- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Çok teşekkür ederim…Üzgünüm ama haklı.
Ters senaryoda burada yapılan yorumlar aşikar.
Anneniz yetişkin, babanız da. Boşanmadığı sürece de babanız hastalıkta sağlıkta sözünü verdiği karısına bakmakla yükümlü.
Evlenince kocanız aileniz, anneniz ise ikinci derecenizdir.
Kimse kimsenin hasta annesini, sürekli oraya girme tribini, hababam evinde bakılmasını çekmek zorunda değil.
Bir şeye katlanmadığı için onu suçlayamazsınız.
Siz evlenmemeliydiniz kök ailenizi bırakamayacaksanız ya da en başından eşinize bunu kabul edip etmediğini soracaktınız.
Vicdanınız farklı söylüyor olabilir ama bu sizin kişiliğiniz, sorununuz ve ailenizin bencilliği.
Babanız kızımın huzuru kaçar, çocuğu var diye sizi düşünmüyorsa adam anlamaz sizi hiç düşünmeyen ailenize niye bu kadar düşkün olduğunuzu.
Ben bu konuyu kendim için de erkek kişisi için de böyle düşündüm hep.
Bi de siz eve gelip mutsuz, gerginseniz annesi yüzünden modu düşük karısından bıkmış, ail sini de hep problem sebebi görüyor olabilir.
Doğru bende bu durumu artık değiştirmem lazımSizin bir yuvanız var bekar kardeşinizin daha çok ilgilenmesi gerekiyor ben eşinizi haklı buluyorum . Herkesin derdine koşan önünde sonunda en çok kendisi mutsuz oluyor . Umarım bunu tecrübe etmezsiniz .
Sizde haklısınız ama eşinizde bıkmış artık, ne diyeceğimi bilemedim, Allah yardımcınız olsun...Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Annem 10 yıldır depresyon hastası ve ara sıra hastalığı kendisini belli ediyor davranışlarından vs.
Babamla çok kötü bi ilişkileri var boşanmak isteyipde hiç yapamadılar.
Dün annemin hastalığı yine tetikledi ve ben ne yapacağımı bilemedim.
Hastane mi değil mi, yanımamı alayım biraz vs.
Kararsız kaldım. Kendine zarar verecek diye korkum vardı
Ve ben bu durumları yaşarken annem hastayken yanında olduğum için eşim tarafından suçlandım.
Bana bunlarla sen ilgilenmek zorunda değilsin
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Çocukları perişan edeceksin
Aynı zamandada suçlanılıyorum
Senin annen senin baban senin ailen
Evlendiğim günden beri huzurum olmadı
Seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bana bugün
Eve geldim konuşmayı denedim hala aynı fikirde
Bıktım hep aynısı boşancaklarsa boşansınlar
Neden hep sen uğraşıyorsun gibi cümleler kurdu
Bende senin annen aynısı olsa ne olurdu diye benim annem bunları yaşatmadı bize dedi
Bir konuda bilgi vermem lazım gerçekten evlendipim günden beri babamla annemin hep sorunu vardı. Bende hiç huzurlu olmadım olaylarda ama yapacak birşey yoktu.
Paramparçayım
Annemi kendi evime getiremiyorum
Kocam istemiyor
Şaşkınım şokum kime ne sorcam bilemedim
Buraya yazdım
Lütfen tecrübeli eşler bir adım öne gelsin.
Şimdiden çok teşekkür ederim
yani yanlış anlamayın da öyle laflar ederse etsinDepresyon yüzünden ve annem benim kendimi geri çektiğimi farketti.
Bana hep doğru ya senin çocukların var işin var sen git lafları ediyor
Eşiniz gerçekten çok anlayışsız bir insanmış. Ben asla haklı bulmuyorum. Ne demek "çabuk eve gel huzurumuz bozulacak" ?? Bu ne saçmalık yaa?? Siz anneniz orada hastayken bırakıp eve geleceksiniz ve bunun adı huzur mu olacak?? Neden psikolojik hastalıklar toplumumuzda ciddiye alınmıyor anlayamıyorum. Bu da bir hastalık yani illaki felç olması mı gerekiyor yanında olmak için? Gerçi sizin eşiniz o kadar anlayışsız bir insan ki felç olsa ya da Allah korusun ölse bile yanında olmanızı istemeyecek bi insan gibi duruyor buradan bakınca.Sanıyor ki ailenize duyarsız kaldığınızda huzurunuz olacak. Ama çok yanılıyor. Yazık diyorum ben sadece.. Hepimiz insanız, hepimizin yardıma ihtiyacı olabilir bir gün, bunu unutmamak lazım.Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Annem 10 yıldır depresyon hastası ve ara sıra hastalığı kendisini belli ediyor davranışlarından vs.
Ve ben bu durumları yaşarken annem hastayken yanında olduğum için eşim tarafından suçlandım.
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Bende senin annen aynısı olsa ne olurdu diye benim annem bunları yaşatmadı bize dedi
Bir konuda bilgi vermem lazım gerçekten evlendipim günden beri babamla annemin hep sorunu vardı. Bende hiç huzurlu olmadım olaylarda ama yapacak birşey yoktu.
Paramparçayım
Kocam istemiyor
Buraya yazdım
Anneniz babanizla anlasamayip depresyona giriyor bosanmk istemior. Bosanicam benim yanimda olun , benle ilgilenin, beni evinize götürün diyor, ama sonra bosanmiyor. Psikolojik rahatsizligi olduğunu soyluyorsunuz ama terapi almak istemiyor. Bu ne boyle? Siz annenizin simarikliklari ile ugrasirken sizin eşiniz ve cocuklariniz sizi mi bekleyecek?Yok almakda istemiyor
Ilaçları bıraktığından yeni haberimiz oldu çok iyidi veya iyiyim diyordu… o yüzden doktora gitmedi bu dönem… eskiden tabiki gitti doktora hastanedede yattı ama şuan herşeyi reddediyor… bir işe yaramadğını düşünüyor..Tedaviden neden kaçıyor anneniz? Kusura bakmayın ama ara ara oluyor demişsiniz, ilk arada annenizi tedaviye başlatsaydınız ne çekirdek aileniz yıpranırdı, ne siz. Böbrekleri ağrısa doktora gitmeyi reddedip sizin bakmanızı mı isteyecek? Benim yapacaklarımın bir sınırı var tedavi olman lazım demelisiniz, hatta kardeşinizle ağız birliği yapmalısınız. Öyle saçma geliyor ki bana bu durumlar, annemde ilaçlar sersemletiyor diye reddetti doktora gitmeyi zamanında, ağzından girip burnundan çıktım başladı tedaviye. Hayat kalitesi arttı kadının.
Hayattda ikisideKv kp hayatta mı?
Eve getirseniz ne olacak? Kendine zarar vermeyi düşünebilen birisi kendinde olmadığında başkasına da zarar verebilir mi? Annenizin durumu nasıl? Hastalığı ne boyutta? Belki klinikte tedavi görmesi gerek. Daha net değilken böyle işlere kalkışıp söz vermek hiç doğru değil. Elbette yardımcı olursunuz ama bir yere kadar. Çünkü sizin de sorumluluklarınız var.Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Paramparçayım
Kocam istemiyor
Buraya yazdım
Ohoo e nasıl olacak bu iş yakında topluca hepiniz hasta olursunuz Allah korusun.Yok almakda istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?