- 4 Ekim 2012
- 16.356
- 31.960
- 798
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Tamam eşine onların başına bir iş gelirse kapımdan içeri adım atamazlar de. Bende anası babası rahmetli oldu da ondan bu işin karşılığını düşünmüyor sandımHayattda ikiside
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam eşine onların başına bir iş gelirse kapımdan içeri adım atamazlar de. Bende anası babası rahmetli oldu da ondan bu işin karşılığını düşünmüyor sandımHayattda ikiside
İlk günden beri sorun varsa ve anneniz tedavi olmuyorsa bunalması normal esinizin.Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Annem 10 yıldır depresyon hastası ve ara sıra hastalığı kendisini belli ediyor davranışlarından vs.
Babamla çok kötü bi ilişkileri var boşanmak isteyipde hiç yapamadılar.
Dün annemin hastalığı yine tetikledi ve ben ne yapacağımı bilemedim.
Hastane mi değil mi, yanımamı alayım biraz vs.
Kararsız kaldım. Kendine zarar verecek diye korkum vardı
Ve ben bu durumları yaşarken annem hastayken yanında olduğum için eşim tarafından suçlandım.
Bana bunlarla sen ilgilenmek zorunda değilsin
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Çocukları perişan edeceksin
Aynı zamandada suçlanılıyorum
Senin annen senin baban senin ailen
Evlendiğim günden beri huzurum olmadı
Seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bana bugün
Eve geldim konuşmayı denedim hala aynı fikirde
Bıktım hep aynısı boşancaklarsa boşansınlar
Neden hep sen uğraşıyorsun gibi cümleler kurdu
Bende senin annen aynısı olsa ne olurdu diye benim annem bunları yaşatmadı bize dedi
Bir konuda bilgi vermem lazım gerçekten evlendipim günden beri babamla annemin hep sorunu vardı. Bende hiç huzurlu olmadım olaylarda ama yapacak birşey yoktu.
Paramparçayım
Annemi kendi evime getiremiyorum
Kocam istemiyor
Şaşkınım şokum kime ne sorcam bilemedim
Buraya yazdım
Lütfen tecrübeli eşler bir adım öne gelsin.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Ya ama iyi de tedavi görmek istemeyen ,kocaman dede ve anneannenin sürekli aralarında ki kavgayı ergen gibi çocuğuna yansıtması ne kadar normalTamam eşine onların başına bir iş gelirse kapımdan içeri adım atamazlar de. Bende anası babası rahmetli oldu da ondan bu işin karşılığını düşünmüyor sandım
O zaman onlara psikolojik tedavi lazım. Annesi normal mi ki tavır alacak? Akıl sağlığı yerinde olmayan kadına ne yapsın… bir şekilde bir süreliğine de olsa ilgilenilmesi gerekiyorYa ama iyi de tedavi görmek istemeyen ,kocaman dede ve anneannenin sürekli aralarında ki kavgayı ergen gibi çocuğuna yansıtması ne kadar normal
İyide en başından beri fazlasıyla ilgilenmiş kadın adam da yeter artik demişO zaman onlara psikolojik tedavi lazım. Annesi normal mi ki tavır alacak? Akıl sağlığı yerinde olmayan kadına ne yapsın… bir şekilde bir süreliğine de olsa ilgilenilmesi gerekiyor
Annenin durumu iyileşecek tarzda bir şeye benzemiyor kiİyide en başından beri fazlasıyla ilgilenmiş kadın adam da yeter artik demiş
Ee o zaman tedaviye tamam diyecek ama ,ya da boşanacak . Ona yok buna yok derse bir süre sonra yeter der karşıdaki deAnnenin durumu iyileşecek tarzda bir şeye benzemiyor ki
Var zaten o yüzden ayrılmak istiyorBencede yardimci alin.. annen bosansinda.. tekken icin rahat edecek mi? Haricinde annenin bu psikolojisiyle babanin alakasi var mi?
Boşanıp kardesinizle bir ev kuracak o zaman. Kardeşiniz evlenene kadar da bir düzen kuracak kendineVar zaten o yüzden ayrılmak istiyor
Allah yardım etsin.Var zaten o yüzden ayrılmak istiyor
Sadece burada yazılanlarla yanlış yönlendirmeler olabilir.Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Annem 10 yıldır depresyon hastası ve ara sıra hastalığı kendisini belli ediyor davranışlarından vs.
Ve ben bu durumları yaşarken annem hastayken yanında olduğum için eşim tarafından suçlandım.
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Bende senin annen aynısı olsa ne olurdu diye benim annem bunları yaşatmadı bize dedi
Bir konuda bilgi vermem lazım gerçekten evlendipim günden beri babamla annemin hep sorunu vardı. Bende hiç huzurlu olmadım olaylarda ama yapacak birşey yoktu.
Paramparçayım
Kocam istemiyor
Buraya yazdım
Eşiniz artık isyan etmişe benziyor.. başka kardeşiniz yokmu hep siz ilgileniyorsunuz. Siz huzursuz olunca büyük ihtimal evinize yansıtıyorsunuz ve eşinizde haklı olarajk artık bunalmış.. bence annenizle konusun gerekiosa profesyonel yardım alsın ve çeki düzen versinler kendilerine yoksa siz ailenizden olacaksınız.. işiniz çok zor allah yardımcınız olsun.Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Paramparçayım
Kocam istemiyor
Buraya yazdım