Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Size "aman bir iğne alma" diyip bir de "sen karışma" diyemez.

Bence 3 bin nafaka da fazla. Sadece kızın aylık masrafı , özel okul , kızın tatil gideri falan ödense yeter.

aldatmayı kim uydurdu ?
kadın anlaşarak geçinemedikleri için ayrılmışlar yazmış..
hatta bir süre ayrı evlerde yaşamışlar . sonra boşanmışlar..

Babam da sizin gibi bir kadınla evliydi. Bir adamın çocuğunun rızkından kesmesine sebep olan insanlar benim gözümde iyi insanlar değildir. Allah herkese vicdan versin.
Evini atese veririm ne demek bir de ya? Kundakci gibi?

Evini atese veririm ne demek bir de ya? Kundakci gibi?

Böyle oluyor işte nedense. Benim babam vefat etti. Babamın evinde yaşıyorlar şu an mesela. Geçen gün bana "vergi borcun vardı ben ödedim canım" dedi telefonda. Evde oturan sen, arabasını kullanan sen, benim hakkım kağıt üstünde sadece, kullanmıyorum ki zaten. Arabanın ya da evin vergisinin bana düşen kısmını da ödememi istiyor. İnsanlık başka bir şey ya. Yakar vallahi inanırım.

Her sene yeni laptop her sene yeni tablet nedir ya? Benim laptop 4 yıllık tuşları elime gelene kadar da kullanırım.

ee çocuk annesiyle beraber yaşıyorsa, çocuğun sefalet içinde yaşamasını bekleyemezsiniz sanırım. Ayrıca sizden önce yapılmış bir anlaşmaları var. Tek sorun, kendi eğitimi için olan masrafları eşinizden istemesi. Yoksa, kaldığı otel, tatil bunları elbette eşiniz ödeyecek. Çünkü o tatili çocuğu yapıyor.

ohh ağzına sağlıkk.. evini ateşe vermek filan biraz ağır oldu ama, benim eşimin eski eşi kendine tonla para harcayacak , yemin ederim bi kuruş gönderirse kıyamet kopar. o kim ya, kocam çocuğunu boşamadı ona elinden geleni fazlasıyla yapıyor. ben de çalışıyorum, o kadının kuaför masrafını araba masrafını ödemek için mi çalışıyorum ben. o kadın da eşimin iyi niyetini suistimal edecek olursa eski eşmiş çocuğun annesiymiş filan dinlemez, arar veririm zılgıtı... eşim de aksi bişey diyecek olsa , boşanırım , gitsin ne hali varsa görsün..

O zaman sadece çocuğun otel masrafını öder

ya saçmalamayın tatil parası nedir yaa? oldu olacak gelin bizim evde yatın desin

Babam da sizin gibi bir kadınla evliydi. Bir adamın çocuğunun rızkından kesmesine sebep olan insanlar benim gözümde iyi insanlar değildir. Allah herkese vicdan versin.

5 yıldızlı tatil köylerine gitmek ne zamandan beni rızk oldu? Babanızın evlendiği insan kimdir nedir bileme ama eski eş evde otursun keyif yapsın yeni eşler barınma, giyim, gezme, yeme, içme her şeyi karşılasın oh ne ala dünya.. Siz babanızın çocuğu olduğu kadar annenizin de çocuğusunuz ok

Aynen çocuktan boşanmıyor eski eşten boşanıyor.. Boşanmış anne baba çocukları aşırı tepki veriyor da kimse kusura bakmasın 1000 baba veriyorsa 1000 de anne koyacak.. Bir evlilik yap, çocuğu patlat bütün hayatını garantile millet ne kadar akıllı olmuş

Herkes taşın altına elini koyacak efendim oh boşandık çocuğa da bakacak bana da bakacak niye kimsin ki sen ESKİ EŞ başka. Enayi olmaktansa kundakçı olmayı tercih ederim.
evet ya bu eski eşlere de bayılıyorum. yat uyu gez eğlen kuaföre git araba masrafı vergisi kıyafet ,manikür pedikür yaptır bi güzel, sonra da ben geçinemiyorum, daha fazlasını gönder de.. oldu güzelim , sen önce o koca totonu kaldır, bi iş hayatına gir, dünyanın kaç bucak olduğunu öğren ondan sonra gel,,

Çocukla ilgili mevzularda ödemek zorunda ama çocuk kadının yanındaysa ne yapacak. bakıcıyla bile tatile çıkarken, bakıcının parasını kendisine mi ödettiriyorsunuz. Kendi kişisel masraflarını ödetemez tabii ki. Orası yüzsüzlük.
ve evet, o çocuk tatile çıkmak zorunda. ve bir tatil parası olmalı. 3 bin tl nafaka verecek durumdaysa zaten maddi durumu iyi bir adam demektir.

ya saçmalamayın tatil parası nedir yaa? oldu olacak gelin bizim evde yatın desin

O zaman sadece çocuğun otel masrafını öder

ailesi bosanmis bir cocuk, bosanmis bir cocugun da annesi olarak uslubunuzu terbiyesizlestirmemenizi rica ederim.

Penelope34 , hemen hemen bütün mesajlarınızı okudum.
Üzülerek söylüyorum ki, eşinizin eski eşine karşı zaafı var.
Belki de hala seviyor, aşık.. Ayrılmışlar ama aralarındaki bağlar kopmamış..
Ve eşiniz eski eşine, maddi destek vermekten gocunmuyor.. Onun özel ihtiyaçlarına da para yolluyor.
Siz eski eşine gereken cevabı yazmışsınız emaille. Eşiniz hemen eski eşine, ben yazmadım diyor...
Bilemiyorum ama aralarında bir şeyler bitmemiş gibi.. Belki de görüşüyorlardır, eski günlerde ki gibi..

Bence eşiniz eski karısını hala seviyor.Net!!!Yoksa gidip o mesajı karım yazdı diye sizi çekiştirmezdi.Evliliğinizi bir daha gözden geçirin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…