Eşimin davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

optik22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
9
-2
1
Merhaba. Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz. Bir süredir dikkatimi çeken bir durum oluştu sabah servis için evden çıktıkları aralık 5 dakika iken ve evden çıkıldığı anda asansöre binip gitmeleri yani apartman koridorunda bekleme süresi 20 saniye olmasına rağmen aynı asansörde sürekli birlikte gittiklerini farkettim sizce normal mi ben mi abartıyorum. Bu arada eşime hep mi karşılaşıyorsunuz diye sorduğumda arada bir cevabını vermişti ama 1 aylık bir takip sonucunda sadece 2-3 kere birlikte gitmediler onun harici hep birlikteydi. Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım ve gitmeye devam etti. Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı hep ama sabah akşam eşimle gidip gelmeye devam etti

bu arada apartmanda 3 asansör bulunuyor

Sadece şüphe ile karşı tarafa olayı neden lanse ettiniz ki ?
Önce eşinizi uyarıp çözüm aramalıydınız.
Eğer gerçekten böyle rezil bir durum var ise bile muhattabınız önce eşiniz.
Bu arada bir kadın şüphe ediyorsa, orada mutlaka bir pislik çıkıyor :sopa:

10-11-12-13-14-15 geçelerde çıkıyorlar ve sadece 20 saniyede apartman koridorunda rast gelip de gitme durumları var.yani biri 10 geçe çıktıysa diğeri 14 geçe çıkmıyor kapı açılma sesiyle arka arkaya çıkıyorlar hep. Bazen 10 geçe bazen 14 geçe çıkmış oluyorlar gibi düşünün. Ben eşimle konuştum kadının haberi yok

Bi kaç sabah eşinizi yolcu ederken onunla aynı anda çıkın mesela çöp atmaya ya da ufak bı sabah yürüyüşü yapmaya akşam eşinizi karşılamaya çıkın akşam yürüyüşü gibi. Ama çok dikkatli inceler gibi gozukmeyin sabah yürüyüşü yapicam kocamı yolcu etmiş olurum hem gibi böyle tatlı tatlı. Hem şüpheleri giderirsiniz hemde esinizle arayı bozmamis olursunuz?

10-11-12-13-14-15 geçelerde çıkıyorlar ve sadece 20 saniyede apartman koridorunda rast gelip de gitme durumları var.yani biri 10 geçe çıktıysa diğeri 14 geçe çıkmıyor kapı açılma sesiyle arka arkaya çıkıyorlar hep. Bazen 10 geçe bazen 14 geçe çıkmış oluyorlar gibi düşünün. Ben eşimle konuştum kadının haberi yok
Mesela benim eşimde servisle gidiyor servisci konum atmış oluyor ona göre yaklastiysa çıkıyor belki onlarda o şekilde çıktığı için öyle denk geliyor olabilir

Kapının arkasında kapı sesi beklendiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam :sopa:

Bir kelime dahi anlamadigim icin su an kendimi gerizekali gibi hissediyorum.

Aynı isyerinde calisip, ayni binada, ayni katta oturan insanlarin ayni servise binmek icin denk gelmesinde nasil bir kotu niyet sezinlediginizi ben cozemedim ya da konuyu yanlis anliyorum.
En az 7 defa okudum hâlâ çözemedim 😂

Anladım . Eşinize siz sorduktan sonra en azından ben farklı asansöre bıneyım karımı üzmeyeyim dememiş yani .

rahatsız olduğunuzu bile bile aynı harekete devam etmiş buda sizi daha çok germiş

En az 7 defa okudum hâlâ çözemedim 😂
Vallahi bende konudaki kotu niyetli kismi, konunun anlatilisindaki karmasadan anlayamadigimi dusunuyorum.

Binada 3 asansor var ise buyuk ve kalabaliktir o bina (eski oturdugum binada tek blokta 130 daire vardi) haliyle asansoru yakalamak otobusu yakalamaktan zordu.

Insanlar birbirinin kapi sesine de cikabilir kacirmamak icin, anlamadigim noktada bura iste, esimle birlikte asansoru yakalamak istemesinde nasil bir artniyet olabilir ki?

Eşiniz iş arkadaşıyla komşu üstelik karşı komşusu aynı iş yerinde çalışıyorlar aynı zamanda servise biniyorlar aynı anda çıkıp birlikte asansöre binmeleri normal değil mi siz farklı asansöre binin ben diğerine bineyim mi diyecek aynı yere gidecekler neden diğer asansörü mesgul etsinler.

Vallahi bende konudaki kotu niyetli kismi, konunun anlatilisindaki karmasadan anlayamadigimi dusunuyorum.

Binada 3 asansor var ise buyuk ve kalabaliktir o bina (eski oturdugum binada tek blokta 130 daire vardi) haliyle asansoru yakalamak otobusu yakalamaktan zordu.

Insanlar birbirinin kapi sesine de cikabilir kacirmamak icin, anlamadigim noktada bura iste, esimle birlikte asansoru yakalamak istemesinde nasil bir artniyet olabilir ki?
Hayır bide zaten sürekli beraber olabilecek potansiyelde insanlar. Aynı servis, aynı iş yeri, aynı bina. Neden asansörde hadi çok katlı binaysa 2 dk beraber kalmak için bu kadar çaba göstersinler liseli ergen mi bunlar asansörde aşna fişnenin peşine düşecek 😂

böyle kocasının asansör karşılaşmalarını bile bir ay üşenmeyip takip eden karşı komşusundan kıskanan buldumcuk kadınların kocaları da genelde başka kadınları düşünüyor, arzuluyor ya bayılıyorum bu duruma. bakın ne kadar esirgerseniz o kadar başınıza gelir lütfen salın şu adamları iş arkadaşı tabiki birlikte binecekler gidecekler bunda ne var yahu

Yani aynı servis bile olsa hiç mi biri 1 dk önce ya da geç çıkmıyor. Bu rastlantı fazla degil mi demek istiyor heralde. yani benim hayatta bu aklima gelmezdi 😅 Bir halt yapacak insanların tek yeri asansörde bulusmak olmasa gerek.

Merhaba. Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz. Bir süredir dikkatimi çeken bir durum oluştu sabah servis için evden çıktıkları aralık 5 dakika iken ve evden çıkıldığı anda asansöre binip gitmeleri yani apartman koridorunda bekleme süresi 20 saniye olmasına rağmen aynı asansörde sürekli birlikte gittiklerini farkettim sizce normal mi ben mi abartıyorum. Bu arada eşime hep mi karşılaşıyorsunuz diye sorduğumda arada bir cevabını vermişti ama 1 aylık bir takip sonucunda sadece 2-3 kere birlikte gitmediler onun harici hep birlikteydi. Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım ve gitmeye devam etti. Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı hep ama sabah akşam eşimle gidip gelmeye devam etti
Kocam ve eşim farklı kişiler mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X