- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Penelope34
-
Biz faakirler anca o ne iş yapıyo diyoruzBaya da saglam para kazaniyor yasam koclari. Ne is yaptiklarini net bilmiyorum da psikologla danisman karisimi bir sey gibizenginlerin sectigi zengin meslegi
Baya da saglam para kazaniyor yasam koclari. Ne is yaptiklarini net bilmiyorum da psikologla danisman karisimi bir sey gibizenginlerin sectigi zengin meslegi
En azından burda ortada çocuk var,ona harcıyor diyebiliyoruz. Çocuk olmasa eski eşin standartlarini dusurmemeye çalışan bir adam olacaktı. Boşanmış adamla evlenmeli miyim konularına artık daha farklı yorum yapacağım kesinlikle.Zaten genelde öyle denirdi, kocanın maaşı yetmiyorsa çalış derlerdi hali hazırda evli olan kadına ama eski eş olunca yaşam standardı önemli, eski eş ödemeli yapmalı etmeli, yaşam koçluğu ne bana biri anlatabilir mi
Yetmiyordur zaarAma bu kadın beceremiyo demek ki, attığı mail bunun itirafı zaten, kendi hayatını yönetemiyor ki başkasına koçluk yapsın
ağzına sağlık :)Hanfendi ne şaka gibi olcam bebenizin bütün masraflarını yazmışsınız kuruş kuruşa artık nekadar dolmuşsanız adamdan hiç nafaka almadım diyosunuz yılda 70bin nafakayı kimse veremez zaten memnunsanız dile getirmeyin dile getirdiyseniz şikayet etmiyorum demeyin. İyigünler.
Esas aldatilan kadin alir parayi. Madem beni aldattin al la sana seklindeHayır bide adam aldatmış galiba, aldatılan bir kadın daha nasıl para ister anlayamıyorum, aldatma geçmişi olan bir adamla konu sahibi neden evli o da ayrıntı
Esas aldatilan kadin alir parayi. Madem beni aldattin al la sana seklindeburada aldatılan kadinlara da o akli vermiyor muyuz neticede? Al donuna kadar diye? Ee herseyin bir bedeli var bunun bedeli de maddi malesef
Ya iste herkes farkli yapar bunu. Adam istedigin zaman haber et diye bir taahhut verdiyse eski esine, olabilir. Tamamen karsilikli anlasmalarina bagli.Ama bunu başta deriz alacağını al çekil bak hayatına, ben kendimi yok hastayım yok yetmiyor diye küçük duruma düşürmem sonrasında, korkarım çünkü ya adam madem öyle çeneni kesip oturaydın evinde der diye
Başta aldatmayı ispat eder nafaka tazminat neyse alır daha da çocuk harici muhattap olmam
Yorumunuza yuzde yuz katiliyorum. Eskiden kadinin isgucune katilimi cok az oldugu icin magdur olmamasi icin ortaya atilmis bir sey (cocuk icin verilene bir sey diyemem) ne kadar kotu niyetle kullaniliyor.Bazı yorumları okuyunca o kadar şaşırıyorum ki... kimse kusura bakmasın ama ben bir erkek olsam eski eşime -eğer mesleği yoksa,çalışmıyorsa- asla para falan vermem. Çocuğumun ihtiyacını karşılayacak nafakayı veririm o kadar. Kadınlar kendilerini neden erkeklere muhtaç hâle getiriyolar anlamıyorum. O verilen para boşanıldığı için kadına verilmesi gerekilen bir para değil,kadının hakkı değil. Üç bin lirayı kim bulmuş da nafaka olarak ödüyor o da ayrı. Yok sosyo kültürek ortammış,eğitimmiş,sertifikaymış anlamam ben. Herkes ayağını yorganına göre uzatıcak. Bir erkek olarak şöyle düşürüm: Bu kadın ben evlenmeden önce nasıl geçiniyordu peki? Boşandık ve bitti. Ben bu kadına bakmak zorunda değilim. Aksi düşünceler bana aptalca geliyor
Adam beni aldatacak. Bende gurur yapip senin 5 kurusunu almam diyecegim. Oyle mi?Esas aldatilan kadin alir parayi. Madem beni aldattin al la sana seklindeburada aldatılan kadinlara da o akli vermiyor muyuz neticede? Al donuna kadar diye? Ee herseyin bir bedeli var bunun bedeli de maddi malesef
Valla ben de o kadar asil degilim.Adam beni aldatacak. Bende gurur yapip senin 5 kurusunu almam diyecegim. Oyle mi?
Vallahi herseyini alirim hic kusura bakmasin. O beni aldatirken gurursuz degilde, ben para isteyince mi gurursuz olacagim?
Ki ilk este almis ama sanirim onlarinki daha sakin gecmis adam evi birakip cikmis. Dogrusunu da yapmis.
Ayricasemurcan cim burada aylik 2000tl ile gecinen insanlar seni anlayamaz canim. Sen tabiki haklisin ama burada anlasilamiyorsun.
Ya iste herkes farkli yapar bunu. Adam istedigin zaman haber et diye bir taahhut verdiyse eski esine, olabilir. Tamamen karsilikli anlasmalarina bagli.
Adam eski eşini aldatmış mı?Yetmiyordur zaar
Bu arada adam aldattiysa konu sahibi neden hala evli merak ettim. Eski esini aldatan seni de aldatir yani
Bilmiyorum ki oyle dedi bir arkadas burada ben de onun uzerine yazdim, emin degilim yaniAdam eski eşini aldatmış mı?Anlaşarak boşandılar yazmıştı sanki konu sahibi.
Valla benim eşimin de ikinci evliliği mahkemenin belirlediği rakam 500 TL eşimin evinde oturuyorlar.. Bu para dışında 10 lira verse dünyayı başına yıkarım. Valla gaza gel diye söylemiyorum ama Oturduğu evi ateşe veririm seninki gibi para yollasa, tatil masrafıymış yok şehirdışı seyahatleriymiş gitsin çalışsın eski eş kim ya
Çocuğu hep çocuğu asla eski olamaz ama eski eş bi haddini bilsin. Ha kocan karışma falan diyor ya pardon da niye karışmayacakmışsın o adamın karısı sensin.. 1 çanakta ye 1 çanağı kır seninkine öyle olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?