Eşimin eski erkek arkadaşı ve kız arkadaşı

Amme hizmeti olarak hatırladığım kadarının özetini geçiyorum.

Konu sahibi ve eşi flört ederken geçmişlerinden bahsedip konuyu kapatmışlar. Sonra konu sahibi tekrar sormuş, eşi de eski bir erkek arkadaşının ayrıldığı kız arkadaşıyla birlikte olduğunu söylemiş. Arkadaşı demiş ki kız sana yürüyorsa sen de yürü, o şöyle böyle bir kız vb. O öyle diyince yemeğe çıkıp birlikte olmuslar. Bir hafta sonra arkadaşını arayınca açmamış.

Bir de ne öğrensin? Arkadaşı kızla nişanlanmış. Evlenmişler de galiba. Aynı ortamda bulunuyorlarmış falan, mideleri çok geniş diye düşünüyor konu sahibi.

Bir kısmını sallamış olabilirim, tek sefer okuyup gecmeyle bu kadar oldu hanımlar.

Bari konuyu okuyan biri bi özet geçse, başlığı görünce yanlış okudum sanıp üç kez daha okudum
Eşiyle arkadaşı bı aralar bı kızla değiş tokuş sevgililik geçirmişler sonra eşinin arkadaşı bu kızla evlenmiş .kadın da bunu bile bile devamke kocası midesiz kendi tam midesiz beraber bı kızı kullanmislar bı o bı oburu

Hepimizin aklında ki soru işaretleri kalktı sayenizde, Allah razı olsun
Evlenmeden önce olmuş yani

Kesinlikle hatta ilk cevap alıntılı olması otomatik olmalı adminler duyun sesimizi

konu çok cringe niye silmiş acaba

Nasıl yani iki adam aynı kadınla birliktelik yaşıyor, sonra bunlardan biri o kadınla nişanlanıyor ve hala arkadaslarmiymis ?

Bunların mide ve karakterleri Konya ovasını aşmış,
Serengeti düzlükleri ve ordaki leş yiyicelere dönmüşler

Cidden herzaman biri alinti yapardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…