Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Baya da saglam para kazaniyor yasam koclari. Ne is yaptiklarini net bilmiyorum da psikologla danisman karisimi bir sey gibi zenginlerin sectigi zengin meslegi

Ama bu kadın beceremiyo demek ki, attığı mail bunun itirafı zaten, kendi hayatını yönetemiyor ki başkasına koçluk yapsın

En azından burda ortada çocuk var,ona harcıyor diyebiliyoruz. Çocuk olmasa eski eşin standartlarini dusurmemeye çalışan bir adam olacaktı. Boşanmış adamla evlenmeli miyim konularına artık daha farklı yorum yapacağım kesinlikle.

ağzına sağlık :)

Hayır bide adam aldatmış galiba, aldatılan bir kadın daha nasıl para ister anlayamıyorum, aldatma geçmişi olan bir adamla konu sahibi neden evli o da ayrıntı
Esas aldatilan kadin alir parayi. Madem beni aldattin al la sana seklinde burada aldatılan kadinlara da o akli vermiyor muyuz neticede? Al donuna kadar diye? Ee herseyin bir bedeli var bunun bedeli de maddi malesef

Esas aldatilan kadin alir parayi. Madem beni aldattin al la sana seklinde burada aldatılan kadinlara da o akli vermiyor muyuz neticede? Al donuna kadar diye? Ee herseyin bir bedeli var bunun bedeli de maddi malesef

Ama bunu başta deriz alacağını al çekil bak hayatına, ben kendimi yok hastayım yok yetmiyor diye küçük duruma düşürmem sonrasında, korkarım çünkü ya adam madem öyle çeneni kesip oturaydın evinde der diye

Başta aldatmayı ispat eder nafaka tazminat neyse alır daha da çocuk harici muhattap olmam

Ya iste herkes farkli yapar bunu. Adam istedigin zaman haber et diye bir taahhut verdiyse eski esine, olabilir. Tamamen karsilikli anlasmalarina bagli.

Yorumunuza yuzde yuz katiliyorum. Eskiden kadinin isgucune katilimi cok az oldugu icin magdur olmamasi icin ortaya atilmis bir sey (cocuk icin verilene bir sey diyemem) ne kadar kotu niyetle kullaniliyor.
Biz kadinlar feministlik damarlarimiz kabarinca mangalda kul birakmayiz esitlik de esitlik diye. Ama pozitif ayrimciligin da bu kadari cok sacma gercekten.
Kadinlar kendilerini kagit parcasi icin bu kadar aciz gostermeye cekinmezken erkeklerden saygi gorebilmek icin bir kac asir daha beklememiz gerekecek sanirim.
Burada esinin disi is arkadasiyla gayet normal bir whatsapp konusmasini yakalasa kan cikaracak kadinlar "ne var canim kadina destek olmak istiyorsa" diyor ya her yorumda bir yasima daha giriyorum.

Adam beni aldatacak. Bende gurur yapip senin 5 kurusunu almam diyecegim. Oyle mi?

Vallahi herseyini alirim hic kusura bakmasin. O beni aldatirken gurursuz degilde, ben para isteyince mi gurursuz olacagim?

Ki ilk este almis ama sanirim onlarinki daha sakin gecmis adam evi birakip cikmis. Dogrusunu da yapmis.

Ayrica semurcan cim burada aylik 2000tl ile gecinen insanlar seni anlayamaz canim. Sen tabiki haklisin ama burada anlasilamiyorsun.

Valla ben de o kadar asil degilim.
Semurcan zavallim sukretmedigi icin laflari yedi :) kadin ne anlatiyor karsidakiler ne diyor valla enteresan :)

canim Giderli Hatun

bu platform bambaska egitimler, hayatlardaki insanlarin bulustugu ve birbirleriyle istisare ettikleri bir yer.
ancak kultur, egitim farklari tolere edilirken; ne yazik ki maddi farkliliklar ciddi bir igneleme hissi yaratiyor.

ben kendimi -eski esten hicbir para almayarak - imkanlarini cocuguna seferber eden bir anne olarak ifade ettim. tahminim konu sahibinin esinin cocugunun hayatinin da oglumunki gibi oldugu yonunde. dolayisiyla kendim uzerimden ornek verdim.

kadinlarin eslerinin eski hanimlarina duydugu nefret ve cocugun kadinlara battigi gercegini kimse degistiremez benim gozumde. bence bu konu da buna ornek.

kaldi ki belki bu topicte en fazla duygusal siddete maruz kalmis uyelerden biriyimdir. herbir yorumumda da zorluklara karsi insanlari guclenmeye tesvik ettim. baskalarinin hayatini bilmeden, sizden uc kurus daha fazla kazaniyor diye dusmanlik etmemeli insanlar.

darkmore a da tesekkurlerimle.

Valla benim eşimin de ikinci evliliği mahkemenin belirlediği rakam 500 TL eşimin evinde oturuyorlar.. Bu para dışında 10 lira verse dünyayı başına yıkarım. Valla gaza gel diye söylemiyorum ama Oturduğu evi ateşe veririm seninki gibi para yollasa, tatil masrafıymış yok şehirdışı seyahatleriymiş gitsin çalışsın eski eş kim ya
Çocuğu hep çocuğu asla eski olamaz ama eski eş bi haddini bilsin. Ha kocan karışma falan diyor ya pardon da niye karışmayacakmışsın o adamın karısı sensin.. 1 çanakta ye 1 çanağı kır seninkine öyle olmak lazım

Nafaka ve çocuğun tüm masraflarını karşılamak zorunda ama kadının keyfi lüks ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil.
Kadının eşinizi sömürdüğü belli zaten ama eşiniz neden buna izin veriyor?
Soran oldu mu bilmiyorum ama özel değilse boşanma sebepleri neydi?
Kadının boşanmak istemeyip de eşinizin boşanmak istemesiyle mi bitti evlilikleri?
Şayet böyleyse eşiniz vicdan yapıyor olabilir.

Babam da sizin gibi bir kadınla evliydi. Bir adamın çocuğunun rızkından kesmesine sebep olan insanlar benim gözümde iyi insanlar değildir. Allah herkese vicdan versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…