• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin destek olmayışı

Eşiniz yuzde yüz haklı..kendi hallerine bırakın koca koca insanlar. Boşanacaksa boşansınlar uoksa da size ne artık. Sanki onlar sizin çacugunuz. Hele esiniz iyi bile dayqnmış

cevap verip fikir veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
Kardeşim annemle beraber ananemlere gidecekler ve bi süre orda kalıp tedavi olacak inşallah.

O günden bu güne benimde ruh halim değişti daha sağlam adımlar atabiliyorum.

Umarım herşey dahada güzel olur.

Her birininizin fikirleri benim için önemliydi…

Sevgiler
Saygılar

Herşeyde beni kardeşimi aradığı doğru
Olay üzerine yada herhangi birşeyde bizi dahil eder herşeye
bu şekilde annesi olan bir arkadaşım var
evde uzaktan kumandayı bulamaz, kızı arar.

ama yani böyle anne-kız ilişkisi olacaksa o zaman evlenmeyeceksiniz. arkadaşım evlenmedi.
böyle sürekli annesiyle uğraşacak, huzursuz olacak, sürekli aranacak bir eşe dayanabilecek fazla bir adam yok. eşiniz size destek olsa iyiydi ama böyle eş pek yok işte. gerçekçi olalım.

Kardeşim var o şuan annemin yanında
Bekar evde onun yanında
Kardeşim bile ilk sana gelsin dedi… ben kendimi çok mu ortaya attım acaba
Anneniz yalnız da değilmiş kardeşiniz kendi rahatını düşünüyor
Alıştırmışsınız herkesi fedakar abla/evlat rolüne.

Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.

Annem 10 yıldır depresyon hastası ve ara sıra hastalığı kendisini belli ediyor davranışlarından vs.

Babamla çok kötü bi ilişkileri var boşanmak isteyipde hiç yapamadılar.

Dün annemin hastalığı yine tetikledi ve ben ne yapacağımı bilemedim.

Hastane mi değil mi, yanımamı alayım biraz vs.
Kararsız kaldım. Kendine zarar verecek diye korkum vardı

Ve ben bu durumları yaşarken annem hastayken yanında olduğum için eşim tarafından suçlandım.

Bana bunlarla sen ilgilenmek zorunda değilsin
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Çocukları perişan edeceksin
Aynı zamandada suçlanılıyorum
Senin annen senin baban senin ailen
Evlendiğim günden beri huzurum olmadı
Seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bana bugün

Eve geldim konuşmayı denedim hala aynı fikirde
Bıktım hep aynısı boşancaklarsa boşansınlar
Neden hep sen uğraşıyorsun gibi cümleler kurdu
Bende senin annen aynısı olsa ne olurdu diye benim annem bunları yaşatmadı bize dedi

Bir konuda bilgi vermem lazım gerçekten evlendipim günden beri babamla annemin hep sorunu vardı. Bende hiç huzurlu olmadım olaylarda ama yapacak birşey yoktu.

Paramparçayım
Annemi kendi evime getiremiyorum
Kocam istemiyor
Şaşkınım şokum kime ne sorcam bilemedim
Buraya yazdım
Lütfen tecrübeli eşler bir adım öne gelsin.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba öncelikle şunu söyleyeyim benim ailem de üç aşağı beş yukarı böyle,ya küsler annem evi bırakıp gidiyor birkaç ay ayrı kalıyor geri dönüyor ya da evdeler ama hep kavga gürültü hakaret..
Biz çocukken şiddet de vardı şuan yaş ilerledi diye onu bıraktı Allahtan..
Annem de dediğiniz gibi artık eskisi gibi değil psikolojik olarak çok tahammülsüz ve uykusuzluk çekiyor düşünmekten neyse işte..

Ben de başlarda kendime eşime çok eziyet ettim (ağlayarak yemek yemeyerek uyumayarak odama uğramayarak) sonra kendim birgün karar verdim bu kadar kendimi yıpratmamakta..
Çünkü onlar ne ayrılıyor ne adamakıllı yürütebiliyor ben neden kendimi böyle mahvediyorum dedim boşverdim

Artık annemi sadece dinliyorum telefonu kapatınca konuyu kendime aileme yansıtmıyorum
Bence siz de böyle yapın diğer türlüsü size çocuklarınıza (varsa) eşinize zarar.

hayır çabalamıyoruz anneme kaç yıldır ayrıl o zaman kendi hayatını kur dedik dinletemedik… şimdide yeniden kalkıştı ve benden destek bekliyor herşeyinle ilgilenmemi istiyor
Esin hakli. Bu kadar uzun süre depresyon da olmaz tedavi görsün babandan bosansin yapmiyosa da sonuçlarına katlansin. Sen kendi yerine koy kayınvaliden böyle yapsa bu kadar yıl katlanır mıydın

Back