- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Penelope34
-
Evini atese veririm ne demek bir de ya? Kundakci gibi?Babam da sizin gibi bir kadınla evliydi. Bir adamın çocuğunun rızkından kesmesine sebep olan insanlar benim gözümde iyi insanlar değildir. Allah herkese vicdan versin.
Evini atese veririm ne demek bir de ya? Kundakci gibi?
ohh ağzına sağlıkk.. evini ateşe vermek filan biraz ağır oldu ama, benim eşimin eski eşi kendine tonla para harcayacak , yemin ederim bi kuruş gönderirse kıyamet kopar. o kim ya, kocam çocuğunu boşamadı ona elinden geleni fazlasıyla yapıyor. ben de çalışıyorum, o kadının kuaför masrafını araba masrafını ödemek için mi çalışıyorum ben. o kadın da eşimin iyi niyetini suistimal edecek olursa eski eşmiş çocuğun annesiymiş filan dinlemez, arar veririm zılgıtı... eşim de aksi bişey diyecek olsa , boşanırım , gitsin ne hali varsa görsün..Valla benim eşimin de ikinci evliliği mahkemenin belirlediği rakam 500 TL eşimin evinde oturuyorlar.. Bu para dışında 10 lira verse dünyayı başına yıkarım. Valla gaza gel diye söylemiyorum ama Oturduğu evi ateşe veririm seninki gibi para yollasa, tatil masrafıymış yok şehirdışı seyahatleriymiş gitsin çalışsın eski eş kim ya
Çocuğu hep çocuğu asla eski olamaz ama eski eş bi haddini bilsin. Ha kocan karışma falan diyor ya pardon da niye karışmayacakmışsın o adamın karısı sensin.. 1 çanakta ye 1 çanağı kır seninkine öyle olmak lazım
ee çocuk annesiyle beraber yaşıyorsa, çocuğun sefalet içinde yaşamasını bekleyemezsiniz sanırım. Ayrıca sizden önce yapılmış bir anlaşmaları var. Tek sorun, kendi eğitimi için olan masrafları eşinizden istemesi. Yoksa, kaldığı otel, tatil bunları elbette eşiniz ödeyecek. Çünkü o tatili çocuğu yapıyor.
İstemeliydiniz. Sadece eğitim değil, çocuğunuzun tüm masraflarının yarısını istemelisiniz.Ben eski eşimden nafaka istemedim. Eski eşim de sadece kızımızın eğitim parasının yarısını verdi o kadar. Başka hiç bir masrafını vermedi ben de istemedim.
ya saçmalamayın tatil parası nedir yaa? oldu olacak gelin bizim evde yatın desinee çocuk annesiyle beraber yaşıyorsa, çocuğun sefalet içinde yaşamasını bekleyemezsiniz sanırım. Ayrıca sizden önce yapılmış bir anlaşmaları var. Tek sorun, kendi eğitimi için olan masrafları eşinizden istemesi. Yoksa, kaldığı otel, tatil bunları elbette eşiniz ödeyecek. Çünkü o tatili çocuğu yapıyor.
Babam da sizin gibi bir kadınla evliydi. Bir adamın çocuğunun rızkından kesmesine sebep olan insanlar benim gözümde iyi insanlar değildir. Allah herkese vicdan versin.
Evini atese veririm ne demek bir de ya? Kundakci gibi?
ohh ağzına sağlıkk.. evini ateşe vermek filan biraz ağır oldu ama, benim eşimin eski eşi kendine tonla para harcayacak , yemin ederim bi kuruş gönderirse kıyamet kopar. o kim ya, kocam çocuğunu boşamadı ona elinden geleni fazlasıyla yapıyor. ben de çalışıyorum, o kadının kuaför masrafını araba masrafını ödemek için mi çalışıyorum ben. o kadın da eşimin iyi niyetini suistimal edecek olursa eski eşmiş çocuğun annesiymiş filan dinlemez, arar veririm zılgıtı... eşim de aksi bişey diyecek olsa , boşanırım , gitsin ne hali varsa görsün..
evet ya bu eski eşlere de bayılıyorum. yat uyu gez eğlen kuaföre git araba masrafı vergisi kıyafet ,manikür pedikür yaptır bi güzel, sonra da ben geçinemiyorum, daha fazlasını gönder de.. oldu güzelim , sen önce o koca totonu kaldır, bi iş hayatına gir, dünyanın kaç bucak olduğunu öğren ondan sonra gel,,Herkes taşın altına elini koyacak efendim oh boşandık çocuğa da bakacak bana da bakacak niye kimsin ki sen ESKİ EŞ başka. Enayi olmaktansa kundakçı olmayı tercih ederim.
ya saçmalamayın tatil parası nedir yaa? oldu olacak gelin bizim evde yatın desin
O zaman sadece çocuğun otel masrafını öder
Aynen çocuktan boşanmıyor eski eşten boşanıyor.. Boşanmış anne baba çocukları aşırı tepki veriyor da kimse kusura bakmasın 1000 baba veriyorsa 1000 de anne koyacak.. Bir evlilik yap, çocuğu patlat bütün hayatını garantile millet ne kadar akıllı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?