Eşimin değişmesi

Evet terapide o da bekarlığa çok alıştım sanırım sorumluluk ağır geliyor demişti.çocuğum kreşe başlayacak bu sene ben de artık işe ağırlık verebilirim.

Sevginin olmadığı yerde durmayın. Yaptığı psikolojik şiddet siz farkında olmasanızda. Kabul edip başka yol çizin kendinize.
Evet ben de son zamanlarda bunu daha çok düşünür oldum ailem de çok sevgi dolu bir aile değildi sanırım küçük yaştan itibaren sevilmenin ğeşindeydim biraz sevgi alaka görünce her şeyi serdim önüne uzun süre çok sevildim de ama şimdi böyle direk söyleyince psikolojim alt üst oldu

Haklısınız belki de öyle

Kocanız değiştiyse sizde değişin .Bağımlılıktan kurtulun. Evde mutlu gezin .Kocanız sizi mutlu ver bakimli görsun. Ona sensizde mutlu olabileceğiniz gösterirseniz.Her şey değişebilir.Oncelille kendiniz için yapin.3 gün yapıp kocam aynı demeyin.Bu sizin artık yaşam biçiminiz olsun

Gecmis olsun, aldatilmissiniz veya hala hali hazirda aldatiliyorsunuz (eylemde olmasa bile esinizin 100% aklinda baska biri veya birileri var). Konduramiyorsunuz suan ama bu durumla ne kadar erken yüzlesirseniz o kadar iyi. Ha üstelik su ne yardan ne serden durumu psikolojik siddetdir, bilin istedim.

Yakalamadim değil yakalayamadim.Ona bu kadar düşkün ve bağımlı gibi duruyorsunuz poposunu kaldirmissiniz

Size ' sevemiyorum' başkasına da 'senden başka kimseyi sevemiyorum' işlerini çağrıştırdı. Hatta niyeyse aklıma hemcinssel şeyler geldi töbe bismillah. Çok üzücü tabi ki sizin için,hissedip konduramadıgınız şeyler de olmştur. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Aldatılıyorsun. Elle tutulur bir şeyler bulamadığına göre duygusal bir ilişkisi yok, kadınlar yüzüne bakmaya başlayınca bi özgüven gelmiş, seni beğenmemiş, aldığın nefes bile batar olmuş. Şimdi doymuş durulmuş olsa gerek, belki de artık eskisi kadar bakanı yoktur, oturmuş yerine. Neden boşansın ki, yemeğini yapan donunu yıkayan, +1 maaşı eve sokan kadını neden bıraksın?

Durum basit değil. Eşinizin sizi geçişdirmeye hakki yok. Madem sevmiyor boşanmaya razilik versin. Guzelce sakin bir zamanda ya disarida ya evde goruşun. Ama televizyona bakarak, bebek ağlamasi eşliğinde değil. Sadece ikiniz. Unutmayin iletişimsizlik ihanetden şiddetden daha çok yuva yikmişdir. Konuş bana duygularini anlat, yanimda nasil hissediyotsun, bu evliliği devam ettirme amacin ne diye sor. Hepsine cevap versin. Seni sevmiyorum, çocuğum için devam ettiriyorum derse geriye bir tek yol kaliyor ki onu da biz onermemeliyiz sana. Kendiniz o karari vermelisiniz. Ayrilmasaniz bile bir birinizde uzaklaşin bir sure. Ne istediğini anlasin. Uzaklaşmadan sonra ayrilma ya barişma karari onun için de kesinleşecekdir. Sevgisiz çok zor olur. Bu hem size hem cocuğuna yansir. Zamanla yuzunuzdeki guluş solar. Haset, kiskançlik başlar başka çiftlere. Sinir artar ve bunu çocuğunuzdan çikarirsiniz. Belki de bu kadar şeye razi olmakdansa durumu kabul edip yeni bir duzen kurmaniz gerekli

Seni sevmiyorum diyen bir adamla nasıl bir hayat yaşayacaksın. Her geçen gün kendine olan saygını biraz daha kaybederek kendi ruh sağlığını bozarsın. Boşanalım deyince istemiyor diyorsun. İçinde düzelir ümidi var ama o düzelse sen düzelemezsin.
iyi düşün yol yakınken dönmek daha kolay olur.

Erkeklerin genelinde şu algı oluyor bana muhtaç benm maaşıma ihtiyacı var.nasılsa hep evde çevresi dar ne yapabilir ki.
bu olmasın kadın ne olursa olsun çalışmalı çocuk için işten çıktım ya o zaman uygun şartları sağlayıp çocuk yapın arkadaslar nolur ya neden erkek çalışmayınca ortalığı ayağa kaldırıyoruzda kadın çalışmayınca hak veriyoruz bende bunu birtürlü çözemedim.

Hem sevmiyorum hem de boşanmayı kabul etmiyor..

Hayatında biri olmadığına emin olamazsınız..Eve yanınıza dönünce de ona göreve gidiyorum yazamam görüşemeyiz bana yazma falan diyor olabilir
..Ya da iki hat kullanıyorda olabilir ki askeri personeller bunu genelde yapıyor..

Bence o kadar da güvenmeyin ya sevecek ya da restine rest diyecek kapıyı göstereceksiniz..

Millet sevmek sevilmek için evleniyor sevginin olmadıgı evlilik Yuva degildir!

hiçbir boşanma kolay olmaz o konuda kafanız rahat olsun zor bir süreç, hiç bir boşanmaya hazırda olunmaz sanırım. Çünkü çarpıkta olsa alıştığınız bir düzen vs varmış fakat görünen o ki eşiniz sevmediğine emin siz sevsenizde nafile, hani yanyana iken bu sorunu yaşasanız derim ki bir süre ayrı kalın anlarsınız o sizin için geçerli olmaz gayette uzun zamandır ayrıydınız ne olursa olsun eşinizin özlemesi lazımdı..
Kendinizi bu fikre alıştırın pek kurtarılacak bir yanı yok.. Aynı evde 2 yabancı olmak bana yeter derseniz kendinize çokça meşgale bulmanız gerekir ama bunu kendinize yapmanız ne derece doğrudur bilemiyorum..

Sizi sevemediğini söyleyen biriyle evlilik eziyet gibi değil mi?

Boşanın diye hüküm veremem ama muhakkak çalışın bence.

Evdeki ilişkiniz nasıl bu durumda peki? İki yabancı gibi mi? Cinsellik devam ediyor mu? Sevmeden nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…