- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.409
- 63
- Konu Sahibi Penelope34
-
çocuğun otel masrafını ödesin zaten onda sıkıntı yok , peki ne yapacak bu çocuk erişkin olduğunda tek gidebilecekken anası da bununla gidince gene de annesinin ödeyecek mi ? komik oluyorsunuz benceÇocukla ilgili mevzularda ödemek zorunda ama çocuk kadının yanındaysa ne yapacak. bakıcıyla bile tatile çıkarken, bakıcının parasını kendisine mi ödettiriyorsunuz. Kendi kişisel masraflarını ödetemez tabii ki. Orası yüzsüzlük.
ve evet, o çocuk tatile çıkmak zorunda. ve bir tatil parası olmalı. 3 bin tl nafaka verecek durumdaysa zaten maddi durumu iyi bir adam demektir.
valla hiç kusura bakmayın sizin anneliğinizi ve eski eşinizden ne beklediğinizi bilmiyorum ama cevabınızı görünce yazmadan duramadım. arkadaş doğru söylüyor, şimdi '' ÇOĞU'' boşanmış anne aynen de böyle yapıyor. rahat geliyor çnükü baba değil mi yapsın derken, ben anne değil miyim diye sorgulamıyor bu insancıklar....ailesi bosanmis bir cocuk, bosanmis bir cocugun da annesi olarak uslubunuzu terbiyesizlestirmemenizi rica ederim.
5 yıldızlı tatil köylerine gitmek ne zamandan beni rızk oldu? Babanızın evlendiği insan kimdir nedir bileme ama eski eş evde otursun keyif yapsın yeni eşler barınma, giyim, gezme, yeme, içme her şeyi karşılasın oh ne ala dünya.. Siz babanızın çocuğu olduğu kadar annenizin de çocuğusunuz ok
ailesi bosanmis bir cocuk, bosanmis bir cocugun da annesi olarak uslubunuzu terbiyesizlestirmemenizi rica ederim.
ailesi bosanmis bir cocuk, bosanmis bir cocugun da annesi olarak uslubunuzu terbiyesizlestirmemenizi rica ederim.
sizin babanız da abartmış ama. bu kadarı da vurdumduymazlıkSizin yorumunuz bu durumla alakalı değildi hanımefendi. 10 lira fazla verirse evini yakarmışsınız. Benim annem senelerce eşek gibi çalıştı. O kadın evde oturup günlere gitti. Annem bir kere tatile gidemedi, tabi ben de, ama onlar her sene beş yıldızlı oteldelerdi.
Öyle bir şey söylüyorsunuz ki eski eşinden olan çocukları ölsün der gibi. Hastalansa, ameliyat olması gerekse mesela ne olacak. 10 lira değil 100 lira masraf eklense ne olacak? Biraz vicdan fazla değil.
Ben okurken de çalıştım. Bir günden bir güne babam bana kızım kış geldi ayağında botun var mı demedi, beş sene aynı montu aynı botu giydim. Okul bitti diplomamı almak için 50 liram yoktu, babama söyledim "annen maaş almıyor mu" dedi. İşte bunları çocuğuna yaşatan adam da buna sebep olan kadın da kötü insanlardır bilmem anlatabiliyor muyum?
Ama ben yine de babama ölüm döşeğindeyken baktım. Vicdanım elvermedi. Altını da değiştirdim, haftalarca hastane odasında da yaşadım. Annem bana böyle öğretti. Ben kimseye beş yıldızlı otellere gitsinler demiyorum. Sizin yazdığınız buraya çıkıyor diyorum. Size iyi günler dilerim.
çocuğun otel masrafını ödesin zaten onda sıkıntı yok , peki ne yapacak bu çocuk erişkin olduğunda tek gidebilecekken anası da bununla gidince gene de annesinin ödeyecek mi ? komik oluyorsunuz bence
valla hiç kusura bakmayın sizin anneliğinizi ve eski eşinizden ne beklediğinizi bilmiyorum ama cevabınızı görünce yazmadan duramadım. arkadaş doğru söylüyor, şimdi '' ÇOĞU'' boşanmış anne aynen de böyle yapıyor. rahat geliyor çnükü baba değil mi yapsın derken, ben anne değil miyim diye sorgulamıyor bu insancıklar....
tdk sözlüğünü a
Sizden ricam TDK sözlüğünü açın ve her kelimemin
Bende terbiye dersi vermemenizi rica ediyorum sizden.. Yorumunuz yazıp geçiniz olayı kişiselleştirmeyin. iyi günler
sizin eski eşiniz problemliymiş , bu kadar vurdumduymazlık olmaz, elinden geleni yapmalı ama o kadının keyfi masraflarını kadın kendisi ödemelibenim ne babam ne de eski esim bir kurus odemediler pemuk hanim. cunku benim aslan gibi bir annem vardi. Turkiye'nin en iyi okullarinda okuttu hem beni hem de torununu.
ben boyle bir annelik devraldim annemden.
gazeteciyim hanimefendi ben. tdk sozlugune ihtiyacim yok.
