- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.588
- 798
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Eşin de hakli yani. Sorunlu aile zor vir şey evet ailemizi biz seçmiyoruz ama devamli sorun sorun sorun ve onlarla uğraşan bir eş insani yorar bunaltir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok almakda istemiyorTerapi alıyor mu anneniz?
Evet bende çok yorgunumEşin de hakli yani. Sorunlu aile zor vir şey evet ailemizi biz seçmiyoruz ama devamli sorun sorun sorun ve onlarla uğraşan bir eş insani yorar bunaltir.
Tavsiyenize kesinlikle uyacağım.Benim de annem babam hep sorunlu oldu, hayatlarını idame ettirme şekilleri bu olmuş. Ama eşime uzun uzadıya her şeyi anlatmadım. Hoş annem de artık anlatmıyor ben kafaya takıyorum diye. Evimin meselesi haline getirmedim hiç çünkü bir gün lafı geçsin istemiyorum. Hiçte öyle biri değil aslında ama ne olur ne olmaz, insanoğlu çiğ süt emmiş derler, sinirle söyler kaldıramam. Ben size de bundan sonra böyle yapmanızı tavsiye ederim.
Yine de eşiniz saygısızlık yapmış. Sonuçta siz ilgileniyorsunuz anneniz babanız. Al annemi başının üstünde taşı dediğiniz de yok. Tanıdığı güne lanet ettiğine göre aranızdaki tek sorun bu değil belli ki.
Kusura bakmayın ama anneniz yetişkin gibi davranmıyor. Kendi tercihleri böyleyse sizin yapacak birşeyiniz yok. Elinizden geleni yapın ama fazlasını değil.Yok almakda istemiyor
Çok teşekkür ederim… doğru…Ne kadar uzucu olsa da esin hakli bir yerde. Kendi ailen var artik surekli sorunlarla ugrasmak yipratir. Ustelik yanina alsan bile psikolojik sorunlarina sen cozum bulamazsin
Tabiki eşimle paylaştım… durumları..
Bundan sonra dikkat etmeliyim evet
Olmuyorda ayrılın dedik yıllarca.
Üzgünüm ama haklı.Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Annem 10 yıldır depresyon hastası ve ara sıra hastalığı kendisini belli ediyor davranışlarından vs.
Babamla çok kötü bi ilişkileri var boşanmak isteyipde hiç yapamadılar.
Dün annemin hastalığı yine tetikledi ve ben ne yapacağımı bilemedim.
Hastane mi değil mi, yanımamı alayım biraz vs.
Kararsız kaldım. Kendine zarar verecek diye korkum vardı
Ve ben bu durumları yaşarken annem hastayken yanında olduğum için eşim tarafından suçlandım.
Bana bunlarla sen ilgilenmek zorunda değilsin
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Çocukları perişan edeceksin
Aynı zamandada suçlanılıyorum
Senin annen senin baban senin ailen
Evlendiğim günden beri huzurum olmadı
Seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bana bugün
Eve geldim konuşmayı denedim hala aynı fikirde
Bıktım hep aynısı boşancaklarsa boşansınlar
Neden hep sen uğraşıyorsun gibi cümleler kurdu
Bende senin annen aynısı olsa ne olurdu diye benim annem bunları yaşatmadı bize dedi
Bir konuda bilgi vermem lazım gerçekten evlendipim günden beri babamla annemin hep sorunu vardı. Bende hiç huzurlu olmadım olaylarda ama yapacak birşey yoktu.
Paramparçayım
Annemi kendi evime getiremiyorum
Kocam istemiyor
Şaşkınım şokum kime ne sorcam bilemedim
Buraya yazdım
Lütfen tecrübeli eşler bir adım öne gelsin.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Madem bekar kardesiniz var bence biraz kendinizi geri cekin. Sonucta onunda annesi. Biraz o da sorumluluk alsin. Bir de her ne olursa olsun esinizin seni tanidigim gune lanet olsun demesi hic dogru degil. Insan bu gibi durumlarda 3 kere dusunup 1 kere konusmali. Belki sinir aninda gercekten oyle hissetmeyerek soyleniyor ama insanin icinde yara aciyor.Kardeşim var o şuan annemin yanında
Bekar evde onun yanında
Kardeşim bile ilk sana gelsin dedi… ben kendimi çok mu ortaya attım acaba
esiniz istemiyorsa annenizi eve getirmeniz dogru olmaz, baska bir cozum yolu bulmalisiniz.Selam bayanlar, size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Annem 10 yıldır depresyon hastası ve ara sıra hastalığı kendisini belli ediyor davranışlarından vs.
Babamla çok kötü bi ilişkileri var boşanmak isteyipde hiç yapamadılar.
Dün annemin hastalığı yine tetikledi ve ben ne yapacağımı bilemedim.
Hastane mi değil mi, yanımamı alayım biraz vs.
Kararsız kaldım. Kendine zarar verecek diye korkum vardı
Ve ben bu durumları yaşarken annem hastayken yanında olduğum için eşim tarafından suçlandım.
Bana bunlarla sen ilgilenmek zorunda değilsin
Çabuk eve gel
Bizim huzurumuz bozulcak
Çocukları perişan edeceksin
Aynı zamandada suçlanılıyorum
Senin annen senin baban senin ailen
Evlendiğim günden beri huzurum olmadı
Seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bana bugün
Eve geldim konuşmayı denedim hala aynı fikirde
Bıktım hep aynısı boşancaklarsa boşansınlar
Neden hep sen uğraşıyorsun gibi cümleler kurdu
Bende senin annen aynısı olsa ne olurdu diye benim annem bunları yaşatmadı bize dedi
Bir konuda bilgi vermem lazım gerçekten evlendipim günden beri babamla annemin hep sorunu vardı. Bende hiç huzurlu olmadım olaylarda ama yapacak birşey yoktu.
Paramparçayım
Annemi kendi evime getiremiyorum
Kocam istemiyor
Şaşkınım şokum kime ne sorcam bilemedim
Buraya yazdım
Lütfen tecrübeli eşler bir adım öne gelsin.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Sizin bir yuvanız var bekar kardeşinizin daha çok ilgilenmesi gerekiyor ben eşinizi haklı buluyorum . Herkesin derdine koşan önünde sonunda en çok kendisi mutsuz oluyor . Umarım bunu tecrübe etmezsiniz .Kardeşim var o şuan annemin yanında
Bekar evde onun yanında
Kardeşim bile ilk sana gelsin dedi… ben kendimi çok mu ortaya attım acaba
Temel sorun burada. Anne babanız dertlerini size aktardı , onlar rahatladı siz daraldınız. Eşinizle paylaştınız haliyle. Durumda yıllardır bir değişme de olmayınca eşiniz isyan etmekte haklı.
Aynısını eşiniz yapsaydı ne derdiniz? onu düşünürseniz çözüm bulmak kolaylaşır.
Kardeşiniz kız mı , erkek mi ? Yaşı 18 den büyüktür sanırım. Ne demek sana gelsin demek ? Sorumluluğu neden herkes size bırakmaya çalışıyor ?
10 yıldır devam ediyor sorun diyorsunuz , peki kaç yıldır evlisiniz ?