- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 48.004
- 748
- Konu Sahibi Penelope34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının bu mesajına eşimden gizli onun telefonundan yanıt yazdım :
"" Ben de sana borçlarımı yollamayayım. Sen sadece miktarları yollamışsın. Detayları söylediğin kadar minimum olsa borcun bu kadar olmazdı.
Biz boşanırken oldukça yüksek miktarda aylık nafaka istemeni Deniz mağdur olmasın diye kabul ettim. Evi ve arabayı sana bıraktım. Ben kendim oturmak için küçücük bir daire aldım ki hala onun kredi borcunu ödüyorum. Arabayı sen kullanıyorsun tamir masrafını vergilerini ben ödüyorum. Deniz in nafaka dışında tüm extra masraflarını ve özel okulunu servisini yemeğini, özel öğretmen parasını tek başıma karşılıyorum. O benim de kızım. Bundan külfet duymuyorum. Siz lüx sayılabilecek tatillere giderken ben yeni karımı ve kızımı uyduruk pansiyonlara götürüyorum. Biz özel günler hariç dışarda yemeğe dahi gitmiyoruz. Sen arkadaşlarınla sürekli lüx yerlerde yemek, kahvaltı bilmem ne gidiyorsun. Bütün bunlara karşın bir de senin eğitim paranı karşılayamam. Ben evliyim ve kirada oturuyorum. Benim de ödemelerim ve evime karşı sorumluluklarım var. Benden hala para istemen hiç normal değil. Ben 2,5 sene sonra emelli olup artık çalışmayı düşünmüyorum. Lütfen harcamalarına dikkat et. Şüx hatcamalardan kaçın. Ekonomik kriz var. ""
Bunu eşime söyledim hiç birşey demedi, yazmasaydın dedi o kadar. Ama ertesi günü gidip kadına "o maili sana ben yazmadım eşim yazmış" demiş. Eski eşi ile yeni eşini birbirine düşürmesi ne kadar kötü. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız bu durumda?
İkiniz de inanılmaz hatalısınız.
Siz resti çekemeyip böyle katakulli bir şey yaptığınız için.
Eşiniz de direk bunu eski eşine söylediği için.
Kapçık ağızlı derler bizde en nefret ettiğim erkek türü
Aslında öyle de gene de bilemedim ya. Yani benim eşim benim ağzımdan böyle bir mesaj atsa inanılmaz sinirlenirim. Normal şartlarda dışarıya bir açığını vermem ama bu hareketi karşısında o zor durumda kalmasın diye de yalan söyleyebilir miyim bilemedim. Yani o mesaj ne dese, benim telefonumu gizlice alan benim ağzımdan böyle şeyler yazan bir eşi için ne yapabilirim bilmiyorum.
Hangisi daha hatalı bilemediğim bir pozisyon...Adam basiretsiz kadın çözümü yanlış yerde arıyo
Esinin akli hala eski esinde maalesef. Onu hic kirmamaya ve arayi surekli hos tutmaya calisiyor. O mesajin kimin yazdigini soylemeyebilirdi mesela. Bunu soyleyerek seni umursamamis bile ve kadinin gozunde kucuk duruma dusurmus. Kadin da hanginizin oncelik oldugunun daha da farkina varmis.
Parası varsa almalı zaten bence de. Ama her sene yeni tablet, her sene yeni laptop isteyen bir çocuk da saçma. Bir de adam çocuğuna karşı sorumlu olduğu kadar yeni eşine de karşı sorumlu olmalı. Şartları eşit sağlamalı. Ayrım yapınca hır çıkıyor işte.
Eşimin eski eşi lüks içinde yaşarken bizim mütevazi bir yaşantımızın olması üzüyor beni. Aynı şekilde yaşasak hiç takmam buna.
Eşimin maddi durumu iyi normalde benim çalışmayıp bizim gayet lüks bir hayat sürmemiz gerekir. Ancak o kızına ve eski eşine adamış kendini. Arada dayısı, kardeşleri ve annesi için de maddi şeyler yapıyor.
Ben eski eşimden nafaka almıyorum, istemedim boşanırken. Kalbimi kırmıştı ondan gelecek hiçrbirşeyi istemedim.