Sizin yorumunuz bu durumla alakalı değildi hanımefendi. 10 lira fazla verirse evini yakarmışsınız. Benim annem senelerce eşek gibi çalıştı. O kadın evde oturup günlere gitti. Annem bir kere tatile gidemedi, tabi ben de, ama onlar her sene beş yıldızlı oteldelerdi.
Öyle bir şey söylüyorsunuz ki eski eşinden olan çocukları ölsün der gibi. Hastalansa, ameliyat olması gerekse mesela ne olacak. 10 lira değil 100 lira masraf eklense ne olacak? Biraz vicdan fazla değil.
Ben okurken de çalıştım. Bir günden bir güne babam bana kızım kış geldi ayağında botun var mı demedi, beş sene aynı montu aynı botu giydim. Okul bitti diplomamı almak için 50 liram yoktu, babama söyledim "annen maaş almıyor mu" dedi. İşte bunları çocuğuna yaşatan adam da buna sebep olan kadın da kötü insanlardır bilmem anlatabiliyor muyum?
Ama ben yine de babama ölüm döşeğindeyken baktım. Vicdanım elvermedi. Altını da değiştirdim, haftalarca hastane odasında da yaşadım. Annem bana böyle öğretti. Ben kimseye beş yıldızlı otellere gitsinler demiyorum. Sizin yazdığınız buraya çıkıyor diyorum. Size iyi günler dilerim.
Çocukları başımızın tacı ama anneleri dış kapının mandalı bile değil.. Hastalık, sağlık durumları zaten istisnadır.. O kadın ister evde oturur ister güne gider ister çalışır bu onun sorunu siz karışamazsınız.. Babanızın size botun yok mu dememesi kadının suç mu? Konu sahibinin sıkıntılarını okumadınız sanırım çocuğu için her şeyi yapan adamdan hala saçma sapan şeylerle para tırtıklanıyor.. Böyle bir şey benim başıma gelse oturduğu evi yakarım dedim hala da aynı fikirdeyim..
işte güzelim bazılarına da doğru geliyor bu. yolabildiğim kadar yolayım diyor. baba diyor ,yapacak diyor. ama ben de anneyim demiyor ya hani hah işte tam da burdan kaynaklanıyor sorun.kocanız iyi bir baba, tebrik ediyorum.
kadının maili de gayet üslubu yerinde, ama aldığı parayla idare edebiliyor olması lazım. evi ve arabası varsa aldığı maaşla geçinebilmeli.
ben olsam çocuğun zorunlu masrafları dışında kendim için hiç bir şey almazdım. bana doğru gelmiyor.
Kadın ezik falan değil yalnız,fazlasıyla kurnaz. Nasıl süslemiş para tirtiklamak için maili. Döktürmüş resmen. Ama ona kızmamak lazım, suçlu eşiniz. Bir düşünün siz tek başınıza yaşasaniz bu kadar ev için masrafiniz olur muydu ? Olmazdı . Sizle eski eşi arası eşitlik saglamiyor,o zaman neden bir de evin masraflarının bir kısmını karşılayıp adamın yükünü hafifletiuorsunuz ki ? Bir de özel hastahaneye gitmiyormussunuz. Kıymetini biliyor mu sanki eşiniz,neden kendinize eziyet ediyorsunuz ? Ben yerinizde olsam o eve kürdan dahi almam. Madem durumun var artık ev masrafı sende. Baştan sona hepsi senin masrafların,üstelik bana kuaför ve bakım parası vereceksin derdim. Büyük olay çıkartın, eşiniz size daha çok kıymet veriyorsa zaten telafi eder. Vermiyorsa siz de yolunmaktan kurtulmuş olursunuz.Hah işte aynen bu. Beni önemsemesi için çocuk mu doğurmam lazım? Ezik, arsız, duygu sömürüsü yapan bi kadın mı olmam lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?