeni bir evliligi de madden karsilayamayacaksa yapmamali diye dusunuyorum. Erkek burada yeniden evlenmis,ama eski es bekar anladigim kadariyla. Ulkemizde bekar cocuklu bir kadin olmak da cok cok zor. Ve kadinin da alistigi bir standart var neticede
Biz evde makarna yerken kadının sağını solunu estetik yaptırıp her gün başka ilçedeki lüks restaurantlarda yemek yemesi adil mi?
Aynı şartlarda yaşasaydık ben buna tepki göstermezdim. Örmeğin : biz tatilde sinekli bir pansiyona gidiyoruz her yıl.
Ya dr endeskopi istedi, korkuyorum ve rahat edeyim de diye özelde yaptırmak istedim çok para diye vazgeçtim. Dikkat ediyorum kendime sorun yaşamamak için. Kadın sağlık masrafı altında para istiyor be ne arsızlıktır
Konu sahibin esi bir sey demiyorsa eski esin sucu ne? Herkesin standardi farklidir, kadin belli ki ust duzey gelir grubundan,ne gerekceyle tamah etsin asgari ucrete? Biraz mantik.standartlari varms askeri ucretle gecinmeye calisan neyapsin. Adam karisina gelince nie esirgiyo varmi boyle bi adaletsizlik bunu nasil yazarsiniz ya kadinin standartlari varmis Allah akil fikir versin boyle dusunenlere eski esinin 2500 maasi var ayriyeten bu bencillik degilde ne cogu gordugum insanlar sirfbi memur maasi kadar evlerine para giriyo ve Allaha cok sukur geciniyo bencil olmayin simdiki karisindan nie esirgiyo bosandigi esinin ozel hastane masrafini ayriyeten karsilarken
Helal olsun falan değil.
Gayette kadın eşinizi sömürüyor.
Şuan kim eski eşine nafaka dışında ev araba ve bunlarin artıdan giderlerini ödemek için çaba harcar.
Kimse kusura bakmasın ama bu adam sadece çocuğun yükümlülüğü ile ilgilenmek zorunda.
Kadının giderlerini ödemek zorunda değil.
Bu kadar ödemeye rağmen eşiniz size yetebiliyor mu?
Hoş yetse bile bu sömürüye açık olduğu gerçeğini değiştirmez.
Sinir olmamak elde değil.
Kadın yüzsüz.
Bir insana bir kere taviz verirsen devamı mutlaka ama mutlaka gelir.
Kadının bu istekleri hic bitmeyecek.
Geçmiş olsun.
konuyuKonu sahibin esi bir sey demiyorsa eski esin sucu ne? Herkesin standardi farklidir, kadin belli ki ust duzey gelir grubundan,ne gerekceyle tamah etsin asgari ucrete? Biraz mantik.
konuyu okuda gel canim sana cvp dahi vermek istemiyorum mantigini konuyu okuyup iyice anladiktan sonra gorucemKonu sahibi bu arada sizin cocugunuz sizinle mi yasiyor? Onun masraflarini kim karsiliyor? Kendiniz icin nafaka zaten alamazsiniz evlisiniz su an baskasiyla,ama cocugunuz icin alabilirdiniz bu size kalmis. Esinizin maasi ne kadar? Yazdiysaniz da gormedim kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?